Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

selam hanımlar bi bakıyım dedim temizlik arası mola..valla şimdiden yoruldum..
bebegem canım lütfen umutsuz olma bu kadar kader,yazı işte Rabbim ne zaman uygun görürse hayırlı bulursa o zaman göndericek meleklerimizi..biliyorum çokkk zor ama lütfen üzülme :teselli:

bebeğim canım üzmemeye çalış kendini inşallah bizlerinde gelecek meleklerimizz

sevalcim aşacaz tabi bitanem ne var ki bunda rabbim ol dediği zaman olacak yetersi sağlık sıhhat versin canım benim

pasifiğm etkilermi bilmiyom ki goglden gir belki yazar canım
ceylanım evet yeterki sağlık olsun canım sen nasılsın canım

ne bileyim cikmadi googlda belki duymuslugunuz vardir dedim..metabolizma degisiyor ya belki gelis suresini tipki diger etkenler gibi uzatabilir diye dusunuyorum ama ne bilim..gelmesi lazimdi neyse ya daha iki gun gecti..bebek ihtimali sifir akliniza bile getirmeyin cunku no calisma bu ay siz sormadan soyliyim dedim...

pasifiğim beiş olabilr zannetmiyom etkilesim
çünkü
hormanlarla ilgisi olurmu oruçu
inşallah hamilesindir canım
bety ayağı uğur getirir inşalllh

slm kızlar bencede pasıfık hamıs olabılır cunku hıc duymadım oruc adetı etkılesın

kızlar ben eve geldim kan tahlilim pozitif ve ultrason da polikistik over gördü doktor 2 yumurtalıkta da genelde adetim düzenli olduğu için fazla önemli değil dedi 1 hafta içinde hasta olmazsan tekrar gel dedi(

huuuu naber kıslar...anca gelebildim yaa.
pasifigim kaçırdım seni canım...demek öyle yaptın he:)))hadi bakalım.
kızlar dünki konu hakkında da artık hiç yorum yapmayalım bence yeter.yeni ögreneler geçmişe baksın .bize sordukça konu açılıyor uzuyor.yanlış anlamayın dün korktuk zaten topik kapanır diye o yüzden canlarım.

makbuşum canım kolay gelsin sana..çok yüklenme bak karnın agrıyomuş..benimde agrıyo canım gece sardım şalla valla sıcak dursun diye yok hala agrıyor((

esmacımm hamile oldugumu sanmıyo canım yaa.benim adetler hep gecikiyor.o yüzden beklemiyorum yani.sen nasılsın tatlım?

gökçeranam nerdesin cano kaçırdım seni de...Şeniz

kız riççç ne iş geliyon gidiyon bi beni sormak yok..ayran içtik ayrı mı düştük yani...ben burada seni özlerken:umursamaz:

tuanacıgım tebrık ederım cnm dıcem kan tahlılım pozıtıf demıssın sonra üzgün yüz yapmıssın anlamadım bısıy tatlım eger negatıfse sakın üzme kendını pozıtıfse tebrık edrım cnm

kızlar ben eve geldim kan tahlilim pozitif ve ultrason da polikistik over gördü doktor 2 yumurtalıkta da genelde adetim düzenli olduğu için fazla önemli değil dedi 1 hafta içinde hasta olmazsan tekrar gel dedi(
canım geçmiş olsun inşallah adet olursun..

tuanacım selam canım.demek pko çıktı..ama çok degilmiş üzülme..benimkini bilsen daha ileri benim.
pozitif derken?orasını anlamadım canım.

derıncıgım topıge gırdım haberlerı aldım onları okumaya daldım cnm kusrabakma unuturmuyum senı hıc bacım cnm sıkıldı yapılanlara ne ınsanlar var yahu neyse nasılsın fıstıgım

ben geldim kızlar temizlik bitti ama bende bittim
derinim hala ağrım var benimde ama adet ağrısı gibi ya anlamadım daha 10 günüm var (

hı tuana bıde bısıy söylüm cnm tek bı doktora güvenme baska doktorada gıt
bak benım arkadasımın basına geldı ılk gıttıgı doktor var dedı adetlerı düzenlıydı
sonrakı doktorlar hıcbısı yok dedıler bıde dedıgın gıbı adet düzenlıyse sorun olmazmıs
ama tek doktora bagımlı kalma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…