Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kiiizzzz özgül bacuuummmm hani sen bana msn adresini vermedin delü garuuuu istedim hala yok makbusumdan alayimmi

sen bende msn adresi istemedinki canım o belki ebroş olabilir yani karıştırıyosun şuan kapalı makbuş versin sana ben açınca eklerim artık

valla hastalıgım devam edıo ılacları kullanıyorum hayırlısı artık gercı hıc belırtı yok surda adetıme dort bes gun kaldı

bu ayda belirti arama canım biraz oluruna bıraksan daha da rahat ediceksin aslında..inşallah hastalığın geçer

mizmizcim neyin var tatlim hastaligin ne bacim dermansiz dert geldimi dünyaya var herseyin bi siarsi yeterki gönüller hos olsun az cekersin ama rabbim sonunda sifani verir sende murada erersin varmi bi süphemiz yok allahima bin sükür bu günümüzü aratmasin bacim

kizlaaarrrr nerde bu garular nerdeler yazsaniza kiiizzz niye sustunuz ayol ayyy bu topik aliskin degil anam bu sessizlige gelin bakiiimmmm

kızlar bende faranjıt var sunızut var bırde alerjık astım var bunlar bırlesınce cok hena bır durum olduuuuuuuuu senağlama

allahim sifani versim mizmizcim bendede var sinüzit ve cok akintim oluyo bas agrisi bi yandan migde bulantisi bi yandan mahvoluyom kav gündür zaten
azdi yine galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…