- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Anladım.Zaten öyle bir planım yok birilerine baktırmak gibi ama en azından parasıyla baktirabilecegim güveneceğiz insanlar var.malesef burada para ile bile güvenemiyorum
Yani semt olarak bulunduğumuz site vs haklısınız galiba ama gözümde büyüyor bir anda olsa bitse ah ne güzel olurLux kategorisinde yaşamaktan kastiniz nedir anlamadim yani ama ben olsam istedigim ve mutlu olacagim yerde yaşarim evin lükslüğüne bakmazdim.
Çok teşekkür ederimAnladım.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım.
Ahhhh böyle mesajlar okuyunca içim bir pırpır oluyor galiba ben süreçten korkuyorum ama galiba bende çok istiyorum teşekkür ederimyaw git tabi bu nasıl soru. güney doğunun yemeklerini çok sevsem de gidip gezip mutlu hissetsem de yaşanacak yer değil. sizin adınıza çok sevindim, mutlu olun
Yani semt olarak bulunduğumuz site vs haklısınız galiba ama gözümde büyüyor bir anda olsa bitse ah ne güzel olur
Ya aslind açık da kötü bir semtte oturmma ama buraya kıyasla biraz standart larimiz duserOrada iyi semtteyken özele vermeyi dusunup egedeki kotu semtte oturup bi de cocugu devlete mi vereceksiniz yani?Yani ben g.anadolu hakkinda pek fikrim yok hiç gormedim, tanidigim da yok bilemedim tabi.
Kotuden kastiniz cevre kotulugu degil de evlerin süslü gorunmesiyse o baska tabi.
Ailem lebaram pek iyi değil gerçi .Bencil ve öncelik erkek çocuğu olan insanlar zaten gidersem onlardan çok uzakta bir semtte oturucamBu şansı değerlendirin,egeye ailenizin yanına gitme fırsatı varken istediği kadar lüks olsun şu an yaşadığınız yer,1 dk bile düşünmem yerinizde olsam.
süs değil de şu olabilirKotuden kastiniz cevre kotulugu degil de evlerin süslü gorunmesiyse o baska tabi.
Uzman mıYanlış anlamayın ama hangi devlet memuru maaşıyla lüks içinde yaşıyordunuz? Eşiniz uzman, farklı kadrolarda biri de değildi hatırladığım kadarıyla. Kötü şartlarda, düşük maaşlarla çalıştığınızı hatirliyorum hatta.
Herkesin yasam standardı olarak iyi kötü kavramı değişebilir ama lüks deyince yazmadan geçemedim.
Ailenizle de araniz kötüymüş,çalışma kısmı dalan yine düşündürücü olabilir. Her şeyi gerçekten olduğu gibi baştan sona bir düşünüp karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?