oyy canım hoşgelmişsin...valla dünki karışımın malzemelerini hazır ettim ama dün yapamadım annemdeyim hergün,eşim iftara gelemiyo artık bende annemde yiyorum.dedim şimdi içmiyim terlicem vs.evde yaparım rahat rahat.evede gittik eşim demez mi annemlere gidelimklava:öyle kaldı dün işte canım.bu gece yapıcam kısmetse karışımı canım.yanlız acı biberi bi tek anlayamadım canım onu koymayacaktım.nasıl acı biber?
hele Allahın delüsüne bak altta özellikle yazdım gerçi elektriklerde kesilmiş olabilir diye hıhhhhay kızlarr elektrik gitti yaaa((
çok yagmur vardı burada gök gürledi sürekli...ışık zaten göz kırpıp duruyodu şimdi geldi.
makbuş hanım yine yargısız infazınızı yapmışsınız bakıyorum..ben söz verdim mi gelirim bikere:umursamaz:gelemiyosamda iyi bil bişy vardır.
evet belcikadanim ve fransizca 2. ana dilim kaydirigubbakcemile3
insallah tez vakitte ogrenirsin insanin kendi isini kendinin halletmesi gibi yoktur, sana simdiden basarilar diliyorum
inşallah iyi ahaberlerini bekliyorum canım sen de Allah a emanet ol görüşürüzkaydirigubbakcemile3esmacım sağol canım öğleden sonra çokacak sonuçlar
bakalım canım
iyi oaman kimileri bozar diyo
demme ki bozmuyomuş
teşeküe edrim esmacım allaha emanet olopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?