Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Slm kızlar hepinize
Ağlamacım kocişin gelmiş çok sevindim canım gözün aydın bol bol hasret giderin artıkkaydirigubbakcemile3

bu gidişle öyle olacak galiba baya boş zamanım var çünkü. hatta benden sıkılabilirsiniz bile:1rolleyes:

geldim delüü kimse yoktu bende uykum kaçsın diye iş ürettim kendime :)))
ee nasılsın bakalım derin hanımm

selam pırıltıcım hoşgeldin canım.neredeydin dün ugramadın sanki sen?iyisin inşallah?
bu arada bi hamişimiz daha çıktı:)))topicimizin kurucusu hamişşş kızlarrr:teytey:

bu gidişle öyle olacak galiba baya boş zamanım var çünkü. hatta benden sıkılabilirsiniz bile:1rolleyes:

yok canım niye sıkılalım kız aşkolsun:)))iyi ettin geldin hep gel canım dertleşiriz :)))

makbuşşşşş iyiyim canımm oturdum öyle işt sahuru bekleeeimmmmirmirmirmir

ama şimdi sahur için bişeyler hazırlamam lazım biraz erken yiyoruz da . sonra tekrar girerim opuyorumnanaktan

selam pırıltıcım hoşgeldin canım.neredeydin dün ugramadın sanki sen?iyisin inşallah?
bu arada bi hamişimiz daha çıktı:)))topicimizin kurucusu hamişşş kızlarrr:teytey:

Hoşbulduk canım gelememiştim evet
Hamile olan kim çook sevindim adına darısı başımıza inşallah

iyi geceler kizlarr nasilsiniz bakim
yari evdeyim simdi rahat rahat takilabilirim
ne var ne yok gorusmeyeli
kim hamileymis

bende iyiyim canım uyurgezer gibi geziniyorum işte :)))
ya gözlerimi zorlukla açık tutuyorum

tamam tuanacım git hazırla sen canım iyi sahurlar sanaopuyorumnanaktan

kızlar hamile olan bettymiz:)yani topicin sahibikaydirigubbakcemile3:teytey:

bende iyiyim canım uyurgezer gibi geziniyorum işte :)))
ya gözlerimi zorlukla açık tutuyorum

Aynen valla bugün oruç tutamadım zaten sanırım yarında tutamıcam yorgunluk uykusuzluk birde açlık biraraya gelince kötü vurdu beni
Kendimi nadasa bıraktım anlayacağındelikafadulden

iyi canim sevindim bi hamis daha oldu desenize burdan bettye gozun aydin olsun diyim
tabi darisida insalah bizlere tabi isteyen herkese
bu arada hosbuldum

sempatigim hoşgeldin canım nevar neyok tatlım?

pırıltıcım ümmü az önce sitedeydi canım arkadaslara baktım da az önce kimler çevrimiçi diye.
bugünde betyi tebrik etmişti bi ara ama gitti hemen.iyidir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…