Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Müdürüm konuyu ne zaman kilitliyceksiniz acebağ?
Yoksa çıplak bacaklarımın fotosunu çekip ekliycem az kaldı, anca öyle dağılır insanlar

Dur ürkütme insanları
Şaka yapıyorum küsme sakın

ne konu açıyorum abicim ya.. şu kafamı taşlaramı vursam napsam

Ofis ben de 1 yıl uzak kaldım..Uzak kaldım derken köşe bucak saklanarak girdim

ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı gençlik işte

oky'm,
Sen kendin olay hatunsun gülüm, ne açsan gider

Hazır müdür burdayken söyleyeyim sizde şahitsiniz, beni 1 ay banlarsa 5 ayrı üyelik alıp gelicem

Patlattın konuyu oky

parkon,
yazdıklarını kayda aldım, 1 gider 5 gelirsen bende seni sustururum, sitenin en derin köşelerine atarım kimse bulamaz

ne konu açıyorum abicim ya.. şu kafamı taşlaramı vursam napsam

Hepsi senin yüzünden, işte buna küserim

ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı gençlik işte

Ben de "inadına girecem" modunda bir didişme halindeydim patronla
O attı ben girdim o attı ben yine girdim..Sonra bi yol buldum resmi olarak yakalanmadım..Ama yine anlaşıldı tebisi

dün akşam ki Kazenin konusu neden gitti müdürüm?

biliim. suçluyum hakim hanım

bak Sorcha, sen 1 ay ile konuya yazıp polemiğe girmiyorsun, ben 3 yıl ile konuya bile yazmıyorum

Hahahaha, senin gözünü baya korkutmuş müdür o zaman.

3 yıl mı ? Oha .

Ben çatlardım , yok o zaman kesin bir yolunu bulurdum bu işin. Ya da bir hacker ile anlaşır bu siteyi patlatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…