canım arkadaşım çok sağol güzel dileklerin için ama bu defa dediğin gibi olacağını sanmıyorum aslında pek istemiyorumda..neyse şimdi geldi arabayı gördüm eve mi çıkar anasına mı bilmiyorumselam kızlar...
makbuşum konu kapansın dedigin için çok yazmak istemiyorum ama içimden gelenleri yine demek isterim kısaca..seni çok seviyorum canım arkadasım..sen neleri atlattın bu ilişkide...inşallah bunlarda geçecekcanım benim.sabırlı ol.hemen fevri davranma konustugunuzda.eminim ki selim abi de pişmandır bu yaptıgına...barıştıgınızda da sakin davran herşeyi irdeleme..sadece neler olmasını istedigini anlat.kendini yıpratma daha fazla...inşallah bunu da aşarsınız canım çok kalpten diliyorum...:Saruboceq:Allah saglıgımız korusun herşeyin üstesinden geliriz..çıkıyorum ben şimdi canlar.gelebilirsem sahura dogru gelirim.biraz işlerim var.öptüm hepinizi.
esmacım bu arada resmideki senmişsin çok tatlısın canım:)))
hoş geldin ceylanım ii geceler canım sanada kib öpüyorum seni
esmam ben nedense seni olgun olarak düşünüyodum yaşını tam olarak bilmiyom ama geçn ve güzel görünüyon arkadaşım eltim benim bide yüzünde nur var sankim:)neyse hadi kib gidiyosan sonra yine konuşuruz inş öptüm
selam kızlar...
esmacım bu arada resmideki senmişsin çok tatlısın canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?