Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

merhabalar datlular..

güzel dilekleri,msjları için herkese çoook teşekkür ederim,sizi çok seviyorum :)

yalnız sayfayı okurken biri yüzünden pırt diye doğuruverecektim nerdeyse.elmayra hamile mi ya gerçek mi şaka mı 7 haftalık mı biri beni aydınlatsın litfen merak içindeyim

kızaam elmik hep o topiğin yüzünden böyle oldu ben söyleyim,sıra parkuşda

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zeynep bebeği

[video=youtube;cIrGQD84F1g]https://www.youtube.com/watch?v=cIrGQD84F1g[/video]

Kadiş bugün aklımdan geçtin , merak ettim seni.
Herşey yolundadır inşalllah, sağlıkla alacaksın zeynep bebeği kucağına
Dualarımdasın, sevgiler

Ps:elmi bebek bekliyor hahaa detayları sonra paylaşrız, yok canım onu bunu çekti, yok kusucamdiye nazlanıp duruyor.
Bizim topik bereketli çıktı, gelen doğruyor , sıradaki gelsin bakalım

Son düzenleme:

Abla kapı gibi değilim artık Ota moka ağlar oldum, en olmayacak seylere sinirlenir Ultrasonda gördüğümde de doktora sarılıp ağladım "bu mucize bebek" fln diye O da soka girdi garibim
bende deri mont reklamlarına bile ağlardım gerçi hala ağlıyorum nasıl bir manyaklık kaldıysa o dönemlerden

hayırlı olsun Elmy'im allahım kucağına almanı da nasip etsin

Canım ofisimmm cok teşekkür ederim :) Bu duygusallık doğuma kadar devam mı edecek yoksa bir yerde bitecek mi

Dördüzdü demi
En çok ben hassasım,en çok ben hamileyimona göre herkeş ayağını denk alsın.
Bebeleri salacam bdv ye,sen uğraşırsın artık

Doğru diyorsun kadesa, o topikte birşey vardı, kim girse gebe kalıyor, korkudan giremediğim topiklerden, mazallah müdür bu haldeyken çekilmiyor, birde gebe hiç çekilmez

Salı günü hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hahahahahahhaha bu günleri de gördük ya çok şükür, boynuna bir rulo tuvalet kağıdı bağla kuzu, herşeye ağlama dönemine girdin, selam verseler ne kadar duygusal selam verdi deyip ağlayacaksın

Dördüzdü demi
En çok ben hassasım,en çok ben hamileyimona göre herkeş ayağını denk alsın.
Bebeleri salacam bdv ye,sen uğraşırsın artık

Ben alıştım artık, anneleriyle uğraşıyorum, bebeleriyle de uğraşırım, en hassas gebe, en hassas anne, en muhteşem doğuran, en süper dördüzleri olan sensin, herşeyin en'i sende

Mune ablaaa ben sana ne dediiim,
Gebe kalma ihtimali % 1 olmasına rağmen gebe kaldı elmik
Senin de bi ayak basmışlığın var topiğe, sıra sende

Mune ablaaa ben sana ne dediiim,
Gebe kalma ihtimali % 1 olmasına rağmen gebe kaldı elmik
Senin de bi ayak basmışlığın var topiğe, sıra sende
yok ben almayayım, Allah isteyenlere versin inşaallah
Ex dünürüm kadesa, belki yavrucaklarımız aynı gün doğar. Ben de sancı bekliyorum biliyosun.

Ahh kuzum, inanamıyorum, sitenin ele avuca sığmaz üyeleri teker teker anne oluyor şimdiden sana da, kadesa'ya da sağlıklı bir doğum dilerim, hayırlısıyla kucağınıza alın inşaallah
hybris'inde yakındı değil mi? Bu ara doğum yapacak başka kim vardı acaba, yaşlanıyorum bebeler nene deyip el öpmeye gelecekler

Mune abla ben de varım ya aşk olsun

İnşallah abla duanızı eksik etmeyin. İş suni sancıya varmasın diye dua ediyorum. Salı gününden beri sancım var ama 80i geçmiyor 160 olması lazım.

Azerinim sen uslu üyesin ondan saymadı seni
Mune şimdi seviniyordur bunlar bebeleriyle uğraşmaktan ortalığı karıştıramazlar diye

Mune abla ben de varım ya aşk olsun

Gülüm özür dilerim, seninde yakınmış, Allah bir avazda kurtarsın inşaallah

İnşallah abla duanızı eksik etmeyin. İş suni sancıya varmasın diye dua ediyorum. Salı gününden beri sancım var ama 80i geçmiyor 160 olması lazım.
İnşaallah nick inşaallah.

Azerinim sen uslu üyesin ondan saymadı seni
Mune şimdi seviniyordur bunlar bebeleriyle uğraşmaktan ortalığı karıştıramazlar diye

Bak bu lafına "aman Nick olur mu öyle şey" diyemeyeceğim
Bebelerin gazıydı, emzirmesi, alt temizlemesi derken sitede her konuya yetişemeyeceksiniz
Allah bebelere sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah, sesleri gür , sindirim sistemleri güçlü olsun inşaallah

herkese günaydın,uyuyamadım buraya bakayım dedim..

yarın sabah hayırlısıyla kızıma kavuşacağım İnşallah.benim içim zorlu bi 9 ay geride kalmak üzere.çok stresli,hamilelik depresyonunu,kaygı ve korkularını yaşadığım çok garip bi süreç geçirdim.hayatımın en ağlamaklı aylarıydı sanırım :) kimini burada sizinle paylaştım kimini içimde yaşadım.bazen de özelden teselli etiniz beni resmen nazımı çektiniz bıkmadan usanmadan..hepinize çok çok teşekkür ederim.yarın sabah genel anesteziyle sezeryan olucam ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım benim varsa da helal olsun.

nick,hybris ve azerin sizlere de sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun,elmik hatun sende bebeğini hayırlısıyla kucağına al İnşallah.

ve parkonum,benim dostum, haber güvercinim :) iyi ki varsın,gerçekten öyle..

kızlar sanalda da olsa sizleri tanıdığım için çok mutluyum,bizler için dua edin olur mu tek ihtiyacımız olan bu.hepinizi çok çok öpüyorum.

Canım Rabbim yardımcın olsunSağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallahGüzel haberlerini bekliyoruz

Kadesacım günaydın

En sevdiğim arkadaşımın doğum günü bugün , aklımdan Zeynep Özge geçti benimde sabah sabah , o da yarın doğacak diye .

Hayırlı doğumlar canım , kucağına aldığın anda tüm o stres , sıkıntı bitecek sende bilirsin . Yarın evinize bir mutluluk halkası daha eklenecek .

Çok öpüyorum , yarın için dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…