• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gönüle ikinci kez konmak mı?

esas ailesinin yaninda rahatca konusma imkani bile olmadigindan kavgalar olaylar buyuyecektir.. bi de birlikte yasadignz insanlarla sorun cikarsa, iyice cekilmez olur..

çoğu kişi aileyle yaşayınca sorunlar yaşayıp ev ayırıyor,siz boşanmışsınız barışmayı düşünüp bide ailesiyle aynı evde yaşamayı denemek...bilmem bana mantıklı gelmedi.o zaman daha çok sorunlar çıkar

hayatının asıl hatasını o zaman yaparsın..bile bile cehennme atlamak istiyorsan kabul et..sorunlu bi esden sonra bide kaynana derdi cek tam olsun..

ikimizinde ikinci evliliği, çok severek evlendik, sonra başladı çatışmalarımız, öyle çok büyük, aman aman sebeplerimiz hiç olmadı. konuşmayı beceremedik vs. idare edemedik birbirimizi, inat ve grurun bizi şuanda getirdiği hal ise; anlaştık boşanacağız, ikimizde hiç istemesek de..eşyaları ben aldım, elimizdeki altınlarıda ona verdim. ben başka bir ev tutup eşyalarımı götürdüm..o da annesinin evine döndü.
yaklaşık 1,5 aydır da bu şekilde yaşıyoruz. onca masrafla zor güç o eve taşındım. bir çok masraf ettim, taşınmak zaten başlı başlına bir eziyet herkes bilir..beni buna öyle zorladı ki kendi evimizde yaklaşık 10 gün yalnız kaldım hergün gelip defolmamı istedi..benim düzenimi, yuvamı bozdu..son iki haftadır barışma çabası içinde, ağlamalar, üzüntüden hastalanmalar falan..
asıl sıkıntı şu ki; barışalım ve ailemle oturalım diyor..mantığım almıyor maddi sıkıntımız yok, yani kira versek geçinemeyecek durumda değiliz ki zaten öyle yaşıyorduk..iğneden ipliğe her şeyim, her eşyam, hatta fazlası var. neden küçücük ev de kendi eşyalarımı sağa sola dağıtıp, ya da bir depoya kapatıp annenlerle yaşayalım diyorum..ama mantıklı hiç bir açıklama yapmıyor..sadece çok mutlu olacağız orda bi kaç yıl sık dişini diyor.
ahhhh işin içinden çıkamıyorum???
Bir kaç yıl ne için dişini sıkacaksın ki, çok mu kötü durumdasınız?

Ailesiyle yaşarsan hiç özeliniz kalmaz başka sorunlarınız olur...

Daha çok yıpranırsınız...

Kabul etmeyin...

ikimizinde ikinci evliliği, çok severek evlendik, sonra başladı çatışmalarımız, öyle çok büyük, aman aman sebeplerimiz hiç olmadı. konuşmayı beceremedik vs. idare edemedik birbirimizi, inat ve grurun bizi şuanda getirdiği hal ise; anlaştık boşanacağız, ikimizde hiç istemesek de..eşyaları ben aldım, elimizdeki altınlarıda ona verdim. ben başka bir ev tutup eşyalarımı götürdüm..o da annesinin evine döndü.
yaklaşık 1,5 aydır da bu şekilde yaşıyoruz. onca masrafla zor güç o eve taşındım. bir çok masraf ettim, taşınmak zaten başlı başlına bir eziyet herkes bilir..beni buna öyle zorladı ki kendi evimizde yaklaşık 10 gün yalnız kaldım hergün gelip defolmamı istedi..benim düzenimi, yuvamı bozdu..son iki haftadır barışma çabası içinde, ağlamalar, üzüntüden hastalanmalar falan..
asıl sıkıntı şu ki; barışalım ve ailemle oturalım diyor..mantığım almıyor maddi sıkıntımız yok, yani kira versek geçinemeyecek durumda değiliz ki zaten öyle yaşıyorduk..iğneden ipliğe her şeyim, her eşyam, hatta fazlası var. neden küçücük ev de kendi eşyalarımı sağa sola dağıtıp, ya da bir depoya kapatıp annenlerle yaşayalım diyorum..ama mantıklı hiç bir açıklama yapmıyor..sadece çok mutlu olacağız orda bi kaç yıl sık dişini diyor.
ahhhh işin içinden çıkamıyorum???
seni bu şekilde yola getirmeye çalışıyo asla kabul etme yanlışa edüşme

hani ailesiyle oturma konusun da tutturuyordu, akıllı uslu konuşunca benim yaşadığım eve gelmeye karar verdi, dün sabah ikamehgah bildirimi yaptırdık beraber aynı adrese:KK76: inşallah herşey yolunda gider..
İyi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sewindimm buna....

BİRKAÇ YIL MI :ssss
BİRKAÇ HAFTA der gibi ne saçma bu kadar kolay mı , bir den 10 gün önce seni evden defolmanı sağlamış bir insan. nasıl güveniceksin

Back
X