Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Büyüklerinizin elinden öpünüz ve onları arayınız

Yine cımbızlaya cımbızlaya didiklediklerinle girdin yılbaşına iyi mi
Yeni yılda daha büyük bir cımbız diledim, etlerinizi büyük parçalar halinde didiklemek için
Bacanın başında bekliyorum, Noel babanın mesaisi bitmiş tatile gitmiş, Nail babaya sipariş verdim

Yeni yılda daha büyük bir cımbız diledim, etlerinizi büyük parçalar halinde didiklemek için
Bacanın başında bekliyorum, Noel babanın mesaisi bitmiş tatile gitmiş, Nail babaya sipariş verdim

Noel baba deme caiz değil
Yalnız farkındasın dimi müdürüm son aylarda hiç cımbızlanmıyorum
Ama dersen ki şu kalan yağlarını cımbızla çıkarırım, hiç boşuna para vermim estetik cerrahiye

Med,
bu topikte banlanmıyorum deyip kahkaha atma, ne varsa topikte, belkide açanı yüzündendir, banlanmıyorum ki hihahaho diyen gülerken gidiyor

Ağlama gece gece hislendiremezsin beni,zalim müdür türküsünü boşuna mı yaptılar

müdürüme değil neneme
Nenen seni atta gönderecek yavrum science'ı seyrediyorum, ufolar senin oralarda geziyormuş öyle diyorlar, tam koordinat verip seni ışınlamalarını rica ettim, hazırla bavulunu Mars'a gidiyorsun

Nenen seni atta gönderecek yavrum science'ı seyrediyorum, ufolar senin oralarda geziyormuş öyle diyorlar, tam koordinat verip seni ışınlamalarını rica ettim, hazırla bavulunu Mars'a gidiyorsun
mune senı işallah kaçkapçılar çalarda kurtuluruz zaten minnak bi hatunsun at cebe gitsin

Oysa yeni yila girerken bol uyku rahat uyku kafam yastığa koymadan uyuyakalmalari dinledim daha 3 saat önceydi

İlk geceden uyku tutmaz mi tutmazmis.dileğim bana güldü galiba

Mune den yardım istesem o cimbiziyla su beynimdeki beni uyutmayip rahat bırakmayan şeyleri tereyağından kil çeker gibi çekse çıkarsa onlardan kurtulsm uyuyup kalsam ne güzel olurdu be ya

Offf of ki offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…