Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

richberrycim Allah saglikla mutlulukla huzurla gule gule oturmak nasip eylesin insallah yeni yuvanizda..

canim selam uyelik haklarimi koruma olarak bir sikayette bulundum..bu sebeple cevap veremedim..sagol canim Iyiyiz cok sukur...
canım iyi yapmışsın da bence şu saatten sonra hiç uğraşma ne hali varsa görsün isterse 24 saat çıkmasın burdan ne yapabilirki

yok canim ne ugrasacagim...Allah'a havale..sadece kurallara aykiri bir durum olusmus arkadaslar cevaplarini vermisler konu kapandigi icin bende hakkimi yonetimden rica ettim..simdi finito icim rahat..

derincim bence sen hamilesin belirtilerin onu gösteriyo baksana hadi bakalım patlat bi bomba da neşemiz yerine gelsin yine

ay kızlar ınanamadım gercekten bıde hala buralarda gezıyo
herkes kendınden sorumludur derya hanım dedıkodu yapılıyosa bıle
hos yapılmıyo cabası sanamı düştü rahatsız oluyosun katılma gıt
huzursuzda etme bızı tek derdımız snsın sankı

ya hanımlar bişey sorucam size bugün niyetim koltukları silmekti ama havada yağmurluydu şimdi açtı güneş var hafiften acaba silsem kururmu kii

maberm nemli kalır gümneş vars sil güneşde heencik kurur yinede sen blirsin
kızlar ben çıkıyom hepininzi çok öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aldım pasıfıgım sagol cnm
esmacıgım selam cnm kusra bakma derya hanımın dedıklerını okuyodum

hava nasıl orda bilmiyorum da canım eğer sıcaksa kurur tabi eğer yağmur tekrar başlıycak gibiyse kalsın istersen 1-2 gün sonra yaparsın

valla esmacım resmen güneş çıktı :)) ya bide benimki yok bugün geç gelicek arkadaşlarıyla iftar yapıcak o yüzden dedim o gelene kadar kurur diye (

önemli değil richcim tahmin ettim zaten gerçekten insan sinir oluyo ama uzatınca da sanki o insanı önemsiyomuşuz gibi geliyo bana onun için hiç ona cevap vermek istemiyorum

valla makbuşum sil o zaman hazır kocan da ayak altında gezmiyokenkaydirigubbakcemile3
çünkü ben temizlik yaparken eşimin evde olmasını hiç istemem daha rahat yapıyorum temizliğimi

tamam o zaman şimdi çıkıyorum kızlar markete gidicem geldiğimde duruma göre bakarım fazla ıslatmadan olursa siler camlarıda açık bırakırım ne yapıyım (
hepinizi öpüyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…