Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet canım anne adaylarıyız allah sapa sağlim kuc ağına almayı nasip etsin canım
allah razı osun iyi dileklerede bulunduğunuziçin

sağol esmacım inşalah canım
kızlar bir rüya gördüm o rüyanın
etkisiyle kalkıp
alh içşn
namaz kıldım yasin okudum
ve hepinzin ismini ayrı ayrı vererk dua etii
rabbim seimizi duymuştur inşalah

merabaayınnnnnnnnn güzeeeellllllllerrrrrrrrr
esmam canom saol yaa inş rabbim bu tedavi ile birlikte minişleriimi gönderir sen nasılsın yaf eltim bide okulun başladı iyicene görüşemez olduk senden senn anlat bakim adetine kaç gün var yada oldunmu??? havalar nasıl nasıl gidiyo okul ramazan nasıll?????????????????
sevalim canım kan vermişsin hani adet olmuşmuydun ki gittin canım prolaktin için mi yoksa üşütmüştün ondan mı iinş herşey güzelçıkar canım bide kan vermek bozmaz orucu vucuduna bişey girmiyo canım

hayırdır inş sevalim ne gördüm rüyanda bide allah kabul etsin
canım drlar genelde vajinal yani jinekolojik muayne ederler idrara sıkışık gitseydin karından muayane edebilirdi

canım 2 gecedir rüyamda namaz kılıyom
karnımada yasi kitabı varya onu koymuşum
kaynanam diyoki seval elin bak karnında yasini okudun karnı doldu
dei

sevalim hayrolsun inş rüyan okumanda güzel bide istersen hayır yapmaya çalış birilerine bişeyler ver hani bi dileğin vardır olması için vaat etmiş olabilirsin canım bide rüyada namaz kılmak ii iman eksikliğin gidiyo canım

ben iyiyim canım gündüzleri okuldayım akşam da yemek yap iftar aç günlük ev işlerini yap namaz kıl kuran oku derken derken derken bi bakıyom saat olmuş 3 yani buraya gelemeden uyumak zorunda kalıyorum canım haftasonları boş vaktim oluyo daha çok. bi de adetimi sormuşsun canım benim adet tarihim 28 eylül makbuşum görürse listeye eklesin. yumurta gelişimi için ilaç kullanıyorum canım bugün ilaçlarım bitiyo inşallah yumurtalar güzel bi şekilde gelişir bi sorun çıkar diye yine çok korkuyorum açıkçası.
işte durum böyleeee bacım sen anlat bakim sen neler yaptın

sevalcim rüyan ne kadar güzelmiş öyle canım maşallah sen bol bol dua et yasin oku Allah tan dile her zaman yakın zamanda hamile kalabilirsin canım hadi hayırlısı

ay Esmacim kusura bakma canim baska seyle ilgileniyordum hosgeldin bitanem nasilsin ne var ne yok gorusmeyeli valla cok ozledim bende seni

Sevalcim merhaba canim..doktora gitmissin hayirdir ne tahlili bu tatlim..her ne ise sonuc insallah cok saglikli olur tatliskom..

ranacım hoşgeldin nasılsın canım
evet canım adet düzensizliği varmı onu sordu canım hayır her zaman yapıyom
canım bugünde yaptım canım
sen nasılsın ranacım

esmacım zaten çok rüyama geliyo nam az dua
ema hüsna yaptım ne çıktı bana
bende isteyiyeterki isteyin bende size vereyim
kapımı çalın bveni çağırı ebet cevap veririm size diyo rabm
pasifiğm canım nasılsın canım göğsümden süt geliyodu ve çok şimiş ağırıyo

özgülom habersiz mabersiz kaçmış
neyse ben de çıkıyorum kızlar sonra görüşürüüüüzopuyorumnanaktan

Ne olsun esmacim hep bildigin gibi cok sukur Allah'a...okulum acildi iste ona gidip geliyorum bir yandan da ramazan iste boyle..

Sevalcim himmm ben atlamisim o konuyu cok cok gecmis olsun arkadasim...insallah sonuclar cok saglikli cikar da ve yine insallah bu gelen sut gelecek olan bebisinin nasibi olur saglikla insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…