Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tatlim bolca kekik birazcik nane bir cimdik yani parmaginin ucuyla kirmizi pul biber yine bir cimdik kararbiber ve 3-4 dilim limon atip bir guzel kaynatiyorsun iyice kaynadiktan sonra 5 dk. agzi kapali olarak demlendiriyorsun sonra icine dolu dolu 4-5 kasik fazla da olabilir bal koyup sicak sicak iciyorsun..tabi bu karisimdakilerden birine alerjin yoktur insallah sonucta hepsi sebze baharat ama ben soyleyeyim yinede

Ebrarcigim Allah sana guc, kuvvet ve sabir versin canim benim...Derinimin de dedigi gibi ne guzel hayirli bir is yapiyorsun ...hasta bakmak cok sevaptir hele bu guzel ayda.....Kayinvalidecigine cok cok gecmis olsun...dilerim en kisa zamanda sihhatine kavusur insallah...sende cok yorulmamaya calis...firsatini buldukca uyumaya calis canim...Allah yardimciniz olsun insallah...

canim fransizca ogrenmek isteyen benim ama artik kursa basladim hergun gitcem insallah faydali olur
sen belcikadasin ve dilin fransizca dimi
cok tesekkur ettim ayrica dusundugun icin

ay kızlarr elektrik gitti yaaa((
çok yagmur vardı burada gök gürledi sürekli...ışık zaten göz kırpıp duruyodu şimdi geldi.
makbuş hanım yine yargısız infazınızı yapmışsınız bakıyorum..ben söz verdim mi gelirim bikere:umursamaz:gelemiyosamda iyi bil bişy vardır.

evet belcikadanim ve fransizca 2. ana dilim kaydirigubbakcemile3
insallah tez vakitte ogrenirsin insanin kendi isini kendinin halletmesi gibi yoktur, sana simdiden basarilar diliyorum

hele Allahın delüsüne bak altta özellikle yazdım gerçi elektriklerde kesilmiş olabilir diye hıhhhh

evet belcikadanim ve fransizca 2. ana dilim kaydirigubbakcemile3
insallah tez vakitte ogrenirsin insanin kendi isini kendinin halletmesi gibi yoktur, sana simdiden basarilar diliyorum

cok tesekkur ettim cok zor ya dil ogrenmek ,siz ne guzel sanslisiniz biz sonradan geldigimiz icin zor ogreniyoruz
e tabi canim kendi isini kendin halzdebiliyosun ne guzel ,bizze hep birilerine muhtac kalmak zorunda kalaiyoruz

hep birilerinin yaninda olmasi iyi olmuyo insan bazen derdini bile tam olarak anlatamaz, yanindaki tercumanina cok guvenmek gerek....
hirs yap ogren ...bir gun bizde anne olacaz bebisler için gerekenleri ogrenmeliyiz...

kapanış yine benden herkeslere günaydınlar diliyorum yarın geç gelirim muhtemelen kaçta uyanırım bu yorgunluğun üstüne bilemiyorum..
kocaman öpüldünüz :gitme:

iyi geceler canim ende kalkiyorum birazdan
goz kapaklarimi zor tartiyorum valla*inat ettim yatmicam diye ama inadima yenik duscem galiba
hepinize iyi geceler

kızlar günaydın
hastanede geliyom
kan tahlil verdim sonuçları doktora gösterecem öğleden son ra
ona göre muayahene edcek

psifiğim esmacım hoşgeldin canım nasılsı nız bakim
kızlar kan alındı bende oruç bozulurmu

opuyorumnanaktanslm arkadaşlar sabahtan beri geçmişi okuyorum aklımda kalanlarla ilgili yorumlar yapayımsositososito
öncelikle betty arkadaşıma çok sevindim hep düşünürdüm bu topici açan betty kim diye sormayı da unuturdum neyse tanışamasak da bu halaylar ona gelsin:teytey::teytey::teytey:
sevalcim inşallah sonuçların güzel çıkar canım sadece prolaktinin yüksektir heralde onu da ilaçlarla düşürürsün diye düşünüyorumzemuszemus
makbuşum kendini böyle yıpratma tatlım uyku vücudun en büyük gereksinimlerinden biridir topla kendini bakıyim aaa kızıyorum amalmaz:
kız özgülom dadlu eltim şu haftaiçleri senle de görüşemiyoz ya bacım neyse haftasonuna görüşürüz inşallah canım bu arada tedavin hayırlı bi şekilde sonuçlanır inşallah canım öpüyoruuumopuyorumnanaktan
ebrarım kayınvalidene acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
derinim seni de çok özledim kıııız.opuyorumnanaktan bakıyorum da kocişinle pek sık film izliyosun ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
casperim ve pasifiğim sizleri de kocamaaaan öpüyorum sizlerle çok oldu görüşmeyeli inşallah karşılaşırız yine
veeeee tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgileeeeer görüşürüz canlarım

sevalcim selam canım
kan vermek orucu bozmaz canım sadece vücuda bişeyler enjekte edilirse bozulur yani için rahat olsun canım

aaaa pasifik de burdaymış ben de az önce görüşemediğimizden yakınıyodum nasılsın canım

esmacım sağol canım öğleden sonra çokacak sonuçlar
bakalım canım
iyi oaman kimileri bozar diyo
demme ki bozmuyomuş
teşeküe edrim esmacım allaha emanet olopuyorumnanaktan

esmacım sağol canım öğleden sonra çokacak sonuçlar
bakalım canım
iyi oaman kimileri bozar diyo
demme ki bozmuyomuş
teşeküe edrim esmacım allaha emanet olopuyorumnanaktan
inşallah iyi ahaberlerini bekliyorum canım sen de Allah a emanet ol görüşürüzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…