BIR GIRDABA GIRDIM NASIL CIKACAGIMI BILMIYORUM..

Anneni yıkıcı taraf olarak görmen ne acı. Kızının mutsuz olduğunu, kv evine sığındığını, kocasının sorunlu olduğunu düşünen her anne onun evliğinin devam etmemesini ister, istemeli.ne yaparsa yapsın kocandır çek diyen anne mi yapıcı oluyor senin gözünde.

kendin etmis kendin bulmussun..su aileden bunalip kocaya kacan kizlar careyi kocada arayan gozumde en kolayina kacan insanlar.calisip ekmegini kazansaydin biraz zorluk cekseydin mucadele etseydin ama yok hemen evlenicekler hemde kacarak saniyolar ki kurtulus bu basimda bir adam ekmegim gelsin ohhh bitti baba evini mumla ararsin.
heee birde hemen cocuk dakkasina yani ne evin var ne barkin var ne paran var kp derinin eline bakiyosun butun bunlari silah zoruyla mi yaptin hayir oyleyse aglama bu girdaptan cikmak icin cabala.kendin deyil cocugin icin anne olarak birseyler yap.kocan askerden gelince ikinci cocugu yapmada ne yaparsan yap yazik o cocuklara sadece o zavalli masumlara aciyorum...

Askete gitmeden önce farklımıydı, birde nerde yapıyor askerliğini?

Yahu üni okuyup Master yapıp lay lay lom gezeceğin yeni yerler keşfedeceğin yaşta neden bu sorumluluğu aldın
İbret alın ey genç kızlar!
Her şey yaşında güzel.

Yahu üni okuyup Master yapıp lay lay lom gezeceğin yeni yerler keşfedeceğin yaşta neden bu sorumluluğu aldın
İbret alın ey genç kızlar!
Her şey yaşında güzel.
Çok doğru ama herşey planladığın gibi gitmeyebilir bazen benimde hayallerim arasında bu gibi şeyler vardı ama olmadı istee

... bedava aldin beni....
Cumlesini okuyana kadar benim de asagi yukari sizler gibi yapacagim yorumlar vardi....

Bebeğinin de eşinin de senin de ilgiye ihtiyacın var hepiniz zor bir dönemdesiniz, bebeğin ilk yılları gerçekten sana muhtaç, eşin de yalnız hissediyor, sen bebeğine sarılabiliyorsun o ise yalnız; gelince gerçekten oturup düşünürsün ayrılma mevzusunu ama şuan değil, ben de bebeğim küçükken boşanmayı dahi düşündüm konularımda vardı, benim ailem onun ailesi derken çok bunaldım, bir kadın anne olunca bebeğine odaklanıyor diğer insanlar ve onların dertleri gerçekten boğuyor bizleri, arada kalıyoruz hele ki verici bir insansan herkes senden bekliyorsa birşeyleri artık yeter diyorsun. Çünkü gerçekten minicik bir canlı hayata bizimle tutunuyor. Eşin dönünce bebeğinle hep beraber mutlu olursunuz diye düşünüyorum, bugünlerde geçecek emin ol. Hatasını anlayıp özür dilemesi gerektiğini anlar inşallah. Zor zamanlarda Allah'a sığınıyoruz hepimiz, o bir çıkış kapısı gösterir, feraha çıkartır her zaman. Ayet ''Allah, sabredenlerle beraberdir'' der, bir anlık öfkeyle herşeyi yıkmak çok doğru olmaz. Düzelmeyeceğini anlarsın affedemeyeceğin şeyler olur o başka tabi ki. Huzurlu sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah.

Ayy ne kadar düşüncelisiniz neler yazmışsın çok teşekkür ederim inşallah geçer çünkü ben böyle hayal etmemiştim bile bile adım attım zorluklar tabiki olucaktı ama az kaldı Allahın izniyle mutlu olmak istiyorum artık Allah sizinde kalbinize göre versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…