Bir gitsin artık şu bela basimdan :(

Noldu acaba konusmasi bitti mi?Bu vakitte bir de.Honk.
Sevgilin yanındaysa bu vakitte ona da kudurmustur eski esin

Daha neler oluyor neler bir bilseniz gecelerce karakolda sabahladım ama o yapacağından asla geri kalmadi davalar sürüyor gidiyor sadece hep lehime güya ama hani yaptırım?

Erkek arkadaşınız çözer belki mevzuyu. Konuşmaları bitince buraya da yazın, merak ettim şimdi. Umarım daha fazla bulaşmadan atlatırsınız şu durumu, cidden iğrenç bir adammış. Zamanında eşim demiş olmak ne kadar üzüyordur sizi kimbilir.

Polise gittiniz mi
Bu tipler olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüt aldıklarında daha fazla iletişime geçiyorlar.Bir nevi bağımlılık gibi düşün.
Asla herhangi bir cvp verilmemesi gereken, ölü taklidi yapılması gereken biri.
Bütün iletişim kanallarını değiştirin, evinizden de taşının

Konuşma bıtınce burayada yazarmısın cnm meraktayım

Konuşma bitti canim bir ton birşeyler soyledi nişanlım aklıma gelenleri söyleyeyim iyi konuşmuş sinsidir zaten şimdi ıyi konuşacak ki sonrasında aramaya yüzü olsun adinin.. sen kimsin niyetin ne oğlum var benim gibi biseyler söylemiş nisanlimda demiş beni bilirsin az çok tanırsın duymuşsundur niyetim vildanuras ile huzurlu ve mutlu bir şekild e hayatımızi birleştirmek aradigin ıyi de oldu bir problem var ise beraber çözelim vildan da çocuk ta çok yıprandı zaten artık onlara huzursuz yaşatmaya kimsenin hakkı yok demiş. Beni nasıl yok sayacaksınız ki demiş pislik , nisanımda sen babasın kimsenin o çocuğun babasını yoksaydigi yok saygılı olmak gerek bazı şeylere çocuk ise sorunun ben her zaman çocuğunda babalık hakkının da arkasindayim ama iş vildanuras a gelirse orada her türlü hakkımı arayacağımı aklından çıkarma saygı içinde önümüze bakalım, gerektiğinde kendi ellerimle oğlunu senin bizzat yanina getireceğim sen gelip benden alacaksın gerektiğinde cirkinlesirsek bunu nasıl sağlayabiliriz demiş eğer derdin çocuk ise aklin yolu birdir demiş..

Tamda bahsettiğiniz gibi biri yüz buldukça abartan bir tip basa çıkamadım ki bir türlü nisanlimda epey bir rahat seninle muhatap olmasında arasın derdi neyse konuşsun yarı dinler dinlemem yeterki senden uzak olsun modunda

Eski eşinin derdinin çocuk olduğuna inandınız mı?
Nişanlın çok sabırlıymış benimki olsa şu an cezaevindeydi adam öldürmekten
Eski eşten icazet mi alacak seninle evlenmek için?
Bence iletişime geçmemek en iyisi.
Çocuğu zaten gelir görür onun dışında saçma

Ahhh o utanç yok mu o utanç kendime hiç yakistiramiyorum

Ben kurtulamadım ya dikkati kendine çekmek benden uzaklaştırmak istiyor sabrına inanamazsınız..peygamber sabrı mübarek

Söyle sevgiline numarayı kaydetsin daha ararsa açmasın bu kadar muhabbet yeter bi yol bulmuşlardır. Bende konuşmayı çok merak ettim öğrenince yaz :)

Yarın arar yine ama açmayacağı konusunda anlaştık nişanlımla o diyeceğimi dedim ben güzellikle aklı varsa beni zorlamaz , senden uzak olsunda derdi çocuksa her türlü iyi bir adamım ona ben diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…