Ooooooo kimlerr gelmiş, ayyy bir gecede iki sürpriz, hoşgeldin nldglp
Getirmez olur musunuz hiçİyi ki geldiniz valla, ay durun ayaklarınıza sıcak sular mı döksek ne yapsak Topiğinize sitenize sahip çıkın
sen benimkini gör mune ıhhh bunların ki konuşalmaz bileBirinizin nenesi diğerinin m.m.si meşhurdu, bir araya gelirseniz düşünemiyorum
oyyy süslümmm yat güzellik uykuna bu hafta sonuSüslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...
Allaaaaahhhh makarna yarışması kaçmaz, başlayınca kesin orda olmam lazım
Jelesec'i de kışkırtsak mı acaba? Aslında nldglp'de hamur işlerinde beceriklidir, hatun kaşla göz arasında mantı yapıyordu, hazır siteye döndüler yapışmak lazım yakalarına
Ban alır mısınız bilmiyorum ama bu mesajınızla benim elimden kurtulamazsınız.Sana yüss puan Mune...İnanılmaz bir hafızan var...heeeeaaayyyytttttt kaçılın yoldan,geliyor süslü tüylü ile jelocan,,,Makarrrrna bizim işimiz,Napoli,Milano stili makarnayı biz pişiririz...Kazen de kimmiş makarna yapacak,elbet birinci biz geliriz...
Çimdik çimdik makarna,doldursana tabağa,tabağımdan yiyenler,Hemen geçsin ortaya...Al çık ,bal çık Kazen sen bu yarışmadan hemen çık
Çimdik çimdik makarnaa,makarnanın nesi vaar,kırkbin türlü şekli vaar
not:Bu mesaj sonrası ilk ban ımı alırım heral
Ban alır mısınız bilmiyorum ama bu mesajınızla benim elimden kurtulamazsınız.Yarışmada tarifinizi görene kadar peşinizdeyim
Makarnalar
Haaşa Nevreste ben öyle demek istememiştim,sadece tekerleme mekerleme kem kümm Jelocaaaan yetiişşş
Mesajınız ortadaHaaşa Nevreste ben öyle demek istememiştim,sadece tekerleme mekerleme kem kümm Jelocaaaan yetiişşş
İkinizde katılacak mısınızgeldimmmmmmmmmm
Sana yüss puan Mune...İnanılmaz bir hafızan var...heeeeaaayyyytttttt kaçılın yoldan,geliyor süslü tüylü ile jelocan,,,Makarrrrna bizim işimiz,Napoli,Milano stili makarnayı biz pişiririz...Kazen de kimmiş makarna yapacak,elbet birinci biz geliriz...
Çimdik çimdik makarna,doldursana tabağa,tabağımdan yiyenler,Hemen geçsin ortaya...Al çık ,bal çık Kazen sen bu yarışmadan hemen çık
Çimdik çimdik makarnaa,makarnanın nesi vaar,kırkbin türlü şekli vaar
not:Bu mesaj sonrası ilk ban ımı alırım heral
ay yok ben anlamam hazır yerim benim evde koca yapar yemekleri bizim çeteden süslü katılıyorİkinizde katılacak mısınız
Rezervasyon yapayım mı?
Tamam süslü katılsınay yok ben anlamam hazır yerim benim evde koca yapar yemekleri bizim çeteden süslü katılıyor
Tamam süslü katılsın
Seni destek için çağırmıştıSen bana destek oldun çok sağol
wuuuuuu ahana şimdi geldiğin gibi banı yersin kazene laf haaaVallahi ben makarnayı da elde açar yaparım...Kazen hazır makarna alıp yapar kesin hiç şaşırmam
wuuuuuu ahana şimdi geldiğin gibi banı yersin kazene laf haaao naif sesinle de makarna nasıl kesilir anlat canlı görelimmm
Tamam anlaştıkhep destek tam destek Nevommm
O zaman süper ,şahane hediye senin olurVallahi ben makarnayı da elde açar yaparım...Kazen hazır makarna alıp yapar kesin hiç şaşırmam
Cuma günü tarifini ekleyeceksin o zamanCuma akşamı gösteririm...
Cuma günü tarifini ekleyeceksin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?