Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

pırıltım bende rastlamadım canım inşallah iyidir oda..
sorma sempatiğimm 2buçuk 3 saatlik uykuyla duruyorum zaten düşersem zor kalkarım heralde :)))

kızlar artık kurucumuz da hamile olduguna göre önümüz açıldıdelikafaduldenşimdi sıra ceylanımızdaaaaaaaasositososito

Göremeyince korkmuştum iyi oldu sölediğin canım sağolasın
sen neler yaptın izlemediğiniz film kalmadı kocişinle yokmu hala birşeler

hosbuldum canim
valla ne olsun ayni degisiklik yok ,tedviyi turkiyede dusunuyoruz suan esim bikac ilac kullaniyo ondan sonra insallah belli olcak insallah
sende ne var ne yok

Göremeyince korkmuştum iyi oldu sölediğin canım sağolasın
sen neler yaptın izlemediğiniz film kalmadı kocişinle yokmu hala birşeler
bişy degil canım:)
valla bu filmi seyredemedik cnm sevmedim.bizim tadilat oldu apartman da,antenlerde sorun var kaç gündür tv yok.o yüzden filme sardık:))
hosbuldum canim
valla ne olsun ayni degisiklik yok ,tedviyi turkiyede dusunuyoruz suan esim bikac ilac kullaniyo ondan sonra insallah belli olcak insallah
sende ne var ne yok

ohh inşallah canım hayırlısı artık.

canımmm sabah namazımı kılıp yattım beyfendinin horlamasından 1 saat yatakta kıvrandım saat oldu 6..bir saat uyumuşum tekrar uyandım fırtına çıkmış camları kapadım sonra tekrar kalktım benimki gitti ondan sonrada yatamadım evi topladım pazar market derken fırsat olmadı işte (

evde kalsan yine dolu geciyo calissan yine dolu geciyo masallah anam uyumaya zamanin olmamis :)
bugun uyu dicemya bak bugunde ben varim uutmam kimseyi
tabi kendimde uyumak istemiyorum

yok cano istesende uyumam yoksam hayatta kalkamam valla uzatmaları oynuyorum :)))
tamam derinim gitte gel hade

Biz olmasak bu adamlar ne yapçakmış acaba hem çalış para kazan hem alışverişi yap hemde pişirip yedir.....
Akşam oluncada çok yorulduk derler bizim mesai hiç bitmiyoki:mymeka:

sorma canım yaa nankör bunlar kötükedihüso
onların istedikleri olsun yeter biz yorulmuşuz uykusuzmuşuz hiçç umursamazlar bile..
yüzlerine söyleyince de bahane bulurlar yok pcde oturucağına uyusaydın yok yemeğini erken yapıp uyusaydın vs..ayy illallah geldi :)))

canlarım hepıneze ıyı gecler nasılsınız napıyosunuz neler kaynatıyosunuz gecmsı okumadım da

Bunlardan daha iyi çocuk mu olur işte yedir içir giydir yatırgamyoncuiremsu
Rabbim bize acıyorda ondan mı cocuk vermiyor acaba
sizin başınızdakiler size yetiyor diye

anam demekkı hepsı aynı benımkıde oyle valla damarlarında var bunların ben dıyomkı bı sabah uyandıklarında bı baksalar kadın olmuslar bızlerde erkek ne yaparlar acaba

Ayy bayramda geliyor temizlik ikram derken nasıl gözümde büyüyor
nezaman yapcam hiç bilmiyorum
Kızlar toplanalımda hep birlikte girelim bir çırpıda bitiriverelim olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…