Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sagolun canlarim ne oldu yaa valla merak ettim makbusum kim ne yazdiki kiizzz azda ben gicik etseydim kimdiyse okumaya baktim ama geri okumadim neler oldu anlatin haddiiii

Canım adet gördüğümden beri düzensizdi. Hormonlarımda normalmiş. Zaten hiç bir neden olmasa olmuyor. Benim ilk gebeliğim korunmayı bıraktıgım ay olu. Simdi 3 aydır bekliyorum.

çok şükür ki başka bi sorun yok canım inşallah Allahın izniyle olur. benimde düşükten sonra beş ay bitti bu ay da olmassa 6. ay olacak benim de düşükten sonra bozuldu adetim

yaw bu sperm ciddi ciddi 48 ve 72 saat arasi yasiyor mudur? ben ustume ceket atsa esim hamile kalabilen ben hamile falan kalirsam bir de!!!!! ay ben kesin yedim kafayi neler yaziyorum :roflol:

canım sen halen beklemede misin

agrin canım bende de pko var..bende iki ayda oluyorum anca.yani ortalama 55-60 günde((çok zor böyle.bak şimdi yine geçti.evlenmeden önce daha da gecikiyodu valla.

oo günüm harika bi haber buu bak dediğim çıkıcak inşallah sakın kendini dinleme ve adet gününe kadar bekle inşallah sürpriz olucak sanada:Saruboceq:

Çok sagol canım ii dileklerin için. Allah sanada sabır versin cok zor ama senide dediğin gibi zaten saglıklı olsaydı tutunurdu bebişlerimiz. En azından hamile kalabiliyoruz diyorum. Heran dua ediyorum her ezanda ve inanaın her seferinde Allahım kim benimki sana el acıp evlat istiyorsa sen hepimiz için Ol de. İnşallah da olacak.

çok şükür ki başka bi sorun yok canım inşallah Allahın izniyle olur. benimde düşükten sonra beş ay bitti bu ay da olmassa 6. ay olacak benim de düşükten sonra bozuldu adetim

yaw alti ay nedir ki bak sikayet ederim sizi de gorursunuz!! :umursamaz: sakin morel bozmayin birkac aya hamile kalacaksiniz, gorun bak gun dediydi dersiniz.

hb derinim canim nasilsiniz bakim valla meraklandim kim bize kafa tutuyo ögrenemedimkiii neyse anlasilan bizden bahsetmisler kacirdim yaaffff

senağlamahu huuuuuuuuu ıyı geceler kızlar nasılsınız buraları sel aldı ya oyle bıseykı benım oturdugum taraf b evler karsı cad yenı bosna gecıyo felaket buralar

canım sen halen beklemede misin

bekleme derken, aman ben iki yildir bekliom, alismistim beklemeye:)) saka bir yana bir ay korunsaniz yeter dedi doktorum, ben biliom kurnaz doktor "bu nasil olsa 20 aydan once hamile kalamaz bari korunma diyeyim de oyalansin kizcagiz" dedi icinden gerci turkiyedeki de bir ay korun yeter dedi, o da ayni seyi dusundu acaba kaydirigubbakcemile3
maskara oldum doktorlarin eline bacilar laelaelaelaelae

ayyy caspercim valla haberlerde görüyorum nasil üzüldüm yaaa allahim sizden uzakta kizlar rabbim yardim etsin cok vatandas telef oldu yaaa evleri canlari bile gitti allahim sabir versin

senağlamahu huuuuuuuuu ıyı geceler kızlar nasılsınız buraları sel aldı ya oyle bıseykı benım oturdugum taraf b evler karsı cad yenı bosna gecıyo felaket buralar
hoşgeldin canım yaa sorma gördüm haberlerde Rabbim nasıl uyarıyor insanları ((
kimsede çıkıp demiyorkii bu bize uyarıdır aklımızı başımıza toplayalım.Allah daha beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…