Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya kızlar elektirikler gitti ondan kapandı net
esmacım gitmişsin datlum ama benim sucum yok((( elektirikler gidince gelemedim yeni geldi neyse kib öptm

sevalim bildiğin gibi canım yaa evdeyim akşama misafir alcam nasip olursa
esmam inş seninde yumoşların büyürler sonra onlar bebiş olurlar inş canım rabbim büyük korkma olacaksa zaten olur nasip yoksada olmaz canım bende adetim bitince dr u arıyıcam histreskopi ile laparaskopi yapılıcak durum şimdilik böle canım

sağo pasifikcim canım amin cümlemizin canım inşalah hepimize nasip olur çocuğuuza o sütü tatırmak
ranacım olur bu tür vakalar canını sıkma

hoşbulduk pasifikim saol sen nasılsunnnnnn mucksssss

canim sagolasin napimm..sahur yapip yatacagim ama 3 gundur midem kotu yanma var..benim gastridim vardi ilerledi sanirim bir de iftardan sonra acaip cay sigara olayina giriyorum o da kotu yapiyor...midem feci sekilde yaniyor..

gökçecim o ne oluyo ki
canım inşalah tedavin sana beişin hemenc ik getirir göçecim
kız gökçe ismi çok güzel
tanıdığım kaç kişn in ismde gökçe

gokos bence cok guzel yapilmasi en azindan baksana ne var ne yok hepsi acikca gorulecek ve varsa bir durum mudahale edilecek ne guzel...korkma tatlim hersey saglik icin...

saol pasifigim inş herşey normal çıkar korkmuyorum ama işte dikiş atılıcak o biraz acaip geliyo neyse seninde estetik o biçim yaniiiii amaa haa kıskanıp bebişi çıkartıcam bende herkes karuu koyuyo yafff bide gece çok sigara içme hem diyon gastirt var hemde çok içiyom diyon dr git hemen
sevalim laparoskopi ile hstrekopi vajinal olarak yapılıyo biri diğeride karında giriliip vajinal yere bakılıyo içerde iltihap vs varsa onlar temizleniyo canım

ya gökceyim bende severim anllam olarak felan hoşuma gidiyo rana yıda seviyorum bakalım kısmet olursa bebişime koyarım bende:)

garu degilmiyiz gi dabi koycez sende koy anam..bebis gelince insallah bebisin resmini koyariz insallah...
dogru soyluyorsunda iste tum gun oruclu olunca aksam canim cayda istiyor sigara da valli napcez bilmim...

Rana ilk a nin uzerinde inceltme vardir..ve bildigim kadariyla guzel kadin anlamina geliyor ama bizim millet genelde inceltmesiz soyluyor ozamanda tum guzelligi gidiyor ismin...halbuki ne zarif bir isimdir..

pasifikim öle bilmim demeklen olmiiiii bak gerçekten benim arkadaştada vardı gastrit yemek yiyemiyodu sen mide için bişey veriyolardı ismi aklıma gelmiyo ondan al canım

canım burda yazarken ranayı uğraşmıyorum ama işte söylerken biraz zorlanılan bi kelime anlamı hoşuma gidiyo o yüzden bırakırım belki bebişime

ya bide sevalim kişisel rütbende yazın yarım kalmış onu düzeltsene karışmış olmayım sana ama düzeltsen anlamlı olur

neyse pasifik kaçmış galiba görüşemiycez
bende kaçıyorum sevalim biliyon misafirim var işlerim duruyo inş gelirim yine kib öpüyorumseni canım inş sonuçların güzel çıkar canım

ranacım canım sustum bidren sizi izliyom canım
uykum var hastaneye gidicem onu düşünüuyom
ne denek ranam tabi söylersin gerekirse karışacan bacım
iyiliğim içim diyo cano öpüyo

ranacım kolay gelsin bacım
ne yemekler yapacan allah güç kuvvet versin canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…