canım sigara böreği kızartcam ama daha vakit var buyrun gelin sahurakaydirigubbakcemile3
eylülcüm ne güzel olurdu gelsemmi kizzz varmidir ucak biletikiii kaydirigubbakcemile3
canım sağolasın bi siteye üye oldum sahurda duaları okurken rastladım ona cuma duasıymış her cuma okucam bundan sonra
Aynısından bendede var yapsammı acaba ..
hamur mayalayım diyodum ben ama bizimki bırakmıyo uğraşmayım diye
Sende haklısın makberim bebek gibiler aynı bugün içinden gelir yaparsın yarın niye yapmadın diye kafa tutar bunlar
güldecim şu an kendileriyle muhatap olmadığım salonda uyuyon herif yemek götürüyor sahurda banamısın demiyor valla kaydirigubbakcemile3 benle büyük kızda kahvaltık peynir zeytin ekmek en güzeli valla
boş ver canım bu saatte ne uğraşcan varsa onu kızart daha sarmadıysan yoğurtla yağ sürüp buzluğa koyuyosun fırına verince evde yapmış gibi oluyo istersen onu da deneyebilirsin annem yapıyodu çok güzel oluyo
eylülcüm kocisini postala cümbür cemaat sendeyiz bu gece bilmem valla oructa tutmuyom ama canim cekti gelecem bi alem yapalim ayy kizlar keske bende vatanda olsaydim uzakta olsam gelip görmeyi isterdim sizleri yaaa artik sizide özleyecem bi ailemde bu topik halki oldu kaydirigubbakcemile3
Kız evde yaptım zaten çalışan kadının hali başka oluyor ne zaman fırsat bulsam sigara böreği, köfte, kızartma ne bulsam hazırlayıp buzluğa atıyom aciil durumlarda elime yapışıyo iyi oluyor
inşallah ex aşkımm
yaaw benim ilk aşkım nerelerde kocişiyle ortam yaptı heralde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?