- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
SelaammSelamın hello şekerlerrrr
Cok iyi degilim,siz nasilsiniz? :) baktim kimse yok,selaminiz havada kalmasin diye yazdim Nasılsınburası çok sessiz yine..
Hayırdır önemli birşey yoktur umarımCok iyi degilim,siz nasilsiniz? :) baktim kimse yok,selaminiz havada kalmasin diye yazdim 
Yok,sonbahar depresyonuHayırdır önemli birşey yoktur umarım
Yok,sonbahar depresyonu
Allah bdvlik dert vermesinAman başka bir dert olmasında,bunlar gelip geçici şeylerdir nasılsa.
Allah bdvlik dert vermesin
Geleceğin büyükleri, akıllı pırıl pırıl çocukların hazırladığı klibi seyredin keyfiniz yerine gelsin
Boy boy cimbizlar hazirlanmisssGüzellik uykumu uyuyacağımherkes rahat dursun, geldiğimde ortalığı karışmış görürsem Eki Görüntüle 1333699
Güzellik uykumu uyuyacağımherkes rahat dursun, geldiğimde ortalığı karışmış görürsem Eki Görüntüle 1333699
deneme deneme deneme 1 2 3
hahahhahahhahhahah gercek sandınız demiiiii
işte karsınızda kk nın baskül ailesiiii
sag bastan yazıyorum en bastakiEnHarbiKiz kucagında kedi olan HanimKelesimiGetir sarı saclı olan @pinkstrap küçük kız @Nevreste arkadaki amcada @asigimasikk yupiiiiiii
kendımıde eklıyım bariiii
ve bu hatunda ben oluyorummmm
neyseMune yide koyayım sonra topuklayayım buradan bı kac hafta gelmıyım
resım deneme yazı deneme sonlanmıstır thank youuuu
tolin'i nasıl bilirdiniiiiizzzzzzz ? Hatun kişi niyetineeeeeeeeeeeeeeeee
hoca hanım önce Yasin peşine bir Mevlüd okuyun lütfen, tolin'in ruhuna değsin, Nevreste'de pek severdi tolin'i, o yüzden helva kavurmuş bol fıstıklıtolin kardeşimiz pek muhterem bir insandı, 1 sene kadar aramızda olamayacak, yasını tutmak, acımızı yaşamak istiyoruz, Takdir-i Kazen, Takdir-i Mune ne edersin
Alıntıdaki fotolara baksana, kendisi Adriana Lima, biz buruşukgiller.Aaa ciddi mi? neden müdürüm naptı ki
Alıntıdaki fotolara baksana, kendisi Adriana Lima, biz buruşukgiller.
Ruhuna duaya başladık, yetiş kaçırma duasını, peşine etli pilav ve ayran, tatlı olarakta Nevreste'nin tolin için kavurduğu helva var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri.775106/page-291
tolin'i nasıl bilirdiniiiiizzzzzzz ? Hatun kişi niyetineeeeeeeeeeeeeeeee
hoca hanım önce Yasin peşine bir Mevlüd okuyun lütfen, tolin'in ruhuna değsin, Nevreste'de pek severdi tolin'i, o yüzden helva kavurmuş bol fıstıklıtolin kardeşimiz pek muhterem bir insandı, 1 sene kadar aramızda olamayacak, yasını tutmak, acımızı yaşamak istiyoruz, Takdir-i Kazen, Takdir-i Mune ne edersin
Aaa ciddi mi? neden müdürüm naptı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?