Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

inanamiyorum oyle uzgunumki bogazima dugumlendi hickiriklar!!! ceylan ne zaman olmus, hayal edemiyorum senanin halini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne zaman olduğunu yazmamış cnm benim msn kapalıyken yazmış bugün şimdi açınca geldi o kadar yazmış şok oldum inanamıyorum allahım yardımcısı olsun yarabbim yaaaaa

senacim canim ya neler cekmisti hamile kalana kadar sonra ucuzlerle yasananlar; tek tesellisiydi guzel yavrusu, oyle mutluyduki, Rabbim ne olur sabir ver senamiza lutfen Yarabbim...........

amin günümm onun en çok sabıra ihtiyacı var şimdi
Rabbim dayanma güzü versin yıkıldım resmen okuyunca ((

offffffffffffff ((((((((((( çok üzüldüm ya allahım yarabbim büyüktür işine karışılmaz ama neler çekti senam yaaa

cok ozlemistim senayi son gunlerde hep aklimdaydi buraya da yazmistim dogum ne zamandi diye!!! tum yasadiklari film seridi gb gozumun onunden gecti simdi, cok uzgunum, inanin su an aglamak bile rahatlatmiyor birseyler kirmak dokmek istiyorum.

ayy kızlar yaa geldiniz ama ne üzücü bi haber yaa
senam canım yaa rabbim ona sabırlar versin inş diyicek bişey bulamıyorum yaa allah ım sen bu mubarek günlerde bizlerinde ve umudunu kaybeden herkesin yüzünü güldür((((

haklısın günüm inan bende ağlamak istiyorum ama senamın acısını hafifletmeye yetmezki buu mafoldumben
isyan etmem asla ama neden demeden geçemiyor işte insan (( onun için hayırlısı böyleymiş Rabbim dayanma gücü versin ona

slm canlarim nasilsiniz üzücü bi haber aldik galiba allahim sabir versin kardesimize inss birdaha anne olmayi nasip eder mevlam allahimin isleri iste vardir bundada bi hayir inss yerini tez zamanda doldurur yenileri

evet makbuşum yaa insan nie demeden edemiyor ama karşıda gelinmiyor o kadar acı çektiki senam rabbim belkide onun için hayırlısını böyle gördümafoldumben

offff kizlaarrr bakin bende cok üzüldüm valla simdi hic tanimadim o arkadasi ama allahim sabrini versin dilerim ne aci bi durum rabbim kendi bilir ne denirki baska

artik isyan olucak sonra korktuklarim basima gelicek diye dusunmeye korkar oldum makber!!! aklima iyi kotu bebekle ilgili bir sey getirmeye!!!
aynen neden diye soramadan duramiyorum su an, Allah'im ne olur sen isyan diye gorme bu dusuncemi diyorum!!

gerçekten yaa yaşadıkları geldi aklıma rabbim e karşı gelinmiyo ama isyan gibi konuşmak geçti içimden ama rabbim büyük senama inş hayırlısı ile anne olmayı nasip edicek inş rabbim hayırlısını nasip eyle bizler için amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…