BIR GIRDABA GIRDIM NASIL CIKACAGIMI BILMIYORUM..

keske buyumeden evlenmeseydiniz

evliligin sorumlulugunu kaldiracak olgunlukta degilsiniz, bir de ustune askerlik gelmis, ustelik cocukla birlikte..

askerlik basli basina sorunlu bi surec, birbirinizden nefret etmek icin de bosanmayi dusunmek icin de askerligin etkilerinin gecmesini bekleyin. askerligin bitmesini degil etkisinin gecmesini diyorum cunku askerden gelince hemen normalde dönmuyo hersey malesef.

Legal olarak evlenmeye uygunsunuz ama evliliğin sorumluluğunu alabilmek için yeterince uygun değilsiniz maalesef ikiniz de. Keşke bu kadar erken (üstüne üstlük kaçarak) evlenmeseydiniz. Askerde olan adamın zaten üzerinde belli bir baskı var, bir de niye abuk subuk meselelerle adamı orada uğraştırıyorsunuz?

Sevgilisine kaçmayı düşünen sevgili arkadaşlar konu sahibinin konusunu okusunlar, acele iş yapmasınlar. Kamu spotu. Sevgiler.

Teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için. Haklısın büyüdüğümü hala hissedemiyorum. Ama ailevi sorunlar bana kurtuluş için bu yolu gösterdi. Bende öneride bulundum şuan sağlıklı bi karar veremezsin. Biraz düşun sonra ne istiyosan o olsun diye ama içim yanarak söyledim çünkü benim hayallerim var evim olsun istiyorum çocuğumu güzel huzurlu büyütmek istiyorum Allahım inşallah düzelir de geçer bu acilar

Yaşlar küçük olduğu için olsa gerek tartışma sebepleri saçma, askerler kaç saat telefonda konuşabiliyor ki? Askerlikten kaynaklandığını yazmışsın, gelmesine az bir zaman kaldıysa idare et dönünce eskiye dönecektir.
Kv'denin duymasından korkup ağladığın şey için ağlanmaz ,söylesin daha iyi belki utanırlar.

Nerden tutsan elinde kalacak türden bir konu.kaçarak evlendiğine mi,gencecik yaşta evlenip çocuk yaptığına mı,piskopat eşine mi,askerde oluşuna mı,hangisine ne yazılır bilemedim.tek bildiğim senin daha çok çekeceğin

E kızım sende niye kaçtın, erkeklere güven olur mu.
Neyse askerden gelsin, normal hayata bi adapte olsun da düzelmezse ozaman yoluna bakarsın.

genç yaşta evlenmişsiniz. eşin daha ergenlikten çıkamamış. sanırım olgunlaşana kadar bunu yaşayacaksınız. az kalmış askerliğinin bitmesine idare edin azıcık

Baskı var evet ama oda baskıyı bana uyguluyor ben telefonda nasıl konuşabilirim ki o kadar zaman tartışma da bu yüzden büyüdü zaten

genç yaşta evlenmişsiniz. eşin daha ergenlikten çıkamamış. sanırım olgunlaşana kadar bunu yaşayacaksınız. az kalmış askerliğinin bitmesine idare edin azıcık
Evet bende öyle düşünüyorum çocuk gibisin gibisin diyorum doğru diyomusum aksini iddia etsede.

Ama idare etmeme bile müsaade etmiyor ki kestirip attı konuyu. Sadece utansalar iyi ama söylersem sen bu Eve giremezsin yüzlerine bakacak yüzün kalmaz gibi şeyler söylüyor seviyorum da onları ama benim annem biraz fesat

Baskı var evet ama oda baskıyı bana uyguluyor ben telefonda nasıl konuşabilirim ki o kadar zaman tartışma da bu yüzden büyüdü zaten

Askerde o kadar telefonla konuşabilme vaktini nereden buluyor, yazışıyor musunuz?

Ama idare etmeme bile müsaade etmiyor ki kestirip attı konuyu. Sadece utansalar iyi ama söylersem sen bu Eve giremezsin yüzlerine bakacak yüzün kalmaz gibi şeyler söylüyor seviyorum da onları ama benim annem biraz fesat
Annene hiçbirşeyini anlatma, zaten eşini sevmiyormuş ezmek için yer arar, senin üzülmeni de istemez, öfke kusması o yüzden.

Annene hiçbirşeyini anlatma, zaten eşini sevmiyormuş ezmek için yer arar, senin üzülmeni de istemez, öfke kusması o yüzden.
Bana birde seçenek sunuyor ya annen ya ben diye bunu kabul etmedim cevap vermedim diye bitti dedi Hangi tarafı bırakırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…