Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

depresif sen 8 senelik arkadaşım olarak 8000, kadiş - parkun siz de 1 senelik arkadaşım olarak 1000 verir misiniz? bade, elmy,13 harf siz de arkadaşlarım olarak çıkın işte üj-bej bişi hadi annem :27:

depresifi gördüm demin
muneye beni uı yap çıbıkk diye msj atıyodu:27:
ben demin bi arkaaşa borç verdim inanırmısın
yoksa para köpeen olsun:27:

Allah ayırmasın ablacım nice yıllara :16:

Amin kadişimm sağol :38::38:

Artık sana abla demiycem:19:
Kandırıyon bizi demi.
Bugün foto nu gördüm, benden genç olmasanda kadişnen ofisten gençsin

Siz beni Koçların geliniynen karıştırdınız zaar:19:
Ne evi, arabası, cumhuriyeti :19:bebelere birer patik örüyom,eski kıyafetleride kestim altbezi yapcan bu fakirlere, boşuna bez parası vermesinler:21:
Amca onları takarım, devir ekonomi devri:ssz:
Dua etsinler çok zengin olayım, o zaman birer maşallah takarım:nazar:

Kandırıyom valla hepinizi :27:o aslında ben değilim dermişimmmm :24:
Kadişlen ofisss duymasın kavga çıkacak kavgaaaa :6::6:
Uzaktan seyredeyim gariiiii :38:

böyle kaldım :53: yuh artık ya biraz mide allah rızası için biraz mide..

yaw kızlar bir el atın sevabına :27: arkadaşıma bir hediye göndereceğim de içindeki karta ne yazayım? doğum günü değil öylesine bişiler yazmam gerek haydi bir el atın :44:

böyle kaldım :53: yuh artık ya biraz mide allah rızası için biraz mide..

sabah sabah sinirim bozuldu..hadi evli adamla berabersin falan filan da nası onun sana bulduğu birini zengin diye kabul etmek istersin.bi de dini bulaştırıyo gayet aklı başında bi kız bu.utanma ifadesi bile yoktu..

yaw kızlar bir el atın sevabına :27: arkadaşıma bir hediye göndereceğim de içindeki karta ne yazayım? doğum günü değil öylesine bişiler yazmam gerek haydi bir el atın :44:

hiç anlamam ki bu konularda bildiğin odunum :26:

kimse yok ama belki msjımı okuyan olur.yarın dokotra gidiyorum hepinizin dualarını bekliyorum.hoşçakalın.

Nereye gidiyosun.?
Geceden mi gitcen?
Otur açık, BdV ye dalalım senlen.

samsuna gidicem sabah 9 da randevum erkenden gidicez.enseye bakılacak ikili test yapılacak strese girdim baya..

aman be bdv nin zevki mi kaldı her konuda bi avukat yorum yapamaya korkuyo insan sinir oluyorum.

Naptın? yazdın mı kartı?

kimse yok ama belki msjımı okuyan olur.yarın dokotra gidiyorum hepinizin dualarını bekliyorum.hoşçakalın.

Güzel haberlerle dönersin inşallah canım...

samsuna gidicem sabah 9 da randevum erkenden gidicez.enseye bakılacak ikili test yapılacak strese girdim baya..

aman be bdv nin zevki mi kaldı her konuda bi avukat yorum yapamaya korkuyo insan sinir oluyorum.

Herşey güzel olcak inşallah canım.
Test 1 haftadamı çıkıyodu?

Back
X