Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bak ne güzel bi sözüm var ASKA KUCAK ACMISSAN BILKI SENI BEKLIYO ACILAR UYMA NEFSINE HAKKIN EMRINE BIRAK ELMASTAN AGACIN OLSA ZÜMRÜTTEN YAPRAK AKIBET DOYURUR GÖZÜNÜ BIR AVUC TOPRAK yaaa makbusum birak rabbime o biliyo herseyi görüyo ve en güzel sahit bugünki duan hala aklimda hece hece satir satir agladim ben onu okurken icim ürperdi ne güzel dua etmisin

valla ben soaracaktim neden uyyamiyosunuz hayirdirrr yatin uyyun kizlaarrr birakin kendinizi rüyalar alemine

aglama canım gerçekten çok üzüldüm Rabbim acil şifasını versin inşallah bu mübarek ayın hürmetine eşine gelince de Allahım kimseyi şaşırtmasın evlerden dışarı çok zor bir durum ama herkes ektiğini biçer be gülüm kimbilir onun sınavıda buydu belki ama bunu farkedemedi ve kaldı... Umuyorum ki Rabbimin izniyle amca oğlun iyileşecek ve onu gerçekten hakeden biriyle mutlu olacaktır

ya benim başım halen çatlıyo ben de aynen bi uyusam geçer belki ama kendimi alıştırdım uyuyamam sabaha kadar şimdi

kizlaarrr agrittim basinizi canlarim neyse takilin baska konulara makbusum nehrden habermi aldin sen bugün yazmisin biseyler

ne demek başınızı ağırttım olurmu aşkım öyle şey dilediğin zaman dök içini..
nehirden haber alamadım o yüzden merak ettim kişisel rütbesinde ARTIK YOK yazıyor (
ayrıca söylediğin sözede bayıldım yüreğine sağlık canımalkisalkisalkis

benim bu ara uyku düzenim bozuldu dengem şaştı
zaten birazdan sahurda yapacağımm

evet piriltim öyle canim o sinavi kaybetti ama yolda yalniz yürümek daha zor allahim kiymeti bilinenlerden etsin inss ve eslerimizi bize bizide onlara vefali kilsin iyi günde kötü günde bacim

canım benim ne güzel söylemişsin

eğer sizin uykunuz şaştıysa benimkini hiçç görmeyin :)) sabah ezanla yatıp öğlen 1e hatta bazen 3e kadar uyuyorum (((

ya benim başım halen çatlıyo ben de aynen bi uyusam geçer belki ama kendimi alıştırdım uyuyamam sabaha kadar şimdi

Kızlar madem uyuyamıyonuz bari işe yarasın boşuna uykusuz kalmayın börek felan yapın kocişlerinize de sahurda miğdeleri bayram etsin kıymetlilerinizinsositososito

sagol makbusum senin sözlerinin disinda yavru kalir be gülüm cok etkilendim valla öyle dua ben hic görmedim hayatimda sanki senden duydum icli acili cok kötü oldum icim acidi ama bi huzur kapladi icimi dua bitince......
evet bende üzüldüm simdi ne oldu aceba yaaa nerde bu kiz kimse yazmamismi onunla ilgili bisey nerde bu kizz yaaa

benimki sevmiyor canım börek çörek hem sevsede kalkıp yapmam zaten yüz verdikçe astarını istiyor kalsın:umursamaz:

Kızlar madem uyuyamıyonuz bari işe yarasın boşuna uykusuz kalmayın börek felan yapın kocişlerinize de sahurda miğdeleri bayram etsin kıymetlilerinizinsositososito

canım sigara böreği kızartcam ama daha vakit var buyrun gelin sahurakaydirigubbakcemile3

evet piriltim öyle canim o sinavi kaybetti ama yolda yalniz yürümek daha zor allahim kiymeti bilinenlerden etsin inss ve eslerimizi bize bizide onlara vefali kilsin iyi günde kötü günde bacim

Amin canım inşallah
kötüler olmayınca iyilerin, hastalık olmayınca sağlığın kımeti bilinmiyor maalesef
Rabbim dünya hevesiyle kör etmesin kimseyi inşallah:Saruboceq:

canım sağolasın bi siteye üye oldum sahurda duaları okurken rastladım ona cuma duasıymış her cuma okucam bundan sonra

kizlar valla bende 11 e kadar yatiyom kayin pederden azar isitiyom uyuma yazik degilmi bütün günün gidiyo diyo biseyler yap diyo kalk diyo amaaaannn diyoda diyo

kizlar valla bende 11 e kadar yatiyom kayin pederden azar isitiyom uyuma yazik degilmi bütün günün gidiyo diyo biseyler yap diyo kalk diyo amaaaannn diyoda diyo

kız ölme emi güldürdün beni genelde kaynanalar der onu senin kayın baban mı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…