Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

üzüldüm canım geçmiş olsun 2 yıl önce bende de kist olmuştu bende 2 ay adet görmemiştim. allahtan tedavi yanıt verdi ve iyileştim. ama yinede tekrar etme riskine karşın bazen kontrole gidiyorum. anlaştık bidaha o kelimeyi kullanmıycam:)))

slm karularrrr ben geldimm ama kiimseler gene yok neyse gelirsiniz inş
ituanacım inş rabbim yüzünü güldürür hoşgeldin aramıza

neee betıoş hamişmiii ay çok sevindim çok şükür yarabbim yaaaaaa geçmişe pek bakamıyorum kızlar misafirlerim var ilk fırsatta bakıcam betoşum allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin cnm benimmmm

merhaba yeni üye oldum. ben biraz umutsuz vakayım şuan da ama umarım benimde bebişim olur ve burda mutlulukla sizinle paylaşırım:))
canım hoş geldin aramıza..derinime katılıyorum umutsuzluk kelimesi yok artık lmaz:
burası adı üstünde umutlu olanların bir gün bende anne olacağım diyenlerin topici..

selam hanımlar ben geldim iftara annemlerdeydik anca geldik eve hala yorgunum ve uykum varrrrmirmirmirmir

sagol tatlım ya.
bak işte kistin gitmiş iyisin sakın öyle konuşma bi daha.umutlu olacagız ki çabuk gelsin bebeler:):ecrin_bebek:
canommm ben geldim ama çıkıyom yaf.fil izleyces.sahura gelirim artıkınkaydirigubbakcemile3öptüm seni ve hepinizi kıslar.

slm kizlar ben deldim neler oldu bugünn okudum hep ama giremedimmm betty hamismis sitemizin kurucusu tanimam ama cok sevindim inss devami gelcek bizlere sira geliyo canlarim eee nasilsiniz bakim makbusum gökcem derinim iyimisiniz canlarim yaa

derün nereye kiss hergece flim izliyosunuz bacim nerden buluyon dur azicik sohbet edelim giremedim zaten catladim yaaa

birde yeni arkadas varmis hg tuana umarim sanada ugurlu gelir bu topik aramizda bulunmana sevindim umarim hep gelirsin kiss

slm güzeller biraz topikleri dolandım yemek tariflerine baktım geldim ama kaçırmışım sizi neyse bende kaçıcam zaten
ağlamacım sen nasılsın bakim

iyyim canimcim aman git bakalim bu ne kiz kimse yok ben geldim anam bekliyom kimse yok namaz kildim hepimize dua ettim inss kabul oldu rabbimin izniyle ama hala kimse yok nerde bu garulaarrrr

bilmiyorum canım gelmiyo karular geziyolar galiba neyse canım ben kaçar kib öpüyorum seni duan için saol canım rabbim kabul eder inşallah byyyyy

güle güle gökce canim bende kacayim bari kocisle zaman gecireyim elime gecmisken öpüyorum hepinizi iyi haberler bekliyom tatlilar byee

off yaa yine hepinizi kaçırmışım ((
pcde virüs çıktı taramaya koymuştum gelemedim (
derin hanım aşk olsun sana ben 2 saatlik uykuylan buraya geliyorum
sen film izlemeye gidiyorsun

şşştt karular kaçmışsınız hemen yokuz deeyeee:umursamaz:
aglamacım sagol duaların için canım benim.

makbuş kıııı geldim işte nan ne kızıyon gücendirik karılülülülülülü

aayyy fenalık geldi yağmur yağıyo hava sıkıntılı çatlıycam birazdan yapcak hiç bişi bulamıyommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…