Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bu grup kucağına alsın bebeğini , azıcık ele avuca gelsinler sonra sırada ben varım mune Bana katılmak ister misin

Sağlıkla gelsin kızın, en kısa zamanda bekliyoruz aramıza Allaha emanetsin

benim ismim yazmıyor ama bende dua etmek istedimRabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..bütün çocuklarına,çocuklarımıza sağlıklı hayırlı ömür versin Allah bize de onları büyütebilmeyi yetiştirebilmeyi nasip etsin..her şey gönlünce olsun inşallah..

Abla anaları bitti danaları baslıcak artık :) Bizim topiğe bir ara uğra da 20 yıl sonra annelik heyecanını tattıralım sana

Mune ablaaa ben sana ne dediiim,
Gebe kalma ihtimali % 1 olmasına rağmen gebe kaldı elmik
Senin de bi ayak basmışlığın var topiğe, sıra sende

İki kat sipirminle döşedim zemini

Canım benim sağlıkla doğumunu yap gel

Azerinim sen uslu üyesin ondan saymadı seni
Mune şimdi seviniyordur bunlar bebeleriyle uğraşmaktan ortalığı karıştıramazlar diye
bak o ola bilir
dur bi dakika kiz sen hala burdamisin dogurmadin mi hala
tesekkur ederim ablacimsaka yapiyorum zaten ben bunlar gibi her gun bdv de cingar cikarmadigimdan bana pek denk gelemiyorsun
tesekkur ederim mavis gozlu hatun
ay ben duygulandim ya yarin mi dogum insalllah guzel kolay bi dogum gecer bi mavis daha katilacak demek araniza
ya benim pasam da dogsun ya ben oglumu ozledimher kes doguruyor:84::84::84:
Bu grup kucağına alsın bebeğini , azıcık ele avuca gelsinler sonra sırada ben varım mune Bana katılmak ister misin
size de bebek yakisir he ausum
mune abla zaten kalp seklinde dizilmis findiklari yiye yiye bi bakacak coktan gebe

Son düzenleme:

Muneyi yanıma alırsam kararım kesin azem

Sizin bıcırlara bir doğsun hele de tatlım

Merhaba hatunlar...
Kadesa ve nick e hayırlı doğumlar dilerim.
İnşallah sağ salim bebelerini kucaklarına alırlar...

Cık olmaz boyunca kızın var hanım utanmıyor musun derler senin oğlan küçük, sana yakışır lakin ben ağırbaşlı olgun orta yaşlı kadın çizgimi korumalıyım taşlarlar tövbe tövbee

azerinnn ay valla rezil oldum
Yaş olmuş 41, gerçi böyle söyleyince benim romantik hemen horozlanıyor, asıl hayat bu yaştan sonra, ne varmış yaşımızda, yaşımız geçti deyip duruyorsun sen bizi öldürüp gömdün diyor

Cık olmaz boyunca kızın var hanım utanmıyor musun derler senin oğlan küçük, sana yakışır lakin ben ağırbaşlı olgun orta yaşlı kadın çizgimi korumalıyım taşlarlar tövbe tövbee

Benim ufaklık ufakta ben pek ufak değilim be mune

Neyse , biraz daha düşüneyim bu konuyu ben :44:

09:00 18:00 e girsem kesin doğururum da

Kadişim güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıcakla kucağına alman dileğimle, zeynep bebek şimdiiden hoş geldin

Selamlar fırsat bulup gelemiyorum pek fazla,kızçem de burada artık hergün dışarlardayız,herkesler iyidir umarım

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla , mutlulukla kucağına al inşallah güzel kızını.

Kadesa sağlıkla al kucağına kızını, sen de sağlıkla gel inşallah...
Hayırlı olsun...

kadesacığım sağlıkla ,bebeğini kucağına alarak kkya geri dön tatlım. dualarım seninle..

Kadesa özel mesaj yollayacaktım arkadaş değilsek mesaj atamazmışım, hayırlı doğumlar dilerim sağlıklı huzurlu şekilde bebeğini kucağına alırsın umarım.

Abla zaten BDV beni açmıyor artık, elmayranın topiği daha ekşınlı baksana her adım atan hamile kalıyor
Gerçi doğumum başladı sayılır, biraz BDVde dolansam kesin sancım da gelir benim Sinirden tabi :))

Kadişimm benim oğlan senin kızdan yaşça küçük diye vermezsin de artık kızını
Sen bu gece uyuyamazsın da, ne güzel kavuşuyorsun yavruna Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuştursun bebişine. Ben daha bekliyorum
Merhaba hatunlar...
Kadesa ve nick e hayırlı doğumlar dilerim.
İnşallah sağ salim bebelerini kucaklarına alırlar...
Merhaba Gunicen, teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…