- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Med'in ördeklerinden aşırsana iki tane, aşerdim yedim dersin
Sen inanamıyorsun, sitecek bizde inanamıyoruz
Doğumdan sonra da lohusalık tribine girme, bu sefer ben değil hanım girişir sana, zaten dünden razı seninle uğraşmaya, bayağı bayağı malzeme istedi kadın ya
Dedikoducular
Uçururum seni diye tehdit edip korkuttun mu güççücük çocuğu korkutmadın mı müdür itiraf et
Gece gece ağlamaktan şiştim yahu..Geldiler bana yine.
Hamile sen misin ben miyim bilemedim niko
Ayyy ördeklerini çalıcam diye korktun dimi, aman aman ağlama dokunmam merak etmeHem napayım ben senin çırpı bacaklı ördeklerini, bana etine dolgun ördekler lazım
Med gebelik çizelgemi bi okusana, çok şükür erken doğum riskine karşı bugünü de gördüm
21 gün kalmış bebişim, onu diyon dimi?
Bebişim bak diyorki bu evrede doğan bebekler gelişimini tamamlamıştır diyor :)
Oyyy tosun oldu karnında desene
Hadi inşallah kucağına aldığın günleri de görelim.
Benim ismimi koycan dimi derdim ama erkek çocuğa da pınar ismi verilmez kiDua et kızın olmadı niko..Kaynanan gibi tepene binerdim
Tosun oldu çok şükür
PınarCan koyarım sen yeterki iste
kızım olursa naparsın len?
Pınar koyana kadar takardım totona pıçaaa
yıakk yağğğhiçte bişey yapamazsın!
kızım olursa ismi hazır bi kereem
Tebisi de hazır...Bkz: Bir suyun çıktığı yer, kaynak, memba
kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok çok sağ olun.dün rutin kontrole gelmiştim doktora birden kanama oldu.bebeğin plesentası ayrılmaya başlamış yani bebeğe oksijen ve besin götüren kısım oluyor bu.daha çok ufak bi düzeyde ama artarsa bebek için sonu iyi değilmiş çok korkuyorum.dünden beri bi kanama olmadı bugünde hastanedeyim.yarın duruma göre çıkıcam ama bilmiyorum ne olacak.hepinizi çok çok öpüyorum.
Sen inanamıyorsun, sitecek bizde inanamıyoruz
Doğumdan sonra da lohusalık tribine girme, bu sefer ben değil hanım girişir sana, zaten dünden razı seninle uğraşmaya, bayağı bayağı malzeme istedi kadın ya
inanamıyorsunuz dimi benim anne olacağıma
Bi doğurayım da, lohusa tribine de girerim biraz da ordan yırtarım nazlanırım sen merak etme
Hanım ablaya bakma sen, bi kaptırırsa avatarındaki ebeyi bile ebe yapabilir yavruma
Dedikoducular
Uçururum seni diye tehdit edip korkuttun mu güççücük çocuğu korkutmadın mı müdür itiraf et
Gece gece ağlamaktan şiştim yahu..Geldiler bana yine.
Hamile sen misin ben miyim bilemedim niko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?