Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya ben bi ara özgülom geldi diye görmüştüm hayal görmedim heralde acaba yine tatlumun evinde elektrikleri mi kesildi

ay kizlar ya istanbulun hali icler acisi...izlerken gozyaslarim sel oldu..Allah korusun cuma gunu bir yagis daha bekleniyormus Allah'im korusun cumlesini...

ben geldim hatunlar ama herkes kaçıyyyyyy
eltim ben geldim de direk bakacağım bi topik vardı dalmışım sonra eşim geldi felan derken anca geldim ama sizde gitmişsiniz yaa off neyse görüşürüz inş canım

sabahlamışsın tabi uykusuz kalırsı canım kolay gelsin
benimde oruç değilim olumdan ilaç aldığım için bozuldu

canim sonuclar ne zaman belli olucak?
herkese gunaydin, istanbul haberlerine bakiyordum Allah olenlere rahmet, kalanlara sabir versin, evlerini herseylerini kaybeden insanlara kolayliklar versin Insallah. cok aci tum gorduklerimiz istanbuldaki arkadaslar lutfen cumartesi gunu apartmanlarda yuksek katlarda bulunun ve disari adim atmayin, bu belediyenin kimseyi koruyabilcegi yok, istanbulda karda sokaga cikma, depremde evden cik, yagmurda catiya cik resmen denen budur!!!! bu nasil is anlamadim!!!!

pasifikcim sen de bosver dun olanlari ilk gorunce ben de cok cok sasirdim ama gul gec gitsin!!! hayret verici bir olay kk gb bir yerde, sozde kadinlar birbirine destek burada ama kadin milleti duramiyor iste akilli uslu!!

günüm hoş geldin canım bacım günaydın nasılsın canım salı günü akşam 6 da beli olacakopuyorumnanaktan
evet günüm çk doğru söylüyon rabbi sabı r versin
önlem alınmadığı için bu durumlara gelyoz
miiletin canı idince akılar başlarına geliyo

canım günüm sigortaya giti normalde emar randövüsünü bir ay sonra veriyolar
benim açil çekilmesi grektiği için acil olan hastaların çekiyolqar
hafta sonu araya giriyomuş ondan yoksa 2 gün sonra çıkar dedi

anladim canim temiz cikicak Insallah ondan da bir an once ogren rahatla istedim diye acelem.
neyse gec olsun temiz olsun.
sevalcim cok isim var evde temizlik, cikmam lazim aksamustu gelirim, optum tatlim.

sevalim sonucun salı günü belli olcakmış hadi inş normaldir herşey canım şimdi bende kaçıyorum görüşürüz

anladim canim temiz cikicak Insallah ondan da bir an once ogren rahatla istedim diye acelem.
neyse gec olsun temiz olsun.
sevalcim cok isim var evde temizlik, cikmam lazim aksamustu gelirim, optum tatlim.

canım doğru düşünmüşsün çıksa rahatlardık canım hepimiz bayram
ağzı inşalah iyi haberler alırız günüm sizin iyi haberlerinizi alayım yeter benim
belli ünüm
kolay gelsin öpüyom canım kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ranam sen ne zaman geldin görmedim canom seni nasısın
nereye gidiyon gel azıcık konuşak günümde var diğer kızlarda gelir şimdi
inşalah ranacım temizdiropuyorumnanaktan

sevalcim seni merak ettim okuldan gelir gelmez bakayım dedim hadi bakalım hayırlısıyla sonuçlarda temiz çıksın da rahatla canım benim

HıÇ ümidim kalmadı çok yoruldum artık 1.5 senedir hep tedavi görüyorum bende yumurta tembelliği var....

o kadar iğne o kadar dinlenme işe yaramadı...

şimdi aşılamamda tutmadı yıkıldım artık....

takatim kalmadı ....tüp bebek diyorlar umutsuzum neden ama neden....

biliyorum çok uzun zamanlar daha beklicem çünkü ümidim kalmadı..

eşimde üzülüyor bende..

benimle evlenenlerin hep çocukları oldu..

ben ne günah işledim yaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevalcim seni merak ettim okuldan gelir gelmez bakayım dedim hadi bakalım hayırlısıyla sonuçlarda temiz çıksın da rahatla canım benim

ceylanım hoşgeldin asılsı canım kızlar çok duygulandırdınız beni bu kadar içten samm olmanız beni düşünmeniz bu bana yetiyo valahi
saizin bayramda iyi haberlerinizi alayım
bende iyi olacam
evet ceylanım valahi belirtmiyom çevremdekilere gülüyom
sonrada gizli gizli ağlıyom evlendiğimden beri o kadar engeler çıktıki
anlatsam seval dersiniz sen oları aştın bunuda aşarsın diyersiniz
bunuda el birliğiyle aşacz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…