BIR GIRDABA GIRDIM NASIL CIKACAGIMI BILMIYORUM..

Vicdansizlik kelimesini ben yazdim adamin gonlunu hos edicem diye telin ucunda saatlerce konusmakla vicdanin sizlamiyormu cocugunu aglatiyorsun.hepimiz Allaha siginiyoruz.ancak yapman gereken seyleri yap bi once..

kamu spotu,erkek yaşta kaçarak evlenmeyin üstüne bir de çocuk yapmayın der başka da bir şey demem

gelince düzelir inşallah

Çok şımarttım baştan suçlusu da benim daha bilmediğiniz neler neler. Saat başı rapor mesajı net yasak Nereye gidersem haber mesajı gelip gidenlerin raporu ........ Vs Vs vs

bir de hala annemler yıkıcı taraf diyorsunuz
ee insanlar haklı
kafeste hapis hayatınızı yiksalar daha iyi değil mi

Tek tavsiyem Korun, başka çocuk yapma. En azından evdekileri büyütene kadar. Bebeğin bebek, kocan ondan da bebek...

Bir de lütfen bebeğini ağlatma, kulaklık falan kullan. Çocuğunla ilgilen telefondayken de...

Esinin sana ihtiyacı olduğundan konusuyor olabilir mi ? seni değil de bir başkasini mı arasın ? kulaklık tak hem işini yap hem kızınla ilgilen arada babası ile konuş sun bu kadar basit konu yani

daha askere gitmemiş, hatta ergenlikten çıkamamış adama kaç, üstüne bi de çocuk doğur sonra da böyle seni anneme söylerim kavgası yap... ne bekliyordun ki?
benim kızımla arkadaşı da böyleler, anneme söylerim, yok biye söyledin diye karşılıklı ağlaşıyorlar (yaşlar 5)

ilk cümlede ne anlatmak istiyorsunuz ?bu adam nerde askeri yapıyor da asker psikolojisi altına sığınıp uzun uzun telefonda konuşabiliyor ? Geldigindede devam eder asker psikolojisi zirvaligi.
Yazık ki ne yazık o

Okuyup gezip tozmanız, gençliğinizi yaşamanız gereken yaşta koca merakı yüzünden baba evinden kaçıp, elin psikopat ergeniyle evlenirseniz böyle olur işte. Ne bekliyordunuz? Bunlar yetmemiş bide adam daha askere bile gitmeden çocuk yapmışsınız. Bu tür konuları okuyunca hiç üzülmüyorum çünkü bile bile lades bu. Sadece çocuğunuza üzüldüm. Yazık o günahsız, cahil anne babasının hatalarının ceremesini çekiyor. Size verilecek tek tavsiye bari başka çocuk yapmayın.

Okuyup meslek sahibi olaydın daha iyiydi evdeki sorunlardan eşin kurtaramamış seni anlaşılan
Birbirimizin açıklarını ailelerinize anlatmayın, eşin aradığı zaman hoparlöre al telefonu gem işini yap hem eşinle konuş. Ben Bluetooth lu kulaklık kullanıyorum telefonu yanımda tutmak zorunda kalmıyorum

siz askerdeki ile bu kadar nasıl konuşuyorsunuz . rahat demek ki.. boş kalmış azıcık askerde iş yapsın ot yolsun, cavuşu bir pataklasın seninkini bak seni arayacak vakti oluyor mu... heyy allaahım yaa
bildigin aylak bakkal top tartar olmuş eşinin yaptıgı...
kadınsızlık başına vurmuş - seni özlemiş- evini özlemiş- kıskanclık genlclik artık ne varsa hepsi kocanın ruhunu ele gecirmiş.
sizde askerdeli adama ne anlatıyorsunuz ya öyle böyle havuc balık..
anasına da söylesin ben eşimi bedavaya almışım diye.. ne olacak ki... dogru mu dogru.
kv ne diyecek kacmasaydın kızım cocugum zorlamı getirdi seni bu eve diyecek... hık diye kalacaksınız...
arkasında duramayacagınız lafı da etmeyeceksiniz hareketi de yapmacaksınız.
gencliginize yazık etmişsiniz ikinizde.... beklemeyemediniz mi askerlik bitsin adam gibi gelip istensin verilsin dugun dernek vb. olsun. ikinizde iş güç sahibi olsaydınız... cok mu zordu ?

Kocam kocam diye bahsediyorsun da okurken gözümde mal mal istekleri olan, gücü yettiğine erkeklik yapan, asarim keserim diye tehdit yağdıran, sadece gülünç olan g.tu boklu bi ergen canlandı. Bu atarli ergenin kendi tripleri o kadar önemli ki sadece can sıkıntısından kendi cocugu ağlarken gicikligina telefonda annesini meşgul ediyor, evet gicikligina çünkü karısına erkekligini böyle sergiliyor. Agzinin üstüne kurekle vura vura dovesim geldi.

Daha buyumeden kacarak evlenmissin. Esin askerligini yapmadan cocuk yapmissin. Yahu neyine guvendin. Ben calisan kadinim. Esim calisiyor. Variyetimizde var daha yeni cocuk sahibi olmaya karar verdik. Cocuk yapmak sevisip birakmakla dogurup emzirmekle olmuyor.onu buyutmek bir gelecek saglamak lazim. Nasil yapacaksiniz. Isiniz cok zor. Allah kolaylik versin ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…