Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

inanamıyorsunuz dimi benim anne olacağıma
Bi doğurayım da, lohusa tribine de girerim biraz da ordan yırtarım nazlanırım sen merak etme
Hanım ablaya bakma sen, bi kaptırırsa avatarındaki ebeyi bile ebe yapabilir yavruma

Dedikoducular
Uçururum seni diye tehdit edip korkuttun mu güççücük çocuğu korkutmadın mı müdür itiraf et

Gece gece ağlamaktan şiştim yahu..Geldiler bana yine.
Hamile sen misin ben miyim bilemedim niko

Ayyy ördeklerini çalıcam diye korktun dimi, aman aman ağlama dokunmam merak etme Hem napayım ben senin çırpı bacaklı ördeklerini, bana etine dolgun ördekler lazım

Ayyy ördeklerini çalıcam diye korktun dimi, aman aman ağlama dokunmam merak etme Hem napayım ben senin çırpı bacaklı ördeklerini, bana etine dolgun ördekler lazım

He yav ondan bi hüzünlendim, girdim yine periyodik ağlama krizime

Aman dolgun bacaklar senin olsun, töbe bidaha bana gelmesin

Med gebelik çizelgemi bi okusana, çok şükür erken doğum riskine karşı bugünü de gördüm

Bebişim bak diyorki bu evrede doğan bebekler gelişimini tamamlamıştır diyor :)

Oyyy tosun oldu karnında desene
Hadi inşallah kucağına aldığın günleri de görelim.

Benim ismimi koycan dimi derdim ama erkek çocuğa da pınar ismi verilmez ki Dua et kızın olmadı niko..Kaynanan gibi tepene binerdim

Tosun oldu çok şükür

PınarCan koyarım sen yeterki iste

kızım olursa naparsın len?

Allah..

Müdürüm başlamışsın yine banlamaya ne oluyor :18:

Anneciiiiiim....

İki tane UI gördüm. Rebekah ve Nuray. Daha yeni yorum yaptılardı. Neden gitti ki onlar ?

Med'i gördüm banlı. Başka kim banlı ? Noldu neden mapısa düştü herkes ?

Allaaam noluuur bu sefer beni teğet geçsin yeaaa.Son 5 aydır 5 kere ceza yidim :18:

Son düzenleme:

Canım benim evde olduğum için giremiyorum yeni gördüm. Ama bebek için sonu iyi değilmiş ne demek ?

35. haftan doldu daha ne olacak ayrılma olursa mis gibi doğar hiç korkma. Oksijen almasında sorun olacağına doğsun daha iyi.

Hiç korkma lütfen. Herşey güzel olacak.

Herşey hazır demi müdürüm ben çekemem bu nickin lohusalığını trip atar şimdi tepesine çökerim sonra

Noluyor bakalım neneme laf yok demedimmi sana

Medimmm noldu sana müdürüm kıymış yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…