Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Tekne kazıntısı mı hahahaha gülme komşuna gelir başına ablacım dikkat et

Zaten böyle büyük büyük konuşuyorum ya, birgün başıma gelecek var
Aman benim kaprisim, tribim çekilmez siz doğurun ben itinayla severim, koklarım süt kokulu bücürleri, ağlayınca kucağınıza atar kaçarım

Kadesanın doğum haberleri için bir gözüm burada

Hayırlısı ile Zeynep Özgeyi almış mıdır kucağına artık acaba ?

Selam kızlar mapusdan yeni çıktım

Geçmiş olsun orda yalnız kalmaman için epey arkadaş göndermiştim, bu ara kk f tipi pek bir kalabalık olacak, acaba mapusa ek bina mı yapsak:44:

kızlar doğurdum herşey yolunda şükür.

Oyyy kurban olsunlar Zeynep doğmuş
Hoşgeldin Zeynep Özge, hoşgeldin minik melek
kadesa sağlıkla Analı babalı büyütün inşaallah

---------------------

Kutularında büyük hissettiklerim vaarrrrr kutunuza mı gidersiniz yoksa Hamdi bey'in teklifine varım mı diyorsunuz azzzz sonraaaa
Haydi Mune haydi Mune haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii

Kutu kutu pense elma mı yerse mi oynayacağız gece gece mune

Taşikardim geliyor bak sağdan soldan

Not:Şimdi yazarken fark ettim neden pense ? :)))

Son düzenleme:
Kutu kutu pense elma mı yerse mi oynayacağız gece gece mune

Taşikardim geliyor bak sağdan soldan

Not:Şimdi yazarken fark ettim neden pense ? :)))

neden pense denmiş bende çok düşünmüştüm bir cevap bulamadım, pense dediğin bir evde olsun olsun 2 tane olsun niye kutu kutu demişler, acaba tekerlemeyi yazan pense toptancısı mıydı çocuğunu oyalamak için bulduğu oyunu tamamlayıcı olsun diye tekerleme düşündü, o ara aklı dükkandaki penselerin kaç kutu kaldığına takılı kalmıştı belki

Eyvaaaaaaaaaaah sen eğer sürekli yapan bir modda isen , ben uykum geldi diyerek kaçayım ufak ufak ...Bunun sonu pek hayırlı olmuyordu sanki munecim .

Zaten eşim sesleniyor içerden '' auuuuuuus yat hadi , bir cımbız sesi duyuyorum '' diye

yav nasıl güleç, nasıl tatlı bir müdürüm, güle oynaya kahkahalarla yolluyorum mapusa, daha ne istiyorsunuz ki
Eşine hürmetler, çağırmışsa diyecek birşeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…