Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ne olsun canim yine sahurdayim yarin okul aciliyor iste neyseki 2 saat gidip gelecegim yarin resmi tatil..

slm kızlar ben geldim
dr gittim muayene oldum yumurtalıklar normal dedi kan verdim öğlen 2 de alıcam sonucu ona göre konuşucaz bakalım inş hormonlar normaldir kib ben çıkıyorum şimdilik hazırlanmam gerek birazdan çıkarım hastane için hepinizi öpüyorm
sevalim sanada kolay gelsin canım öpüyorum senide
makbuşum daha girmemişsin inş herşey yolundadır canom
derinim sende hala atlamadın canım şu gribi başın ağrmış gecede öptüm fıstıkım
ebroşum gene yoksun ortalarda yaaa özledim seni inş herşey yolundadır kaynanan iidir
esmacım sende okuldasın eltim görüşemez olduk senlede kolay gelsin,kaçtım ben bayyyyyyyy

gülcangülcancı hoşgeldin sende canım aramıza inş herşey istediğin gibi olur bu arada rütbende 8 gün yazmışsın anlamı ne acaba????

özgülüm hoşgeldin canım nasılsın oh ne güzel her şey yolundaymış çok sevindim canım
güzel bir haber verdi
evet makberim uğramadı canım inşaah güzel haberler verirsin canım uyuosun galiba uyu kafanı dile
diğer kızlar nerde

selam kızlar.anneme geldim ben.bugünde aynıyım başım hafif agrıyor.neden sık agrımaya başladı ki ya((
pasifigim çok sagol canım benim y bilmiyordum bu tarifi hemen yapıcam Allah razı olsun tatlım benim öpüyorum seniŞenizah sanada bulaştırdım bak.

gökçedoşum doktora gitmişsin canım sevindim problem olmamasına yumurtalıklarda.inşallah hormonlarda iyi çıkar canım benimopuyorumnanaktan

makbuşum gelmemişsin bitanem uyuyosun sanırım.iyisindir inşallah canım?

sevalim nasılsın cankam,loçkam,trandafilimkaydirigubbakcemile3

kız hoşgeldi canım sen nasılsın loçkam
trandasfilim o dqamı arnavutça kız sayende arnavutçayı sökdükkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk sevalimkaydirigubbakcemile3evet o da arnavutcakaydirigubbakcemile3
hemde arnavutçası uzun kendisi kısa bi kelime GÜLkaydirigubbakcemile3yani gülüm benim dedim saaa:))

ay loçkam valahi sen süpersin gülüm alkisalkisalkis
buda türkçekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol derincim yaa walla yakalamaya çalışıyorum hafta sonu sınavım vardo aöf...o yüzden en son cuma günü yazıp gimtiştim. 2 günde neler neler kaçırmışım...makbuşa bişeyler olmuş onu anlamaya çalışıyorum. 7-8 sayfa gittim daha bulamadım. bend e de olaylar var paylaşcam ama önce bi yakalayayım olayları diye geriye döndüm ya noldu makbuşaaa?

tamam sevalcim öptüm canım.

deryacım hoşgeldin inşallah iyi sonuçlar alırsın sınavdan.
makbuşa gelince durumlar kötü malesef.eşiyle tartıştılar babası almaya geldi makbuşu ama makbuşun kayınbabasıyla konusmuşlar ayrı eve çıksınlar demiş.ama eşi kabul edecekmi bilmiyoruz.inşallah herşey iyi olur(
sende nevar neyok canım hayırdır inşallah?

canlarım hayırlı haftalar dılerım bu hafta dıger haftalardan daha ıyı daha guzel haberlerle geceropuyorumnanaktan

valla casperim cidden bende artık böyle düşünüyorum nazar degiyor bu kıza.
anacım geçen anlatıyodu yawww sana yeniden aşık oldum diyodu dizinden ayırlıyodu kızı..bi anda noluyo böyle yani çok şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…