- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi _KuBeYHaTuN_
-
Sinirli biri değilse her türlü anlaşma yolunu bulursunuz bence ama ince elemekte fayda varAyyy inşallah canim ya 14 yıldır tanıdığım biri ama iş ikili ilişkilerde aynı evde olunca çok farklı oluyor değişmez ise inanın dünyanın en mutlu insanı olurum:)
Mustakbel eşin modernliğinde kaldım bende. Allah bi psikopattan sonra sana ödül olarak vermiş sanırım.
Sinirli biri değilse her türlü anlaşma yolunu bulursunuz bence ama ince elemekte fayda var
Keşke şu erklerin sinirlerinin bi kısmını almak mümkün olsa en başta ben benimkini götürürüm bizimki de Pamuk gibiydi evlendik delirdi her halta sinirleniyor iyi düşün sinir gerçekten en büyük problemKesinlikle canim hele bir de ikimizinde ikinci evliliği dikkat şart sabırlı biri çok ama sinirlenince tam sinirleniyor sabır taşınca
Olsun böyle olsun, kıskançlık güzel bir şey değil, normal olan onun yaptığı, biz alışkın değiliz aklı başında erkek görmeye. :))))ay evet ya ne güldüm gece gece o ne modernlik öyle o ya aslında çok ta kıskançtır normalde beni çocuk bahanesi ile benimle muhatap olmaya çalışmasına bile tahammülü yok o da şöyle derdinin çocuk olduğundan emin olsam hiç sıkıntı yok ama biliyorum sensin derdi diyor..oyle olunca da tartışma geçmese de aramızda bu konu ile ilgili morali bozuluyor ona fırsat doğacak benimle hiç muhatap olmayacak diye modernlik ordan geliyor diye düşünüyorum
Ay evet benim tartışmaya mecalim kalmadi yaşadıklarımdan sonraKeşke şu erklerin sinirlerinin bi kısmını almak mümkün olsa en başta ben benimkini götürürüm bizimki de Pamuk gibiydi evlendik delirdi her halta sinirleniyor iyi düşün sinir gerçekten en büyük problem
Olsun böyle olsun, kıskançlık güzel bir şey değil, normal olan onun yaptığı, biz alışkın değiliz aklı başında erkek görmeye. :))))
İnşallah bozulmaz. Herşeyin farkında gibi duruyor aranızı açmasına müsade etmeyin, kenetlenin.Hele bana hiç sorma ya facia bir evlilikten sonrainşallah bu adamında ayarları bir süre sonra bozulmaz:)))
Allah seni iyilerlerle karşılaştırsın inşallah ilk evlilik boşanma insanı perişan ediyor zaren ikinciyi de bünye zor kaldırırAy evet benim tartışmaya mecalim kalmadi yaşadıklarımdan sonra
İnşallah bozulmaz. Herşeyin farkında gibi duruyor aranızı açmasına müsade etmeyin, kenetlenin.
Allah seni iyilerlerle karşılaştırsın inşallah ilk evlilik boşanma insanı perişan ediyor zaren ikinciyi de bünye zor kaldırır
Ne demiş ogrenebildiniz mi?Numarası yoktu nasıl buldu bilmiyorum ki ara bozmaya çalışıyor bir buçuk yıldır hiç rahat bırakmamıştı hep rahatsiz etmişti zaten beni off ya
Allah'ım başınızdan bir an evvel eski eş belasını def etsin , Tebdili mekanda ferahlık vardır siz ayrılın yaşadığınız şehirden , eşiniz bence hala tehlikeli ve daha da tehlikeli olabilir süreç içerisinde... Rabbim yar ve yardımcınız olsun , İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra
Lütfen çok dikkatli olun , müstakbel eşiniz de dikkatli olsun , bence ardınızda iz bırakmadan kayıplara karışmanız daha hayırlı olacak sanki... Eşinizden korktum , kendi eşimden korkuyordum ama çok şükür ucuz kurtulduk biz tabi ki şimdilik yeni avını kaybettiğinde tekrar bize saracaktır o da .. psikopatların ortak noktası bu...Akşam sakin konuşmuş güya ama sosyal hesaplarından intikam adı altında onlarca şey paylaşmış
Lütfen çok dikkatli olun , müstakbel eşiniz de dikkatli olsun , bence ardınızda iz bırakmadan kayıplara karışmanız daha hayırlı olacak sanki... Eşinizden korktum , kendi eşimden korkuyordum ama çok şükür ucuz kurtulduk biz tabi ki şimdilik yeni avını kaybettiğinde tekrar bize saracaktır o da .. psikopatların ortak noktası bu...
Haklısınız ama ne bileyim ben korkuyorum artık bu tip adamlardan... En son 2 kızını öldüren adam vardı , devlet sahip çıkmıyor , adam manyak adam tehdit ediyor adam bağıra bağıra geliyorum diye herkes kör sağır dilsiz oluyor sonra da ah vahNeden böyleler anlayamıyorum neden normal bir hayat yaşamak varken b7 melankolik hayati hem kendilerine hem diğer kişilere reva görürler anlayamıyorum.. mağazam var hemen çıkıp gidemiyorum malesefortada bir cocuk
Ya kapatsın suratına kim olduğunu anlayınca, ne diye dinliyor ki? Bişey duymayı ummuyorsa, nedir bu pısırıklık?Kimsenin muhatap olduğu yok ki o sürekli takip edip taciz eden taraftı arabamın lastiklerini kesen evinin camlarını taşlayan rezillik çıkartan bir adamdan bahsediyorum saplantili ve takıntılı muhatap olmamak için bende engelli müstakbel eşimin numarasını bile bilmiyordu hatta onun numarası bile yoktu acmis ben aradığımda mesaj yazdi eski eş kişisi aramış kapatmıyor diyor daha da haver yok
Haklısınız ama ne bileyim ben korkuyorum artık bu tip adamlardan... En son 2 kızını öldüren adam vardı , devlet sahip çıkmıyor , adam manyak adam tehdit ediyor adam bağıra bağıra geliyorum diye herkes kör sağır dilsiz oluyor sonra da ah vahOlan kadınlara ve çocuklara oluyor , Allah yardımcınız olsun. Çok zor bunlarla uğraşmak , ben de manyağın tekiyle evli kaldım 6 yıl eğer ki 3.sayfada haber olmadıysak hep psikolojisini az buçuk tahmin edip suyuna gitmemle oldu. Son dönemde de çocuğu bahane ederek iyice kendimden uzaklaştırmayı başardım. Çok şükür kendi eli ayağı ile gitti... Ben ayrılmak isteseydim neler olurdu düşünemiyorum bile .. Bol bol dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?