Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ins olur canim mucize bi hediye

Ya ben kan testine cift cizgi cikmadan gidemem galibaa

Ayy geceleri soguk oluyo artik cikardim yorgani battaniyeyi gerci bu seferde kicimizi basimizi aciyoruz ama olsun
Ben de kanda pozitifi görmeden test yapmıycam evde diye söz vermiştim canım
Bu cuma da eşimin doğum günü, hediye falan derdinden kurtulmuş oldum; "sana hayatının armağanını vericem inşallah be adam daha ne istiyorsun" diye çıkışırım hani hediyem derse de
Ben gider görüsürüz...

Güle güle tweety canım

battaniye örtünüyoruz 2 gündür pike mike ısıtmıyor artık :)
ay bir de kışlıkları çıkartmak değil mi
ama daha gündüz sıcak burda
güle güle bıcırıkçım yine gel emi

Dışarı çıkacak olunca akşamları popom donuyo valla Kuzucukum 2-3 kazak hırka çıkarttım ben dayanamadım, diğerleri hala dolap tepesinde, ardılmayayım diyorum, o işler de artık kocamın ellerinden öper naapayım

yardım etsin bol bol :)) ikinizin projesi karnında sonuçta

bende aranıza katılabilirmiyim

tabi canım hoş geldin :)

yaşım daha küçük ama bende anne olmayı istiyorum doktora bile gittim bi problem yok dedi ama nafile kalbim küt küt atıyo annemin ilk çocuğuyum ve annemde 3 yıl hamile kalamamış o yüzdedende korkuyrum doktor onada bişeyin yok demiş dualar diyorum sizde benim için dua edebilirmisiniz offff çok konuştum kızlar ama şuan bana ailemden bile yakın herşeyi anlatabildiğim bi sizler varsınız napayım hamile kalamıyorum bide üzerine yanlızlık dahada çöktüm ya

Hoş geldiiinnn

Biraz dürtüklemek gerekiyor işte, kendi kendine aklına gelmiyor, ne yapacağını ne edeceğini bilemiyor

dürtükle o vakit :)
çoğu zaman ben de söylemessem aklına gelmez,bugün kendiliğinden yapmış akıllım

hepimizin Allah gönlüne versin canım
ama öyle umutsuzluğa kapılma üzme kendini
gel arada burda yazışırız
şimdi her türlü tedavi var,çok şükür
benim annemin 8 sene olmamış,bir de köy yerinde iş güç arasında
o zamnlar şehire gitmek de zormuş
ama şimdi öyle mi şanslıyız bu açıdan

Ceydacım yaşım küçük demişsin, kaç yaşındasın tatlım? kötü örnekleri getirme aklına canım, doktor bir problem yok diyorsa bakarsın çabucak hamile kalırsın. Olmasa da gençliğinin evliliğinin tadını çıkart şimdilik, hiç beklemediğin anda sürpriz yapar belki de bebeğin sana

amin inş. ya annemlerde köyde doktora gidemiyolarmış bide köy yeri aa niye hamile kalamıyo kısısrmı diyende çok olmuş yazık annem hep sessizce ağlıyomuş Allah muhtaç etmemiş 2 evlat vermiş inş. banada verir nazlıdır belkide bebiş ama işte can durmuyo her ay hamile gibi hissediyorum ama sonuç hüsran annemler köyde hala bende çalışmıyorum izmirdeyim bütün gün evde yanlız sürekli netten araştırıyorum Allah herkezin gönlüne göre versin

yaşım 22 canım adet düzensizliğim var doğum kontrol hapı verdi kullansam mı kullanmasam mı karar bile veremedim... inş. süpriz yapar gelir bebiş

8 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz hamiş olmayı zaten çok istiyodum eşim 30 yaşında onun yaşı itibariyle dahada çok istiyorum

cok umutsuz görünüyosun evde tek olmanda buna etken hemen toparla kendini en büyük etken stresmiş bi sorun olmadıkça inan olacağına inan sadece

cok umutsuz görünüyosun evde tek olmanda buna etken hemen toparla kendini en büyük etken stresmiş bi sorun olmadıkça inan olacağına inan sadece

biliyorum canım dediğin doğru ama kendime bi meşkale bile bulamadım bugün bişeyler yapsam mı diyorum ilk aklıma geln bebek battaniyesi oldu sonra oturup ağladım ama belkide bi dönemdir bu ağlamalarım geçer... offf eşimde beni böyle üzgün görünce üzülüyo oda sesizleşiyo yada beni üzgün görmemek için uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…