8 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz hamiş olmayı zaten çok istiyodum eşim 30 yaşında onun yaşı itibariyle dahada çok istiyorum
cok umutsuz görünüyosun evde tek olmanda buna etken hemen toparla kendini en büyük etken stresmiş bi sorun olmadıkça inan olacağına inan sadece
Şirine çok doğru söylemiş, kafayı sadece buna takmak da çok etkiliyor hamile kalmayı; daha gençsin de ne güzel; önce bir adetini düzene sok, doktor ne ilaç verdiyse kullan bir süre. Hem daha yeni evlisin; öncelikle Allah bir ömür bir yastıkta kocatsın ikiniziİnşallah çok beklemeden de gelir bebişiniz
biliyorum canım dediğin doğru ama kendime bi meşkale bile bulamadım bugün bişeyler yapsam mı diyorum ilk aklıma geln bebek battaniyesi oldu sonra oturup ağladım ama belkide bi dönemdir bu ağlamalarım geçer... offf eşimde beni böyle üzgün görünce üzülüyo oda sesizleşiyo yada beni üzgün görmemek için uyuyo
buarada benim adetim bugun yarın biter bitmeden dr gitmem lazım
ben yaptim kizlar bi bebek battaniyesi yesil beyaz ikisinede olur...resim ekliyim bakalim begenecekmisiniz
ben yaptim kizlar bi bebek battaniyesi yesil beyaz ikisinede olur...resim ekliyim bakalim begenecekmisiniz
selam kimse yok herhalde bugun sigil dondurmaya gittim ilk seans ellerim su topladi oluomus boylede sonrasi ne olacak bilmiyorum zormus ya
Aaaa ask olsun ben varım yaaaasigil elinde mi cnm benim annemde de vardı baya da büyüktü bi ilac kullandı düstü
pardon canim elimin derdinden yaziverdim öyle
Evet elimde bende suruyorum ilac dusuyorlar ama tekrar cikmasin diye bide donduruyolar,
bugun ilk kez gittim dondurdular simdi kabardi su topladi elim bi 10 gun sonra yine gidecegim
selam kimse yok herhalde bugun sigil dondurmaya gittim ilk seans ellerim su topladi oluomus boylede sonrasi ne olacak bilmiyorum zormus ya
ooh kızlar maşallah patikler battaniyeler falan maşallahınız var, bende bebişim olursa becerebilirsem yapmak isterim valla
Cnm napak nazlımız gelmiyo patigi battaniyeyi görünce gelir belkiben yapıyorum kim hamile kalırsa veriyorum bebek patigi yapmak cok hosuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?