Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hadi yaa makbuşum ay biraz sakin olsalar bari yaa hem sen naptınki adam sana karıştı zorla kafasına estiği gibi davranıyo babanlarda sahiplensin seni ama mahkeme işi bence yanlış canım biraz uzak dur sadece

üzülme demesi kolay canım yüreğim paramparça yaa ben o lafı hakedicek ne yaptım kiii ne dedim ona mafoldumben
kararsız kaldım bende çıkıyımmı yukarı

yanlış diyosun özgülüm ama 1 değil 2 değil nereye kadar gidicek bu böyle 35 yaşında adam bu yaştan sonra nasıl akıllansın

makerim zaten erkeklere göre onların ailesine göre suçlu biz oluyoz
offfffffff offffffffffffff

canım bence sen babanları sakinleştir yaa kavga felan olur allah esirgesin babana bişey olur bak sakinleştir onları canım

evet yinede kavga falan etmesinler canım..belkide çıkman mı iyi olur bilemedim ki şimdi.babanı falan sakinleştirirsin bi konu olursa

makberim haklısın canım yaa dertlerin bitmiyoki biri bitiyo adam yeniden bişey buluyo bacım sende haklısın

şimdi konuştum babamla çıkmışlar geliyolarmış bana diyor neye karar verdin ((
ne kadar sakin olabilirlerki canım yaa bilmiyorum babasıyla onu alıp buraya getiriceklermiş

gelsinler bakalım ne olucak (( yazık babasına üzülüyorum adam kalp hastası her zaman aynı şeyleri yaşıyor dün isyan etti adam artık bıktım ben evlatlarımdan diye ((

canım onlarla konuşmadn önce senbabanlarla önce konuş ne istiyorsun hayatın için karar ver sakince sonra konuşursunuz onun babası ve eşinle

şimdi konuştum babamla çıkmışlar geliyolarmış bana diyor neye karar verdin ((
ne kadar sakin olabilirlerki canım yaa bilmiyorum babasıyla onu alıp buraya getiriceklermiş

canım hayırlısı artık((gelsinler konuşsunlar.bakalım o ne diicek alıyoruz dediginde merak ediyoruz şaka sanıyo heralde.

offfffffffffffffffffffffffffffffff gül gibi geçinip gitmek varken niye böyle kavgalar çıkarıyo niye niyeeeeee

makbuş ne diyecegimi bilemiyorum hayırlısı demekten başka bişy diyemiyorum artık ben...git veya gitme hiç diyemem senin hayatın...Allah sonunuzu hayır etsin.

sen yaşadığım hayatın en yakın şahidisin derinim ben anormal bişey yaptım mı bugüne kadar anasına babasına saygısa kusur ettimmi??aksine hep ezilen taraf oldum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…