Gebeyim kıyamıyorlar diye içim rahat rahat hor görüyorum bunlarıDoğuma az kala katilliği mi aşerdinah bu gebeleri hiiiç anlayamayacağım, olmadık şeyleri aşerdim deyip çıkıyorlar işin içinden, kadesa'nın kulakları çınlasın, o çok yapıyor bu aşermeleri
Bak bu daha olası bir öngörü
Gebeyim kıyamıyorlar diye içim rahat rahat hor görüyorum bunlarıMesela ben bi suç işlesem, sen de gebeyim diye görmezden gelirsin dimiii :26: En azından bu aralar kıyma, doğurursam mapıstan çıkmayı bekleyemem gelip hemen haber vermem lazım ben doğurdum diye
Senin o dilini kopartırım kime çıkarıyon sen o dillerirtalıkkarıştıransmile:
Hala müdüre diyor edepsiz
Çok pis grip oldum, bi hapşırsam topik yerle bir olur o derece.
Diş etlerim dahi ağrıyor, insan evde tek başınayken TVdenmi kapar bu virüsü anlamadım ki
sen benim göbeğimi gördün müüügöbeğinden asarım seni.
aynen işte..ben 10 gün atamadım üstümden..dışarı çıkmadım evdeydim hep. gece cinler periler bulaştırdı heralde..
fena salgın var..hala bitmiş değil yani. dinlen bol bol.
sen benim göbeğimi gördün müüüatayım mı watasptan :)
ben ilaç da içemiyorum
At bakim
İçme zaten, ben de içemedim..Antibiyotik alayım dedim, o da diğer ilaçlarımla etkileşim mi yaptı nedir, deve tepmiş gibi oldum.
Gebeyim kıyamıyorlar diye içim rahat rahat hor görüyorum bunlarıMesela ben bi suç işlesem, sen de gebeyim diye görmezden gelirsin dimiii :26: En azından bu aralar kıyma, doğurursam mapıstan çıkmayı bekleyemem gelip hemen haber vermem lazım ben doğurdum diye
Senin o dilini kopartırım kime çıkarıyon sen o dillerirtalıkkarıştıransmile:
Banamüdüre..........
Hala müdüre diyor edepsiz
Çok pis grip oldum, bi hapşırsam topik yerle bir olur o derece.
Diş etlerim dahi ağrıyor, insan evde tek başınayken TVdenmi kapar bu virüsü anlamadım ki
kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok çok sağ olun.dün rutin kontrole gelmiştim doktora birden kanama oldu.bebeğin plesentası ayrılmaya başlamış yani bebeğe oksijen ve besin götüren kısım oluyor bu.daha çok ufak bi düzeyde ama artarsa bebek için sonu iyi değilmiş çok korkuyorum.dünden beri bi kanama olmadı bugünde hastanedeyim.yarın duruma göre çıkıcam ama bilmiyorum ne olacak.hepinizi çok çok öpüyorum.
Gebeliğini kullanmamapusa ebe getirttim senle kadesa için, parkon'da elinizi tutup nefes egzersizi yapmanız için yardım edecek
Banagörev başındaki amire mukavvemetten tıkarım mapusa
Göbeğinle ez bu terbiyesizi
Geçmiş olsun, hamileyken dişler, böbrekler, mide Allah ne verdiyse hepsi tek tek gösterir kendini, zaten son aylarda oturup kalkmak bile eziyet oluyor, ben yüzü koyun yatarım son aylarda yatamadığım için heryerim tutulurdu, ağrılarda cabası(( tövbe Allah'ım yatmak bile zulüm oluyor, kolunu bacağını nereye koyacağını şaşırıyor insan
Allah sağlıkla bir avazda kurtarsın seni, kadesa'yı ve tüm hamileleri
Çok çok geçmiş olsun kadişim,zeynep bebek vaktşnde gelir inşallah sen şimdi dinlenmeye bak kendini toparla bir an önce
Müdürüm nicki ben doğurtcam öyle anlaştık,parkon elini tutsun yine hemencecik pırtlatıp bebeyi alacam
Dilini tutamazsa mapusta doğum olabilir, sana refakatçi kartı veya özel izin çıkartalım, mapusa rahatça girersin kapıdakilerle sorun yaşamazsın
Gerçi izne gerek kalmayabilir, siz gittiniz mi topluca gidiyorsunuz mapusa
Dilini tutamıyor bazen illede mapısa tık beni diyordoğum masasıda rica edeyim her anpırtlatıp doğurabilir bebişi
Müdürüm sen yine izin kağıdı çıkart bana ne olur ne olmaz,gerçi anca beraber kanca beraber gidiyoruz mapusadabu aralar usluyum ama,sesimi çıkarmıyorum kğmseye
Sen bana malzeme listesi yapıp yolla ben tedarik ederim
napiniz bakiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?