Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

He yok zaten kötü bir şey yazmadım hiç yanlış anladın :)) Hep olumlu yazdım. ama içten içe kızdım :)

:) :) Anladım canım. Kadınların kendi yapısı da duygusal zaten etkilenmemek mümkün değil

Ben o konuya yorum yapmadım benimde genç kızım var ,herşeyede yorum yapamam uykularım kaçıyor yoksa,etkileniyoruz işte

En iyisini yapmışsın. Ben yaptım da bir sonuç yok. Göz göre göre gelmiş olay başlarına. Büyük konuşmak istemiyorum. Kızmak istemiyorum. Neyse sen düşünme. :)

Ben de büyük konuşmak istemiyorum ama ne biliyim kızım elin adamının evine gidemez heralde. Adım adım arkasında olmak isterim. Her gittiği yerden haberdar olmak isterim. Off offf yazıklar olsun ailelere ne diyim. Üniversite olayını direk reddetmeleri beni biraz çileden çıkardı ve sustum..

Benim de kızlarım var şimdilik hep peşlerindeyim ama ilerde ne olur bilmediğim için büyük konuşmak istemiyorum çok zor bir durum Her türlü destek olmak gerekiyor

Bende epey çektim kızımı dışladılar ,ilden ilçeye göçünce belki lnanmazsınız ama sınıf berbat,öğretmenler berbat,müdür berbattı baş edemedim bütün kötü insanlar biraraya gelmiş sonra başka okula yazdırdım ordada hepsi kaliteli çıktı yüksek notlada mezun oldu
Bence de Çevrede çok etken bu durumda sadece aile değil

Maşaallah çok iyi olmuşAma bunu farketmeyip ilgilenmeseydiniz kızınız şimdi farklı konumda ve psikolojide olabilirdi
Rabbim hep iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin

Anladım canım, içten içe kızıyor insan ama bu olayı yaşamak zorunda kaldığı için asıl o kızgınlık..Yaşı çok genç, o yaşlar da en çok hata yapılan yaşlar maalesef

Evet canım, geldi ve gitti

Ay kıyamam ya, en büyük hediye işte..Taa nerden gelmiş bir de..

Kim geldi nereye gitti hacıııı

Enem bir uşo gördüm

Marifet gibi yazmışsın bir de...Çocuğu niye taşladıysak burada....

Ne görüyorsa onu yapıyor demek.

niye böyle dediğini anlayamadım çocuğun benden bir şey gördüğü yok ki ben 21 yaşındayım o 13 yaşında.. marifet olsun diye anlatmadım bi arkadaş örnek vermiş ona cevaben yazdım rahatsız olduysanız kusura bakmayın

ama ben kuzenime iyi örnek olmaya çalışıyorum her zaman
onun gibi bi çocuk değildim böyle demenize üzüldüm

Çok marifetliymiş senin teyze oğlu... Keşke şikayetçi olsalardı da biraz gözü korkardı :26:

keşke olsalardı ya.. hiç değilse korkardı.. elalemin kızlarına namus bekçiliği yapmak neymiş görürdü.. ama şikayetçi olmadılar

Müsait bir zamanda anlatırım. Ne onunla, ne de onsuz durumu tam
Onunla da olmuyor, ama onsuz da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…