Bir gitsin artık şu bela basimdan :(

_KuBeYHaTuN_

uRaS
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
348
843
18
38
Kızlar bugün konu açmıştım az biraz müstakbel eşim az biraz eski eşim ile ilgili bahsetmiştin eski eş erkek arkadaşıma ulaştı bu akşam önce beni arayıp bir ton saydı sonra onun numarasını nereden bulduysa psikopat az önce onu aradı ve hala konuşuyorlar telefonda ... 20 dk dr .. bir insan neden bunu yapar neden hzuur vermez neden hep bir gölge gibi bir kadının hayatını karartmaya çalışır anlamiyorum endişeliyim...ne konuşuyorlar ne oluyor hicbir fikrim yok elim ayağım titriyor sizin ile konusarak konuşma bitene kadar sakinleşmek istiyorum ..cok yordu bu bela beni kızlar

Hala evlimisiniz anlamadım ben müstakbel eşim eski esim sevgilim yazmissiniz

Eski ve yeni hayat arkadasiniz neden konuşur ki?
Kusura bakmayın gerginim saçma yazmis olabilirim 1 buçuk yıl oldu bosanali şimdi evlenmeyi düşündüğüm kişi ile konuşuyorlar adam psikopat çünkü hepbsacma şeyler peşinde

Kusura bakmayın gerginim saçma yazmis olabilirim 1 buçuk yıl oldu bosanali şimdi evlenmeyi düşündüğüm kişi ile konuşuyorlar adam psikopat çünkü hepbsacma şeyler peşinde
Engelleyin canım
Ne münasebet arayip duruyor
Gereksiz kişi yüzünden kavga cikmasa bari (

Evlenmeyi dusundugunuz kisi daha once evlilik yaptiginizi bilmiyor mu? Neden bu kadar korkuyorsunuz, ne anlatabilir? Ayrica bu adamla "evlenmeyi" bikez daha dusunun eğer eski esinizin atip tutmalarini 20 dakika dinleyip, birde konusuyorsa, inaniyorsa zaten birsey kaybetmezsiniz ayrilarak. Umarim tahmin ettigimiz gibi degildir.

Evlenmeyi düşündüğüm kişi 14 yıldır beni tanıyan biri ..benim endişem o pislik adamın igreclikleri cümleleri ondan korkum yok asla ona takilmaz ne dese ne yapsa ...ama bu durum bile çok sinir bozucu ne diye arıyor aklım almiyor

Adam arar da siz neden muhatap oluyorsunuz? Bir şey yapacağından mı korkuyorsunuz

Kimsenin muhatap olduğu yok ki o sürekli takip edip taciz eden taraftı arabamın lastiklerini kesen evinin camlarını taşlayan rezillik çıkartan bir adamdan bahsediyorum saplantili ve takıntılı muhatap olmamak için bende engelli müstakbel eşimin numarasını bile bilmiyordu hatta onun numarası bile yoktu acmis ben aradığımda mesaj yazdi eski eş kişisi aramış kapatmıyor diyor daha da haver yok

Doğru dürüst bir yaptırım olmuyor her zaman ama savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu?

Belki evlenmeyi düşündüğünüz kişi onu ikna etmeye çalışıyordur iyi bi üslupla olumsuz düşünmeyin adam sizi tanıyomuş sonuçta rahatsız etmesin diyedir

Bu kadar ne konuşulabilir ki kötüler en fazla müstakbel eşiniz de kısaca ağzının payını verir kapatır yani bilemedim. Bu adam olamamış erkeklerden kurtulamıyor şu kadınlar ya, beraber yaşarken gün göstermemiş bari ayrıl git dimi, yok!

Doğru dürüst bir yaptırım olmuyor her zaman ama savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu?

Evet iii ayrı davam hala sürüyor dediginiz gibi yaptırım yok davayı bekliyoruz birde uzaklaştırma var sözüm ona ona rağmen gelip evimi taşladı 3 gün hapis yattı cıktı ve arada uzaklaştırmayı ihlal ediyor beni takip ediyor desem de şimdi yanınızda değilse bisey yapamayız diyip kestirip atiyorlar

Kesinlikle haklısınız onun yapacağı şey belli arada bir evlat var diye hadi baştan kibarca dinledin ama bu ne böyle bir saat olacak

Belki evlenmeyi düşündüğünüz kişi onu ikna etmeye çalışıyordur iyi bi üslupla olumsuz düşünmeyin adam sizi tanıyomuş sonuçta rahatsız etmesin diyedir

Zaten bir keresinde demişti sen çok yıprandın bu duruma bir son vermeliyiz diye haklı olabilirsiniz ama ne var bu kadar uzayacak anlayışta degilim

Öyle saçmalık mı olur ya takip ediyormuş işte dibine gelip zarar vermesini bekliyorlar sanırım hey Allahım. Erkek arkadaşınız zaten sizi biliyorsa ne konuşabilir, durumlar malum. Ama tabi ki bu tacizler hoşgörülemez. Umarım erkek arkadaşınız halledebilir, benim durumumu erkek arkadaşım halletmişti.

Daha neler oluyor neler bir bilseniz gecelerce karakolda sabahladım ama o yapacağından asla geri kalmadi davalar sürüyor gidiyor sadece hep lehime güya ama hani yaptırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…