Canım adet gördüğümden beri düzensizdi. Hormonlarımda normalmiş. Zaten hiç bir neden olmasa olmuyor. Benim ilk gebeliğim korunmayı bıraktıgım ay olu. Simdi 3 aydır bekliyorum.
aşkmeşkim sende hoşgeldin aman boşverin bi fırtınaydı geldi geçti zararı dokunamadan
kizlar basim agriyor yaa nedir enterasan kismi biliyor musunuz? ben hamile kaldigim ay ovulasyon gunu boole bir bas agrisini bes gun cekmistim, yine ovulasyonda basladi ayni agri!!! ama calisma iki gun once oldu sadece ben korktum tam gunlerinde denemeye cesaret edemedim.
bilirsiniz ya pek bir dogurganimdir ondan cesaret edemedim :icecream: hayra ciksin
oo günüm harika bi haber buu bak dediğim çıkıcak inşallah sakın kendini dinleme ve adet gününe kadar bekle inşallah sürpriz olucak sanada:Saruboceq:kizlar basim agriyor yaa nedir enterasan kismi biliyor musunuz? ben hamile kaldigim ay ovulasyon gunu boole bir bas agrisini bes gun cekmistim, yine ovulasyonda basladi ayni agri!!! ama calisma iki gun once oldu sadece ben korktum tam gunlerinde denemeye cesaret edemedim.
bilirsiniz ya pek bir dogurganimdir ondan cesaret edemedim :icecream: hayra ciksin
canim ya temmuzda ben de kaybetttim bebegimi, on haftaliti ve 21 ayda hamile kalabilmistim, cok kotu gunler gecirdim hala da kendime tam gelemedim forum bekciligi yapiom iste o haldeyim.
anliyorum seni ve heyacanini ama soyle dusun saglikli bir hamileligi yasayacagiz Allahin izniyle birgun.
bunalinca buraya bize gel, konusup kafa dagitmaya calisiyoruz.
Insallah hamilesindir ama degilsen de hic uzulme, "Allah im gec de olsa yeterki saglikli olsun" diye dua et...
çok şükür ki başka bi sorun yok canım inşallah Allahın izniyle olur. benimde düşükten sonra beş ay bitti bu ay da olmassa 6. ay olacak benim de düşükten sonra bozuldu adetim
agrin canım bende de pko var..bende iki ayda oluyorum anca.yani ortalama 55-60 günde((çok zor böyle.bak şimdi yine geçti.evlenmeden önce daha da gecikiyodu valla.
canım sen halen beklemede misin
hoşgeldin canım yaa sorma gördüm haberlerde Rabbim nasıl uyarıyor insanlarısenağlamahu huuuuuuuuu ıyı geceler kızlar nasılsınız buraları sel aldı ya oyle bıseykı benım oturdugum taraf b evler karsı cad yenı bosna gecıyo felaket buralar
Peki ilaç kullanıyomusun? Klomen filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?