Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

geldim kızlar ama çıkıyorum.
makbuşum geçmiş olsun canım.valla aynıyız cano bnimde fena nedir bu anlamadım.kaç gündür agrır biliyon.
riçim canım şakalaşıyorum eh işte iyi diyelim be cnm...öpüyom seni de.hoşçakalın.

ya sanmıyorum riçim ama biliyomusun bide afedersin ilişkiden sonra çok fena bi ağrım oluyor anladın işte kasıklarım desem değil yumurtalıklarımın olduğu yer korkuyorum yoksam bende de mi ksit oldu yaa kaç aydır düzenli gelen şey 3 ay geç geldi ((

tatlım hıc sanmıyorum kıst agrısını bılırım cok fena ınsan nefes alamıyo kımıldayamıyo hem varsa bıle 3 gün gec gelesıne ragmen adetle gıtmıstır aklına kötü seyler getırme bence

ben kazene sormuştum mail adresilerine ulaşamadıkları zaman üyelikleri iptal oluyormuş ama aktif bi adres verince açılıyomuş..ayrıca ben bugün baktım aktifleşmiş gelir heralde

evet canım girdi burayada yazdı iyiymiş oda bebişide..sadece kkdan uzak kalıyomuş girsede mesajlarına falan bakıyomuş..

valla hiç yemek yok anacım :)))) benimki dışarda bugün lise arkadaşlarıyla buluşucak bende kızlarla evdeyiz zaten bugün oruçta tutamadım ((

kızlar ya kusura bakmayın yanlış yazmışım sonuç negatif diycektim. valla derincim bende pek bilgi sahipi değilim bu konuda ama ultrasondan bana da gösterdi. elips şeklinde arka arkaya bitişik noktalar vardı sol yumurta sağ dakine baktı o da aynı ama adet olduğum sürece sorun yokmuş. kafam allak bullak bu senin yumurtalıkların genetiğinde hep olan bişey olabilir dedi bide ama şimdiye kadar o kadar doktora gittim hiçkimse bişey söylemedi. bide ben adet gördüğüm halde nasıl sürekli böyle bişey olabilir? bildiğiniz güzel bir doktor var mı kızlar p.tesi ye kadar olmazsam tekrar başka bir doktora gidiyim diyorum

selam canlar bayram temizliğine başladım yarında en çok kullandığımız 2 oda bide mutfak boyanacak büyük işlere kalkıştık inşallah hafta sonu hepsini bitirir rahat ederim yarın sanırım yorgunluktan ortalarda gözükmem merak etmeyin hepinizi öpüyorum....

canım geçmiş olsun endişe etme lütfen.pko hamilelige engel degil canım.adet oluyorsan hele hiç sorun olmaz merak etme.

ah canım Allah kolaylık versin sana.boya işleri çok yorar.kolay gelsin sana canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…