Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hepinizin yeni yılını kutlarım, profil profil geziyordum ama birinize yazacağım arada diğeri gözümden kaçacak, sonra müdür kapımı çalmadı diyeceksiniz, en iyisi mi burdan yazayım toplu olsun

1001. sayfadayım, 2015 1001 gece masalları gibi geçsin diyorum ve show must go on

Canım müdürümmm,güzel ablam,mutlu yıllar....

iyi insanların kıymetını bılın. sevdıklerınıze deger verın. melek olmaya gerek yok, ki zaten olamayız :q kötü olanları pıcaklamaya devam..
kötüler ıyı dılden anlamazlar. bakınız, demıyorum '' fesat, kötü olana iyi olun, melek olun, halkanız cıksın'' dıye :q
bu sadece sizi üzer.. arif olmayan anlar mı ki sizin ona iyi niyetle yaklasımınızdan.. anlar mı ki suskunlugunuzdakı cevaplarınızdan.. anlar mı ki kımseyı kırmak ıstemedıgınızden..
bazı insanlar adil ve dürüst insanları sevmezler..
her ınsanın anlayacagı dılden konusun..
iyilerin degerını ve kıymetını bılın
dürüst olana dürüst
iyi olana, iyi..
kötü olana, kötü..
dost olana, dost olunuz..

yenı yılınız güzel, mutlu, huzurlu ve bereketlı gecer umarım.

2015 gönlünüzdekileri versin, sevgi, huzur, sağlık hiç eksik olmasın, barış dolu, adalet dolu, kan ve gözyaşından uzak yepyeni bir yıla Merhaba demiş olalım inşaallah

amin inşallah çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…