- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.629
- 798
- Konu Sahibi cokricaetcem
esas ailesinin yaninda rahatca konusma imkani bile olmadigindan kavgalar olaylar buyuyecektir.. bi de birlikte yasadignz insanlarla sorun cikarsa, iyice cekilmez olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç yıl ne için dişini sıkacaksın ki, çok mu kötü durumdasınız?ikimizinde ikinci evliliği, çok severek evlendik, sonra başladı çatışmalarımız, öyle çok büyük, aman aman sebeplerimiz hiç olmadı. konuşmayı beceremedik vs. idare edemedik birbirimizi, inat ve grurun bizi şuanda getirdiği hal ise; anlaştık boşanacağız, ikimizde hiç istemesek de..eşyaları ben aldım, elimizdeki altınlarıda ona verdim. ben başka bir ev tutup eşyalarımı götürdüm..o da annesinin evine döndü.
yaklaşık 1,5 aydır da bu şekilde yaşıyoruz. onca masrafla zor güç o eve taşındım. bir çok masraf ettim, taşınmak zaten başlı başlına bir eziyet herkes bilir..beni buna öyle zorladı ki kendi evimizde yaklaşık 10 gün yalnız kaldım hergün gelip defolmamı istedi..benim düzenimi, yuvamı bozdu..son iki haftadır barışma çabası içinde, ağlamalar, üzüntüden hastalanmalar falan..
asıl sıkıntı şu ki; barışalım ve ailemle oturalım diyor..mantığım almıyor maddi sıkıntımız yok, yani kira versek geçinemeyecek durumda değiliz ki zaten öyle yaşıyorduk..iğneden ipliğe her şeyim, her eşyam, hatta fazlası var. neden küçücük ev de kendi eşyalarımı sağa sola dağıtıp, ya da bir depoya kapatıp annenlerle yaşayalım diyorum..ama mantıklı hiç bir açıklama yapmıyor..sadece çok mutlu olacağız orda bi kaç yıl sık dişini diyor.
ahhhh işin içinden çıkamıyorum???
Nassı yaniiidün sabah itibari ile eşimi tuttuğum eve kaydettirdim![]()
Nassı yaniii![]()
seni bu şekilde yola getirmeye çalışıyo asla kabul etme yanlışa edüşmeikimizinde ikinci evliliği, çok severek evlendik, sonra başladı çatışmalarımız, öyle çok büyük, aman aman sebeplerimiz hiç olmadı. konuşmayı beceremedik vs. idare edemedik birbirimizi, inat ve grurun bizi şuanda getirdiği hal ise; anlaştık boşanacağız, ikimizde hiç istemesek de..eşyaları ben aldım, elimizdeki altınlarıda ona verdim. ben başka bir ev tutup eşyalarımı götürdüm..o da annesinin evine döndü.
yaklaşık 1,5 aydır da bu şekilde yaşıyoruz. onca masrafla zor güç o eve taşındım. bir çok masraf ettim, taşınmak zaten başlı başlına bir eziyet herkes bilir..beni buna öyle zorladı ki kendi evimizde yaklaşık 10 gün yalnız kaldım hergün gelip defolmamı istedi..benim düzenimi, yuvamı bozdu..son iki haftadır barışma çabası içinde, ağlamalar, üzüntüden hastalanmalar falan..
asıl sıkıntı şu ki; barışalım ve ailemle oturalım diyor..mantığım almıyor maddi sıkıntımız yok, yani kira versek geçinemeyecek durumda değiliz ki zaten öyle yaşıyorduk..iğneden ipliğe her şeyim, her eşyam, hatta fazlası var. neden küçücük ev de kendi eşyalarımı sağa sola dağıtıp, ya da bir depoya kapatıp annenlerle yaşayalım diyorum..ama mantıklı hiç bir açıklama yapmıyor..sadece çok mutlu olacağız orda bi kaç yıl sık dişini diyor.
ahhhh işin içinden çıkamıyorum???
İyi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sewindimm buna....hani ailesiyle oturma konusun da tutturuyordu, akıllı uslu konuşunca benim yaşadığım eve gelmeye karar verdi, dün sabah ikamehgah bildirimi yaptırdık beraber aynı adreseinşallah herşey yolunda gider..
İyi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sewindimm buna....
seni bu şekilde yola getirmeye çalışıyo asla kabul etme yanlışa edüşme
inşallah çözdük gibi, benim evime gelmeyi kabul etti. bundan sonrası için dua ediyorum inşallah daha iyi olsun herşey diye.