Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Vicdansız! Yavrumu rutubetli mapıs damlarında doğurmama için el verecek mi bide ebe bulmuş hem de nah yapan bi ebe

Nöyyyyy

Sen kime vicdansız diyon edepsiz!

Dün bana bugün sana bebişim

Napıyonuz dostlar?
Müdür beni tehdit etti
Müstakbel kocişimin beni nasıl uçurduğunu anlatıyodum ki müdür seni bi uçururum mapısa direkt iniş yaparsın didi, protesto ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Görmüyonmu beni mapısa atmışta ebeleri bile ayarlamış :)

Görmüyonmu beni mapısa atmışta ebeleri bile ayarlamış :)

Kara vicdanlı zalım bir müdür var dediler, çok mu zalım bu müdür

müdürüm bu gece ekşinlı konular var dün gece çok aramıştım amma velakin bulamadıydım şimcik buldum sıkılmıştım huzur evi gibi

Allah'ım ben sizle ne yapacağım bilmiyorum, konu da beğenmiyorlar
Huzur evi gibi mi dikkat et bir düşersen mapus damına sitenin huzur evi halini bile ararsın

Allah'ım ben sizle ne yapacağım bilmiyorum, konu da beğenmiyorlar
Huzur evi gibi mi dikkat et bir düşersen mapus damına sitenin huzur evi halini bile ararsın

dime öyle ablaaam atma beni mahpısa

vallaha öyle yav kaç gündür bdv sayfasında hiç ekşın yoktu çok sessizdi içim darlandı yeminlen yani

bi tane bulduydum dişime göre ama kaybettim evli adama aşıkmış kızlar bi el atında konuyu bulayım stres atmam lazım

ablam sen yat uyu asayiş berkemal gözlerin dinlensin

Doğurana kadar elleme :) doğurayım da çimdiklersin etlerimi olur mu
Ay azcık bişey kaldı hala inanamıyorum anne mi oluyorum ben

Sen inanamıyorsun, sitecek bizde inanamıyoruz
Doğumdan sonra da lohusalık tribine girme, bu sefer ben değil hanım girişir sana, zaten dünden razı seninle uğraşmaya, bayağı bayağı malzeme istedi kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…