Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hiii anladim canim gecmis olsun INSALLAH bu sefer olmustur bebis vardir elbet zamani...

bogazlarim sismis sanki yutkununca bi tuhaf hissediyorum,havalarda bayagi sogudu oralarda nasil kizlaaaaaaar

buralar güneşlii, ama sanki yağmur yağacak gibii bence bu gece yağarr

ben yakınım sana en azından hem memlekere hem de yaşadığım yer bakımından
Forum olarak Türkiye'yi domine etmişiz, 81 ilin 81'inden gelecek bebekler inşallah bu topicte
teste hic niyetim yok zaten
Hadi inşallah hamilesindir ben de sırf tek çizgi görme korkumdan bu ay bekledim de bekledim, kan verdiğimde HcG 5300'lerde çıktı yani, o derece

23yasindayim 2yillik evliyim yarin evlilik yıldönümum:123: 15aydir bebek istiyoruz on aydir dr gidiyorum agustos 27de hsg cektirdim temiz cikti veeeeee en onemlisi dun bat gunumdu daha regl olmadim test yapmaya cesaretim yok:18:

canım merhaba inşallah ilk sana seviniriz inşallah cok emek cekmisin inşllah mutlu haberini alır bi halay çekeriz

ins canimmmm....

Burda sabah bi yagmur agdi kiii sakir sakir simdide gunesli ama soguk ayalarim donuyo benim

hiii anladim canim gecmis olsun INSALLAH bu sefer olmustur bebis vardir elbet zamani...

bogazlarim sismis sanki yutkununca bi tuhaf hissediyorum,havalarda bayagi sogudu oralarda nasil kizlaaaaaaar

burda da sabahları ve akşamları oldukça serin canımcım

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ooo tebrik ederim saglikla al kucagina canim kacinci gunde test yaptirdin hic idrar testi yapmadin mi...benim yarin evlilik yilbdonumum yarin idrar testi yapmayi dusunuyorumda:123:

Güzel bir yıldönümü hediyesi olur inşallah senin de
Yok canım korkudan elim teste gitmedi, adet günümü 5 gün geçmişti kan verdiğimde o beş günde dokuz doğurdum o ayrı

Kızlaar koca parası yiyenler hanesine beni de ekleyin Evimin kadını çocuklarımın anası olayım yolundayım
Çıkarttınız mı kızlar bahtaniye yorgan vs.? Artık pike ısıtmıyor, bir güç bulsam indiricem kışlıkları

Bu yaz serindi oyle cok yanmadik burda o yuzden yorgani kaldirmamistim ben hic yun yorgan degil zaten elyaf

battaniye örtünüyoruz 2 gündür pike mike ısıtmıyor artık :)
ay bir de kışlıkları çıkartmak değil mi
ama daha gündüz sıcak burda

Ben gider görüsürüz...

güle güle bıcırıkçım yine gel emi

merhabalar tweety gördüm akışımda
inşallah bir gün hepiniz anne olursunuz ve hayırlı evlatlarınız olur.
hoşça kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…