Çalsalarda geri getirirler hatta üstüne birde para verirler çünkü bendeki çene boyumdan büyük, bir açtım mı kapanmıyor, bir şarkı söylerim sesin güzelliğinden ruhun bile çekilir, beynine kan gitmez, defalarca test edip onayladım, denek olarak eşimi seçtimmune senı işallah kaçkapçılar çalarda kurtuluruz zaten minnak bi hatunsun at cebe gitsin
Hanım'da gülerken gitmişti galiba, başka kimler gitmişti, kalmadı aklımda
selam hanımlar
kaç gündür öksürükten ölüyorum donuyorum
çok soğuk havalar izmire dün kar yağdı o derece yani bende şifayı kaptım...
girip çıkıp bitki çayları içiyorum.uykum hiç yok bide aksilik gece daha çok artıyor öksürüğüm of ya bana bir şey yazın yapayım ciğerlerim sökülüyor resmen görende dışarda kaldım sanır günde bir paket sigara içiyorum sanır.hayatımda sigara içmeyen biri nasıl böyle öksürüyorum anlamıyorum...
selam hanımlar
kaç gündür öksürükten ölüyorum donuyorum
çok soğuk havalar izmire dün kar yağdı o derece yani bende şifayı kaptım...
girip çıkıp bitki çayları içiyorum.uykum hiç yok bide aksilik gece daha çok artıyor öksürüğüm of ya bana bir şey yazın yapayım ciğerlerim sökülüyor resmen görende dışarda kaldım sanır günde bir paket sigara içiyorum sanır.hayatımda sigara içmeyen biri nasıl böyle öksürüyorum anlamıyorum...
Ihlamurun içine bir dilim elma,bir kaşık bal ve tane karabiber...Geçmiş olsun Matmazelcim.
Bitki cayi iciyorum ama tarifin gibi icmedim deneyim canim...viks surdum sırtıma buram buram kokuyorum.
Çok tesekkur ederim
Öksürürken ciğerlerim sökülüyor gibi olmuştu benim de.Resmen içimde hareket ediyorlardı.
İnşallah sende de işe yarar canım,ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?