- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
- Konu Sahibi BirininCicegi
-
O an bana çok daha agir kelimeler kullandı canım yandı bende onunki yansın diye sinirden söyledimBedava aldin beni ne demek ya? Siz malmisiniz para karsiliginda alinan sey maldir cunku. Biraz kendinize sayginiz olsun.
Baskı var evet ama oda baskıyı bana uyguluyor ben telefonda nasıl konuşabilirim ki o kadar zaman tartışma da bu yüzden büyüdü zaten
Çok şımarttım baştan suçlusu da benim daha bilmediğiniz neler neler. Saat başı rapor mesajı net yasak Nereye gidersem haber mesajı gelip gidenlerin raporu ........ Vs Vs vs
ilk cümlede ne anlatmak istiyorsunuz ?bu adam nerde askeri yapıyor da asker psikolojisi altına sığınıp uzun uzun telefonda konuşabiliyor ? Geldigindede devam eder asker psikolojisi zirvaligi.22 yaşındayım önce Allahın sonra benim bir kızım var. Eşim askerde. Eşimin ailesi ile yaşıyorum. Eşimin gelmesine az bi zaman kaldı. Askerlik psikolojisi eşimi çok kötü etkiledi. Ve bende payıma düşeni bir güzel alıyorum kızlar. Beynim bedenim heryerim altüst oldu ben kendimde değilim sanki. Biraz önce bi kavga ettik ve eşim benden nefret ettiğini igrendigini söyledi ve daha ne hakaretler buraya yazmaya utandığım..Beni telefonda saatlerce tutmak istiyo ve o telefon bir türlü kapanmıyor. Bu yüzden kızımı ihmal ediyorum ağlıyor beni istiyor çocukla ilgilenmem lazım dememe rağmen resmen gıcıklık olsun diye ve bu açık açık söylüyo kapanmıyor o telefon. Hep herşeyde ben suçluyum. Bi konuda ben haklı olamıyorum. Bu bikere daha yaşandı kv evinde yani kendi evim oluyo. Orda da herkes ayaklandı bu yüzden eşim intihar ederim diye bizi korkuttu zor vazgeçirdik. Ve şöyle bişey var benim ailem sevmiyor eşimi yıkıcı taraf olan benim ailem yapıcı olansa eşimin ailesi. Ve bu yüzden ben bugüne kadar hiç bir tartismamizi kendi aileme anlatmadım iyiyiz hosuz diye geçiştirdim. Ama herşeyi kv ler biliyordu. Ama bugün patlak verdi . Annemler de öğrendi beni böyle telefonda tuttuğunu. Daha önce ben kv hakkında bana yapılan yanlislardan bikaç tane söylemiştim annemlere. . Bu kavga olunca annem aldı telefonu benden eşime bunları söyledi baban havuç yemiyo diye eve alınmıyor balık kokar diye çocuk için bile balık yapılmıyor evde diye. Tabi eşim bunları duyunca daha çok çıldırdı bana karşı. Nasıl anlatırsın senin nasıl bir insan olduğunu şimdi anladım dedi. Bende ona daha önce yüzüne Başka şeyler vurmuştum kaçarak evlendiğimiz için bi tane bile çeyizim yoktu. Kv bilezik takmıştı görsünler diye 1 tane onu sonra geri aldı. Bedava aldın beni demiştim. Bunları soyluycegini söyledi annesine bence söylemesini istemiyorum yalvardım ağlaya ağlaya tlf da. Bugün soylemiycem tamamm dedi kapattık telefonu kv de askerlik psikolojisi idare et diyip duruyo am Nereye kadar ben bunları yaşamak için evlenmedim ki o kadar eziyete ayrılalım çocuk ortada kalsın diye mi katlandım
Tekirdağ da yani sürgün yeriilk cümlede ne anlatmak istiyorsunuz ?bu adam nerde askeri yapıyor da asker psikolojisi altına sığınıp uzun uzun telefonda konuşabiliyor ? Geldigindede devam eder asker psikolojisi zirvaligi.
Yazık ki ne yazık o
kac ay kaldiTekirdağ da yani sürgün yeri
Üç buçuk aykac ay kaldi
siz askerdeki ile bu kadar nasıl konuşuyorsunuz . rahat demek ki.. boş kalmış azıcık askerde iş yapsın ot yolsun, cavuşu bir pataklasın seninkini bak seni arayacak vakti oluyor mu... heyy allaahım yaa22 yaşındayım önce Allahın sonra benim bir kızım var. Eşim askerde. Eşimin ailesi ile yaşıyorum. Eşimin gelmesine az bi zaman kaldı. Askerlik psikolojisi eşimi çok kötü etkiledi. Ve bende payıma düşeni bir güzel alıyorum kızlar. Beynim bedenim heryerim altüst oldu ben kendimde değilim sanki. Biraz önce bi kavga ettik ve eşim benden nefret ettiğini igrendigini söyledi ve daha ne hakaretler buraya yazmaya utandığım..Beni telefonda saatlerce tutmak istiyo ve o telefon bir türlü kapanmıyor. Bu yüzden kızımı ihmal ediyorum ağlıyor beni istiyor çocukla ilgilenmem lazım dememe rağmen resmen gıcıklık olsun diye ve bu açık açık söylüyo kapanmıyor o telefon. Hep herşeyde ben suçluyum. Bi konuda ben haklı olamıyorum. Bu bikere daha yaşandı kv evinde yani kendi evim oluyo. Orda da herkes ayaklandı bu yüzden eşim intihar ederim diye bizi korkuttu zor vazgeçirdik. Ve şöyle bişey var benim ailem sevmiyor eşimi yıkıcı taraf olan benim ailem yapıcı olansa eşimin ailesi. Ve bu yüzden ben bugüne kadar hiç bir tartismamizi kendi aileme anlatmadım iyiyiz hosuz diye geçiştirdim. Ama herşeyi kv ler biliyordu. Ama bugün patlak verdi . Annemler de öğrendi beni böyle telefonda tuttuğunu. Daha önce ben kv hakkında bana yapılan yanlislardan bikaç tane söylemiştim annemlere. . Bu kavga olunca annem aldı telefonu benden eşime bunları söyledi baban havuç yemiyo diye eve alınmıyor balık kokar diye çocuk için bile balık yapılmıyor evde diye. Tabi eşim bunları duyunca daha çok çıldırdı bana karşı. Nasıl anlatırsın senin nasıl bir insan olduğunu şimdi anladım dedi. Bende ona daha önce yüzüne Başka şeyler vurmuştum kaçarak evlendiğimiz için bi tane bile çeyizim yoktu. Kv bilezik takmıştı görsünler diye 1 tane onu sonra geri aldı. Bedava aldın beni demiştim. Bunları soyluycegini söyledi annesine bence söylemesini istemiyorum yalvardım ağlaya ağlaya tlf da. Bugün soylemiycem tamamm dedi kapattık telefonu kv de askerlik psikolojisi idare et diyip duruyo am Nereye kadar ben bunları yaşamak için evlenmedim ki o kadar eziyete ayrılalım çocuk ortada kalsın diye mi katlandım
Tekirdağ da yani sürgün yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?