Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Bunlardan daha iyi çocuk mu olur işte yedir içir giydir yatırgamyoncuiremsu
Rabbim bize acıyorda ondan mı cocuk vermiyor acaba
sizin başınızdakiler size yetiyor diye

kız makbusum bız senle aynı kafadayız valla bu bazen benımde aklıma gelmıyor degıl haaagamyoncuiremsu

pırıltım yanlıs yazdım ısmı ha darılma senın adını yazcaktım makbopuyorumnanaktaner yazmısım cnmm

casperım hoşgeldin canım benim
yaa görüyonuz işte hepimiz aynı dertten muzdaribiz..
benimki çoktaannn sızdı içerde :)))
bide bu saatte kalkıp yemek yaptım ona ben klava:
iftarda evde olmadığımız için yoktu sahurda da kahvaltılık beğenmiyor beyfendii

anam demekkı hepsı aynı benımkıde oyle valla damarlarında var bunların ben dıyomkı bı sabah uyandıklarında bı baksalar kadın olmuslar bızlerde erkek ne yaparlar acaba

Sudan çıkmış balığa dönerler ne olacak
Zamane karıları erkeklerden daha cabbarklava:

casperım sen nirelisin canom yaa sakıncası yoksa söylermisin??
bu sel felaketi için sanada yazmışlar trakyada oldu bildiğim kadarıyla bizimkilerde bişey yokmuş çok şükür (

ben bahcelıevler de oturuyorum ama dedım ya komsuların evlerı mahfoldu sen nerde oturuyosun seker bu arada derın nerelerde bak ben geldım o yok oldu

bende gebzede canım..
ama biliyorsan aslen trakyalıyım korktum haberlerde duyunca ama çok şükür akrabalara bişey olmamış

Makbuşum bir gece yemek olmasın bak nasıl mumla arar kahvaltıyı
Bulmuşta bunuyolar
Söyle birgece de o hazırlasın kahvaltıda olur

ama mahfolmus benım dayım sılıvrı cezaevınde yatıyom yengemler bugun goruse gıtmıs oralar cok fena dıyo yaaa

nerde bacım nerdeeeee yapmaz o
ayrıca bugün ne oldu gülermisiniz ağlarmısınız bilmiyorum (
benimkine hamsi alıyım dedim geçen canım istiyor dedi ayrıca hamsi olunca o pişiriyor ben yiyorum :))
balığı gelir gelmez dolaba koydum nasılsa eminim ya adama hamsi dedim o da hamsi vermiştir.
neyse temizlemek için bi açtım bana hamsi yerine sardalya vermiş klava:
valla kasti olarak yaptıysa Allahından bulsun ne kadar üzüldüm ama ona güvenip yemekte yapmamıştım (sağolsun annemler çağırdılarda orda yedik

kızlarrr ben ve bebişim cok iyiyiz şükür allahıma sadece kk ya girmiyorum bi süredir girsemde fazla durmuyorum merakkketmeeeyinn hepinizi öpüommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…