Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canım sigara böreği kızartcam ama daha vakit var buyrun gelin sahurakaydirigubbakcemile3

Aynısından bendede var yapsammı acaba ..
hamur mayalayım diyodum ben ama bizimki bırakmıyo uğraşmayım diye

Sende haklısın makberim bebek gibiler aynı bugün içinden gelir yaparsın yarın niye yapmadın diye kafa tutar bunlar

ama güzeldi makbusum bende okuyacam artikin kayit ettim hatta yazi bi yere asmak bile istyom valla hep okuyum diye güzel bi dua bulanda yazip emek verende allahim mübarek kilsin inss dileklerini yerine getirsin huzur versin iki cihandada anlini ak nur etsin caniiimmm ex asguuuummmm

biz sahurda kızartma börek felan yiyemiyoruz ben çay la diyet tost yiyi yatıyorum zaten o da öyle..:))
zaten engüzel şey çay peynir ekmek....:)))

he valla eylülcüm kaynanami biraksan ertesi güne kadar yatar o aldirmaz simdide gelmis yagmur yagiyo korkuyonmu yaninda yatayimmi diyo kaynanam bende yürü git kocanla yat ben aliskinim korkmam dedim deli gari yanimda yatacakki cok uyusun kaydirigubbakcemile3

boş ver canım bu saatte ne uğraşcan varsa onu kızart daha sarmadıysan yoğurtla yağ sürüp buzluğa koyuyosun fırına verince evde yapmış gibi oluyo istersen onu da deneyebilirsin annem yapıyodu çok güzel oluyo

güldecim şu an kendileriyle muhatap olmadığım salonda uyuyon herif yemek götürüyor sahurda banamısın demiyor valla kaydirigubbakcemile3 benle büyük kızda kahvaltık peynir zeytin ekmek en güzeli valla

eylülcüm kocisini postala cümbür cemaat sendeyiz bu gece bilmem valla oructa tutmuyom ama canim cekti gelecem bi alem yapalim ayy kizlar keske bende vatanda olsaydim uzakta olsam gelip görmeyi isterdim sizleri yaaa artik sizide özleyecem bi ailemde bu topik halki oldu kaydirigubbakcemile3

güldecim şu an kendileriyle muhatap olmadığım salonda uyuyon herif yemek götürüyor sahurda banamısın demiyor valla kaydirigubbakcemile3 benle büyük kızda kahvaltık peynir zeytin ekmek en güzeli valla

o muaatap olmadığın herifle yakından uzaktan bi akrabalık var mı mesela kocan olma ihtimali gibikaydirigubbakcemile3

Kız evde yaptım zaten çalışan kadının hali başka oluyor ne zaman fırsat bulsam sigara böreği, köfte, kızartma ne bulsam hazırlayıp buzluğa atıyom aciil durumlarda elime yapışıyo iyi oluyor

keske makbusum bellimi olur kiz birgünde oturur bu günleri konusur güleriz hani imkansiz görüp üzülüyoduk bakin hep beraberiz diyee

olsun canım gel sen tutmasan da beslerim ben seni

Kız evde yaptım zaten çalışan kadının hali başka oluyor ne zaman fırsat bulsam sigara böreği, köfte, kızartma ne bulsam hazırlayıp buzluğa atıyom aciil durumlarda elime yapışıyo iyi oluyor

aaaaaaaaaa sen bi de sabah kalkıp işe mi gitcen yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…