Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

inss birgün oda olur eylülüm....
hmm bende soracaktim ilk göz agrini gelmedi delü garuuuu derüüüüünnnnn derüüüünnn nerdesün giiiiizzzz

Canım benim eğer türkiyeye gelirsen izmire'de uğra gönülden beklerim vallahi
ayy kızlar gerçekten keşke biraraya gelme şansımız olsa keyifli olurdu gerçekten
Farklı şehirler ve yurtdışı zor ama istanbula gelirsem arıyacam sizi

hmmm bencede eylülcüm hele beni pazartesi beklemeyin valla zor gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inss gelecek kazasiz belasiz offf kizlar saka bi yana cok zor oluyo yaaa sanki asker yolu gözlüyom bitmiyoki hasret

Allah daha uzun ayrılık vermesin canım..bi bakıma bazen kısa ayrılıklar güzel oluyor özlem giriyor araya sevgin büyüyor tabi karşılıklıysa buu

inss pirilim belki deniz icin geliriz o zaman sanada bi ugrarim kiz cayini icmeye inss bu izin olmadi zaten kardesimi yolladim hic biyere kafami cikartamadim ama bi dahakine istanbul birde izmir mersin taraf aklimizda yani

ben şimdiden hepinizi sahura davet ediyorum:))
ama merak etmeyin size sadece peynir ekmek koymayacağım
menümde eğer gelirseniz tabi yok yok olur yani...
güzel de bir sofra açabilirim yani size..

hmmm bencede eylülcüm hele beni pazartesi beklemeyin valla zor gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inss gelecek kazasiz belasiz offf kizlar saka bi yana cok zor oluyo yaaa sanki asker yolu gözlüyom bitmiyoki hasret

canım ben senin eşin akşamları yok sanıyodum bikaçgün mü gidiyo.

ben şimdiden hepinizi sahura davet ediyorum:))
ama merak etmeyin size sadece peynir ekmek koymayacağım
menümde eğer gelirseniz tabi yok yok olur yani...
güzel de bir sofra açabilirim yani size..

oh be hergün bi yere davetlisin birlikte olsun da ekmek peynir de yenir ben yemek seçmem kaydirigubbakcemile3

haklisin askim bunun iyi yanlarida var zaten o hep diyo korkuyom benden bikacan özleki hic bikma benden diyo ona iyi bi ders olmus bi kiz hala etkisinde ondan nefret ediyo ama bendende korkuyo sanki sende birakip gitcen sevmeyecen beni oturur aglar cocuk gibi bi tartissak biktin sevmiyon falan filan iste :-(((((

ilkk aşkımmmm hoşgeldin canımmm

kızlar yarın için iftara davet edilmişşizzz..okulda görevli yaşlı bir bayan var sağolsun benimkini yedirip içiriyor çok iyi biri annemlerle aynı mahallede oturuyor akşam arayıp davet etti..valla bu halde pek gidesim yok gitmesemde ayıp olur oooffffffff ne yapıcam ben

inss pirilim belki deniz icin geliriz o zaman sanada bi ugrarim kiz cayini icmeye inss bu izin olmadi zaten kardesimi yolladim hic biyere kafami cikartamadim ama bi dahakine istanbul birde izmir mersin taraf aklimizda yani

Geleceğin zaman haber ver karşılarım ben seni. Çok güzel olur gerçekten telefonlaşırız kaydirigubbakcemile5

exim ne kızı yaw senden öncekimi yoksam neden bırakmış??ay ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3

makbercim bence kendini çok kasma eğer gitmek istemiyorsan ii bir bahane bul ve gitme bence
zoraki gitmektense..

git makbusum tedbili mekanda huzur var derler git bi degisiklik olur belki araniz düzelir be tatlim olsun birtanem olsun büyüklük sende kalsin olmaz böyle inss akillanir oda ne deyimki inss anlar hatalarini

ay canım ya nasıl dayanıyosun sen ben şu an evdeyim de ondan yoksa hele bi de oruçken zor olur

Bende bilmiyom inan
Ama gece uykuna pek düşkün değilim zaten ben sabah uykucularındanım
13.00 de işbaşı yaptığımda 12.00 ye kadar uyuyorum
izinliysem ne zaman uyanırsam artık kısmet kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…