- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Sen yenisin galiba buralarda
Gel ben sana etrafı gezdireyim![]()
nedense içimi bir korku kapladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yenisin galiba buralarda
Gel ben sana etrafı gezdireyim![]()
ben 800 bin diyorum sen 5'li rakamlarda kaldın depresifim![]()
içime oturdu
![]()
![]()
ben bdv ye o konu sahibi ile kanka olmaya gidiyorum haydi kalın sağlıcakla![]()
not: zengin olunca birinizi bile tanımicam, gelip yeniden tanışırız o yüzden![]()
depresif sen 8 senelik arkadaşım olarak 8000, kadiş - parkun siz de 1 senelik arkadaşım olarak 1000 verir misiniz? bade, elmy,13 harf siz de arkadaşlarım olarak çıkın işte üj-bej bişi hadi annem![]()
Allah ayırmasın ablacım nice yıllara![]()
Artık sana abla demiycem
Kandırıyon bizi demi.
Bugün foto nu gördüm, benden genç olmasanda kadişnen ofisten gençsin
Siz beni Koçların geliniynen karıştırdınız zaar
Ne evi, arabası, cumhuriyetibebelere birer patik örüyom,eski kıyafetleride kestim altbezi yapcan bu fakirlere, boşuna bez parası vermesinler
Amca onları takarım, devir ekonomi devri
Dua etsinler çok zengin olayım, o zaman birer maşallah takarım![]()
28.08.2013
kk nın en çirkin konusunu okumuş bulunuyoruz
kadiş hangı konudan bahsedıyorsun :26::26::26:
böyle kaldımyuh artık ya biraz mide allah rızası için biraz mide..
yaw kızlar bir el atın sevabınaarkadaşıma bir hediye göndereceğim de içindeki karta ne yazayım? doğum günü değil öylesine bişiler yazmam gerek haydi bir el atın :44:
kimse yok ama belki msjımı okuyan olur.yarın dokotra gidiyorum hepinizin dualarını bekliyorum.hoşçakalın.
dualarım seninle.kimse yok ama belki msjımı okuyan olur.yarın dokotra gidiyorum hepinizin dualarını bekliyorum.hoşçakalın.
Nereye gidiyosun.?
Geceden mi gitcen?
Otur açık, BdV ye dalalım senlen.
dualarım seninle.
güzel haberlerle gelirsin inşallah kadesacığım
yaw kızlar bir el atın sevabınaarkadaşıma bir hediye göndereceğim de içindeki karta ne yazayım? doğum günü değil öylesine bişiler yazmam gerek haydi bir el atın :44:
kimse yok ama belki msjımı okuyan olur.yarın dokotra gidiyorum hepinizin dualarını bekliyorum.hoşçakalın.
Naptın? yazdın mı kartı?
Güzel haberlerle dönersin inşallah canım...
samsuna gidicem sabah 9 da randevum erkenden gidicez.enseye bakılacak ikili test yapılacak strese girdim baya..
aman be bdv nin zevki mi kaldı her konuda bi avukat yorum yapamaya korkuyo insan sinir oluyorum.