Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

mune senı işallah kaçkapçılar çalarda kurtuluruz zaten minnak bi hatunsun at cebe gitsin
Çalsalarda geri getirirler hatta üstüne birde para verirler çünkü bendeki çene boyumdan büyük, bir açtım mı kapanmıyor, bir şarkı söylerim sesin güzelliğinden ruhun bile çekilir, beynine kan gitmez, defalarca test edip onayladım, denek olarak eşimi seçtim

Bende yüzlerce insana yetişecek çene mevcut, o yüzden hiiiiiiiççççç çalsınlar da kına yakayım deme, madem bırakacaksınız tolin'in kapısına bırakın derim, birde hediye paketi yapıp bırakırlar kapına, vallahi evine düşen yıldırım olurum, oturduğun şehri bile terk etmek zorunda kalırsın

Elektrik idaresi biraz ayıp olmuyor muNe kesip duruyorsun Bir gidiyor bir geliyor aaaaaaa

İzmir'de kar yağıyormuş, Med onlar kar tanesi, ufo değilKar tutunca kardan adam yapıyorsun, birde kartopu oynuyorsun.
Bak tanıştırayım bu kardan adam

Ağzı var dili yok ideal erkek Yalnız havalar ısınınca deep freeze'e koymak lazım yoksa eriyor

Bugün bir sürü konuya burnumu soktum, zaten patronun bdv'de kükrediği yorumu da son anda görüp tırstım, en iyisi mi gidip uyuyayım, yat Mune yat

selam hanımlar

kaç gündür öksürükten ölüyorum donuyorum

çok soğuk havalar izmire dün kar yağdı o derece yani bende şifayı kaptım...

girip çıkıp bitki çayları içiyorum.uykum hiç yok bide aksilik gece daha çok artıyor öksürüğüm of ya bana bir şey yazın yapayım ciğerlerim sökülüyor resmen görende dışarda kaldım sanır günde bir paket sigara içiyorum sanır.hayatımda sigara içmeyen biri nasıl böyle öksürüyorum anlamıyorum...

Toz zencefili balla karıştırıp öksürüğpün çok tuttuğu zamanlar 1 tatlı kaşığı ye canım....Keser öksürüğü. Geçmiş olsun..

Ihlamurun içine bir dilim elma,bir kaşık bal ve tane karabiber...Geçmiş olsun Matmazelcim.

[QMedceziR_, post: 38727321, member: 457585"]Toz zencefili balla karıştırıp öksürüğpün çok tuttuğu zamanlar 1 tatlı kaşığı ye canım....Keser öksürüğü. Geçmiş olsun..[/QUOTE]

Teşekkür ler canım ya bunu yaptım o an iyi geliyor. Kökten kesilmedi oksururken yoruluyorum valla zamanla gecicek inşallah

Öksürürken ciğerlerim sökülüyor gibi olmuştu benim de.Resmen içimde hareket ediyorlardı.
İnşallah sende de işe yarar canım,ne demek.

akşam denedim sanki o şiddeti gitti aynı öksürük devam ama

bugün de devam edeyim.

çok saol sevdacım inan doktor gibi geldin...

bu arada dün telden cevap verdim fazla uzun yazamadım medcezircim ve sevdacım tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…