- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi _KuBeYHaTuN_
-
Daha neler oluyor neler bir bilseniz gecelerce karakolda sabahladım ama o yapacağından asla geri kalmadi davalar sürüyor gidiyor sadece hep lehime güya ama hani yaptırım?
Elbet bitecek konuşma siz sakinliğinizi koruyarak sorun öyle konuşun bence.Yoksa eskinin istediği olur
Konuşma bıtınce burayada yazarmısın cnm meraktayımHaklısınız sakinliğimi korumam gerek ama sibir oldum
Kimsenin muhatap olduğu yok ki o sürekli takip edip taciz eden taraftı arabamın lastiklerini kesen evinin camlarını taşlayan rezillik çıkartan bir adamdan bahsediyorum saplantili ve takıntılı muhatap olmamak için bende engelli müstakbel eşimin numarasını bile bilmiyordu hatta onun numarası bile yoktu acmis ben aradığımda mesaj yazdi eski eş kişisi aramış kapatmıyor diyor daha da haver yok
Adam takıntılıymış 1’5 yılı 5 dakikada ikna olup tamam mutluluklar dileyecek hali yok bırak konuşsunlarZaten bir keresinde demişti sen çok yıprandın bu duruma bir son vermeliyiz diye haklı olabilirsiniz ama ne var bu kadar uzayacak anlayışta degilim
Konuşma bıtınce burayada yazarmısın cnm meraktayım
Polise gittiniz mi
Bu tipler olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüt aldıklarında daha fazla iletişime geçiyorlar.Bir nevi bağımlılık gibi düşün.
Asla herhangi bir cvp verilmemesi gereken, ölü taklidi yapılması gereken biri.
Bütün iletişim kanallarını değiştirin, evinizden de taşının
Konuşma bitti canim bir ton birşeyler soyledi nişanlım aklıma gelenleri söyleyeyim iyi konuşmuş sinsidir zaten şimdi ıyi konuşacak ki sonrasında aramaya yüzü olsun adinin.. sen kimsin niyetin ne oğlum var benim gibi biseyler söylemiş nisanlimda demiş beni bilirsin az çok tanırsın duymuşsundur niyetim vildanuras ile huzurlu ve mutlu bir şekild e hayatımızi birleştirmek aradigin ıyi de oldu bir problem var ise beraber çözelim vildan da çocuk ta çok yıprandı zaten artık onlara huzursuz yaşatmaya kimsenin hakkı yok demiş. Beni nasıl yok sayacaksınız ki demiş pislik , nisanımda sen babasın kimsenin o çocuğun babasını yoksaydigi yok saygılı olmak gerek bazı şeylere çocuk ise sorunun ben her zaman çocuğunda babalık hakkının da arkasindayim ama iş vildanuras a gelirse orada her türlü hakkımı arayacağımı aklından çıkarma saygı içinde önümüze bakalım, gerektiğinde kendi ellerimle oğlunu senin bizzat yanina getireceğim sen gelip benden alacaksın gerektiğinde cirkinlesirsek bunu nasıl sağlayabiliriz demiş eğer derdin çocuk ise aklin yolu birdir demiş..
Adam takıntılıymış 1’5 yılı 5 dakikada ikna olup tamam mutluluklar dileyecek hali yok bırak konuşsunlar
Noldu acaba konusmasi bitti mi?Bu vakitte bir de.Honk.
Sevgilin yanındaysa bu vakitte ona da kudurmustur eski esin
Erkek arkadaşınız çözer belki mevzuyu. Konuşmaları bitince buraya da yazın, merak ettim şimdi. Umarım daha fazla bulaşmadan atlatırsınız şu durumu, cidden iğrenç bir adammış. Zamanında eşim demiş olmak ne kadar üzüyordur sizi kimbilir.
Eski eşinin derdinin çocuk olduğuna inandınız mı?
Eski eşinin derdinin çocuk olduğuna inandınız mı?
Nişanlın çok sabırlıymış benimki olsa şu an cezaevindeydi adam öldürmekten
Eski eşten icazet mi alacak seninle evlenmek için?
Bence iletişime geçmemek en iyisi.
Çocuğu zaten gelir görür onun dışında saçma
Söyle sevgiline numarayı kaydetsin daha ararsa açmasın bu kadar muhabbet yeter bi yol bulmuşlardır. Bende konuşmayı çok merak ettim öğrenince yaz :)Saplantili şimdi ıyi konuşmuş ki bir daha bir daha arayıp araya gaz vermek niyeti çok iyi biliyorum o iğrenç karakterini
Söyle sevgiline numarayı kaydetsin daha ararsa açmasın bu kadar muhabbet yeter bi yol bulmuşlardır. Bende konuşmayı çok merak ettim öğrenince yaz :)
Asil adam taktir ettimYarın arar yine ama açmayacağı konusunda anlaştık nişanlımla o diyeceğimi dedim ben güzellikle aklı varsa beni zorlamaz , senden uzak olsunda derdi çocuksa her türlü iyi bir adamım ona ben diyor.
Asil adam taktir ettim
Kız maşallah iyi birini bulmuşsun inşallah değişmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?