Abla zaten BDV beni açmıyor artık, elmayranın topiği daha ekşınlı baksana her adım atan hamile kalıyor
Gerçi doğumum başladı sayılır, biraz BDVde dolansam kesin sancım da gelir benimSinirden tabi :))
Kadişimm benim oğlan senin kızdan yaşça küçük diye vermezsin de artık kızını
Sen bu gece uyuyamazsın da, ne güzel kavuşuyorsun yavrunaAllah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuştursun bebişine. Ben daha bekliyorum
Merhaba Gunicen, teşekkür ederim güzel dileklerin için
Nick içime de doğdu he.
Sen yarın kesin doğuracaksın bak demedi deme
Sağlıkla alın bebelerini inşallah kucağınıza.
Darısı tez vakitte evlenip bana
Ben de kadişle aynı gün doğuracak gibi hissediyorum :):)
Düğünün ne zaman? İnşallah sende görürsün bu günleri
Amin canım her iki dileğin içinde
Düğün daha belli değil 4 ay oldu kayınpederimi kaybettik. Ondan askıda şuan tarih :26:
Allah rahmet eylesin :26:
Hayırlısı olsun.
Amin.
Nasılsın? Var mı sancın?
Yok canım. Kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum :/
Normal doğumu beklemenin bi de bu özelliği var dimi? :18:
Maalesef :)
Sezeryanda doğuracağın gün belli, doğum şeklin belli.
Normal doğumda hepsi belirsiz. Sonuç kötü gider pat diye sezeryana dönersin çektiğin sancı yanına kâr kalır..
Allah hayırlısını versin demek lazım hep, hangisi hayırlıysa o bilir onu nasip etsin herkese.
Amin inşallah
Görümcem 2 ay önce doğum yaptı her anında yanındaydım bizim bebek nerdeyse elime doğdu.
Sezeryan oldu mecburen o.
Ama hep dua ediyorum ki inşallah ilerde normal doğum yaparım
kadesa'nın doğum sözcüsü parkon, doğum gerçekleşince basın açıklaması yap lütfen, merakta bırakmayın bizi, ay sabah olmaz kıza şimdi
Nickkk sen doğurunca haberi kimden alacağız, kk'de sözcün kim, basın açıklamasını kim yapacak
azerinnn'le hybris var sırada, herkes birini haberci tayin etsin lütfen
BDV'nin mikserleri peşpeşe doğuruyor
Müdürüm,feci gaza gelecem bu gebeşler yüzündendenesem mi diyorum
Günaydın hanımlarrkadiş bugün Allahın izniyle zeynep bebeği kucağına alacak hayırlı haberlerini bekliyoruz,parkon haber alınca bizede bildirir buradan ..
Ablam teyze mi oluyoruzMüdürüm,feci gaza gelecem bu gebeşler yüzündendenesem mi diyorum
kadesa'nın doğum sözcüsü parkon, doğum gerçekleşince basın açıklaması yap lütfen, merakta bırakmayın bizi, ay sabah olmaz kıza şimdi
Nickkk sen doğurunca haberi kimden alacağız, kk'de sözcün kim, basın açıklamasını kim yapacak
azerinnn'le hybris var sırada, herkes birini haberci tayin etsin lütfen
BDV'nin mikserleri peşpeşe doğuruyor
Hanım
hakikaten fena gaza gelmişsin, doğur be hanım tekne kazıntısı der severiz
Kadişin facesini takip ediyorum ben de ama hiç ileti paylaşmadı. Genel anestezi alacaktı ayılmamıştır belki daha :26:
İnşallah doğumu güzel geçmiştir Allah yardımcısı olsun.
Benim haberimi benden alırsınız :) Yada elmayradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?