iyi insanların kıymetını bılın. sevdıklerınıze deger verın. melek olmaya gerek yok, ki zaten olamayız :q kötü olanları pıcaklamaya devam..
kötüler ıyı dılden anlamazlar. bakınız, demıyorum '' fesat, kötü olana iyi olun, melek olun, halkanız cıksın'' dıye :q
bu sadece sizi üzer.. arif olmayan anlar mı ki sizin ona iyi niyetle yaklasımınızdan.. anlar mı ki suskunlugunuzdakı cevaplarınızdan.. anlar mı ki kımseyı kırmak ıstemedıgınızden..
bazı insanlar adil ve dürüst insanları sevmezler..
her ınsanın anlayacagı dılden konusun..
iyilerin degerını ve kıymetını bılın
dürüst olana dürüst
iyi olana, iyi..
kötü olana, kötü..
dost olana, dost olunuz..
yenı yılınız güzel, mutlu, huzurlu ve bereketlı gecer umarım.
orası sıze kalmıs işteBüyüklerinizin elinden öpünüz ve onları arayınız
Hoşgeldiiiiiiinnnnnnnn 2015
orası sıze kalmıs işte
heee sen kendınden pay biçtin şimdi anladımBak pıçak isteyene pıçak sallıcam şimdi görcen, ara dediysem ara
Bayramlarda da öpmüyon elimi zaten
Yine cımbızlaya cımbızlaya didiklediklerinle girdin yılbaşına iyi mi
Yeni yılda daha büyük bir cımbız diledim, etlerinizi büyük parçalar halinde didiklemek için
Bacanın başında bekliyorum, Noel babanın mesaisi bitmiş tatile gitmiş, Nail babaya sipariş verdim
Med,
bu topikte banlanmıyorum deyip kahkaha atma, ne varsa topikte, belkide açanı yüzündendir, banlanmıyorum ki hihahaho diyen gülerken gidiyor
Hanım'da gülerken gitmişti galiba, başka kimler gitmişti, kalmadı aklımda
kım yaptı o türküyü ben yaptımAğlama gece gece hislendiremezsin beni,zalim müdür türküsünü boşuna mı yaptılar
Sus bakayım, atarlanma müdürünekım yaptı o türküyü ben yaptım
neden yaptım acaba ceza puanım 100 oldugundan olabılırmı?
müdürüme değil neneme
mune senı işallah kaçkapçılar çalarda kurtuluruz zaten minnak bi hatunsun at cebe gitsinNenen seni atta gönderecek yavrum science'ı seyrediyorum, ufolar senin oralarda geziyormuş öyle diyorlar, tam koordinat verip seni ışınlamalarını rica ettim, hazırla bavulunu Mars'a gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?