ha. tamam.. olmazsa siteden bir doktorda banlasın. yardımcı olur..Bizim nicki doğurtacamda müdürümden malzeme istiyom,mapusa girersek toptan lazımolacak orada
ha. tamam.. olmazsa siteden bir doktorda banlasın. yardımcı olur..
peki o zaman... ebelikte var desene..yokkkk olmaz ben halletcem doğumu herşey hazır nasılsa
peki o zaman... ebelikte var desene..
Sen bana malzeme listesi yapıp yolla ben tedarik ederim
Vicdansız! Yavrumu rutubetli mapıs damlarında doğurmama için el verecek mibide ebe bulmuş hem de nah yapan bi ebe
Oyyyyyyyy nasılda masumlaşırmışşş,neneyeee laf yok biliyonnnnno0 dediğini nene yapıyor ben yapmıyom kiii
Vicdansız! Yavrumu rutubetli mapıs damlarında doğurmama için el verecek mibide ebe bulmuş hem de nah yapan bi ebe
Nöyyyyy
Sen kime vicdansız diyon edepsiz!
Dün bana bugün sana bebişim
Napıyonuz dostlar?
Müdür beni tehdit etti
Müstakbel kocişimin beni nasıl uçurduğunu anlatıyodum ki müdür seni bi uçururum mapısa direkt iniş yaparsın didi, protesto ediyorum
Nöyyyyy
Sen kime vicdansız diyon edepsiz!
Dün bana bugün sana bebişim
Napıyonuz dostlar?
Müdür beni tehdit etti
Müstakbel kocişimin beni nasıl uçurduğunu anlatıyodum ki müdür seni bi uçururum mapısa direkt iniş yaparsın didi, protesto ediyorum
Görmüyonmu beni mapısa atmışta ebeleri bile ayarlamış :)
Kara vicdanlı zalım bir müdür var dediler, çok mu zalım bu müdür
müdürüm bu gece ekşinlı konular var dün gece çok aramıştım amma velakin bulamadıydım şimcik buldum sıkılmıştım huzur evi gibi
Kara vicdanlı zalım bir müdür var dediler, çok mu zalım bu müdür
Hem de nasıl
Desem de inanmayın, pamuk kalplidir benim Mune'm
Benim ördeğim niye hala yalnız
Aman da aman hamilelik tribi atarmış, sen hayırlısıyla bir doğur ben sana neler edeceğim
Allah'ım ben sizle ne yapacağım bilmiyorum, konu da beğenmiyorlar
Huzur evi gibi midikkat et bir düşersen mapus damına sitenin huzur evi halini bile ararsın
Doğurana kadar elleme :) doğurayım da çimdiklersin etlerimi olur mu
Ay azcık bişey kaldı hala inanamıyorum anne mi oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?