Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bencede makbuşum sen ilk olarak konuşmaya girme canım suçlu olursun kendine hakim olamazsın konuşursun konuştukça oda kendini haklı çıkarmaya çalşır

selam kızlar...
makbuşum konu kapansın dedigin için çok yazmak istemiyorum ama içimden gelenleri yine demek isterim kısaca..seni çok seviyorum canım arkadasım..sen neleri atlattın bu ilişkide...inşallah bunlarda geçecekcanım benim.sabırlı ol.hemen fevri davranma konustugunuzda.eminim ki selim abi de pişmandır bu yaptıgına...barıştıgınızda da sakin davran herşeyi irdeleme..sadece neler olmasını istedigini anlat.kendini yıpratma daha fazla...inşallah bunu da aşarsınız canım çok kalpten diliyorum...:Saruboceq:Allah saglıgımız korusun herşeyin üstesinden geliriz..çıkıyorum ben şimdi canlar.gelebilirsem sahura dogru gelirim.biraz işlerim var.öptüm hepinizi.

esmacım bu arada resmideki senmişsin çok tatlısın canım:)))

canım arkadaşım çok sağol güzel dileklerin için ama bu defa dediğin gibi olacağını sanmıyorum aslında pek istemiyorumda..neyse şimdi geldi arabayı gördüm eve mi çıkar anasına mı bilmiyorum

ay ay ay eltime bak ne güzel iltifatlar etmiş bana canım sen beni olgun sanmışsın ben 24 yaşındayım olgun sınıfına girmiyorum heralde beyaz tenliyim ama ışıktan dolayı fazla beyaz çıkmışım o nur ordan geliyo canımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:asigim:

ben geldim kızlar bi turladık geldik beyfendiyi de bulduk bizim yukarki caddede çay bahçesi gibi bir yer sürekli takıldığı ordaymış feyza gitti sadece esra ablam seni tebrik ediyor dedi geldi..şimdi tutuşmuştur bi yanları bu saatte sokaktayım diye ama bundan sonra hep yapıcam o benim patronum değil üzerime hüküm kurduğunu zannediyor ama çoookkk yanılıyor

selam özgülüm nasilsin canim yaaa makbusuma ne oldu yineee moralim bozuldu valla kizin haline canim nerdesin gel bi bakiimmm

makbusum canimin ici nasilsin ne deyimki birtanem allah islah etsin sana kötü davrananlari cok üzüldüm ama elden bisey gelmiyo tatlim iyimisin biraz

valla birtanem bende bisey diyemiyorum ne olduda böyle oldu ahh makbusum aahhh iyiydiniz be bacim son olaydan sonra üstünden zaman gecmisken bi anda yine karisti ortam gözemi geliyosunuz nedir bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…