hiii anladim canim gecmis olsun INSALLAH bu sefer olmustur bebisvardir elbet zamani...
bogazlarim sismis sanki yutkununca bi tuhaf hissediyorum,havalarda bayagi sogudu oralarda nasil kizlaaaaaaar
ben yakınım sana en azından hem memlekere hem de yaşadığım yer bakımından
Hadi inşallah hamilesindirteste hic niyetim yok zaten
23yasindayim 2yillik evliyim yarin evlilik yıldönümum:123: 15aydir bebek istiyoruz on aydir dr gidiyorum agustos 27de hsg cektirdim temiz cikti veeeeee en onemlisi dun bat gunumdu daha regl olmadim test yapmaya cesaretim yok:18:
ins canimmmm....canim pkoluyum on aydir tedavi goruyorum dedim ya bu on ay icinde bir kez gecikme oldu...
hiii anladim canim gecmis olsun INSALLAH bu sefer olmustur bebisvardir elbet zamani...
bogazlarim sismis sanki yutkununca bi tuhaf hissediyorum,havalarda bayagi sogudu oralarda nasil kizlaaaaaaar
Ben eh goca parasi yiyorummm cok tatli oluyo
Tescilli ev hanimiyimda
Bende en tescillisinden ev hanimiyim.. koca parasi yiyorum
Aslinda 1 elin nesi var 2 elin sesi varda izin vermiyor bizim bey
ooo tebrik ederim saglikla al kucagina canim kacinci gunde test yaptirdin hic idrar testi yapmadin mi...benim yarin evlilik yilbdonumum yarin idrar testi yapmayi dusunuyorumda:123:
aynen benimkide izin vermiyo yawwBen eh goca parasi yiyorummm cok tatli oluyo
Tescilli ev hanimiyimda
Bende en tescillisinden ev hanimiyim.. koca parasi yiyorum
Aslinda 1 elin nesi var 2 elin sesi varda izin vermiyor bizim bey
ooo tebrik ederim saglikla al kucagina canim kacinci gunde test yaptirdin hic idrar testi yapmadin mi...benim yarin evlilik yilbdonumum yarin idrar testi yapmayi dusunuyorumda:123:
ins olur canim mucize bi hediye
Güzel bir yıldönümü hediyesi olur inşallah senin de
Yok canım korkudan elim teste gitmedi, adet günümü 5 gün geçmişti kan verdiğimdeo beş günde dokuz doğurdum o ayrı
Kızlaar koca parası yiyenler hanesine beni de ekleyinEvimin kadını çocuklarımın anası olayım yolundayım
Çıkarttınız mı kızlar bahtaniye yorgan vs.? Artık pike ısıtmıyor, bir güç bulsam indiricem kışlıkları
Ben gider görüsürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?