ayyy bir gün ara veriyorum hatta ne arası mesai saatinin dışında evde bilgisayarla uğraşmak istemiyorum bütün gün pc deyim zaten evimde evimle ve eşimle ilgileniyorum. ama sabah bir geliyorum ki 2-3 sayfa ilerlemiştir diyorum 10 sayfa belki de daha fazla dün akşam çıkarken yazdığım son sayfayı bulamadım walla takip etmek için..bu yüden hepinize bir önerim var arkadaşlar. bu forumu konuşma sayfası gibi kullanmasanızda herkes girdiğinde salık - bebek durumuyla ilgili bilgi verse ...son yazdıım dün akşamdı orayı bulmak için kastıyıroum..herkes tek kelime için bile cevap yazmış. böyle olunca forumun anlamı kalmıyor ki ? msn adreslerinizi alı orda grup konuşması yapın madem. sahurda falan hala konuşuyor oluyorsunuz. boş yere forum sayfasını ilerletmeyin...
yada neyse siz düzeninzi bozmayın lkeyfinize bakın..ben aranızdan ayrılayım. böyle takip edilmiyor forum amacından çıkıyor. ben benim gibi benzer şeyler yaşayanlar var mı ? kimler hangi sıkıntılarda neler yaşıyor bunları öğrenmek için foruma girdim üye oldum ama burada durum dedikodu olayına girmiş..sizlere kızmıyorum haklısnız birbirinize alışmışsınız bu şekilde vakit geçiriyorsunuz ama buraya üye olduumdan beri takip ediyorum sürekli bu şekilde forumun başlığından apayrı bir durumda....
neyse size iyi eğlenceler kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?