becerebiliosun ne güzel yap tabi hem stres atıyosundur, ben yapamadıkça hep strese girerim o ayrıı
sende hazır alırsın cnm ne takıyon ben nisanlanana kadar mil elime almamıstım ceyiz yaparken mecburiyetten ögrendim
bende kasinti coktu cok buyuk degillerdi ama cogalmaya basladi..Hmm gecmis olsun cnm elde olunca zor ya annemin sag elimde ve isaret parmagındaydı ne is yapsa agrıyordu biraz da büyük olunca baya kötü oluyodu
sana yazdigimda doktorda sira bekliodumda yazamadim o araaa hiç dimedin canım gidicem diye
hadi inş iyi gelir
tatlım geçmiş olsun o kendiliğinden geçiyo, benim ellerim siğil doluydu utanıyodum kimseye gösteremiyodum lisedeyken, kaç sene onlarla dolaştım hiç geçmicek diye düşünüyodum kendiliğinden geçti ve hiç bir leke iz kalmadııı
valla benim çeyiz dolu olmasa da sıkıntı yok, çünkü ben dantel falan uğraşamıyorum, masamın üstü falan hep boş, annemler gelincede daha yeni yıkadım ütüleyemedim gibi bahaneler sundumm yihuuuu
dediğin gibi hazır alırım napiiim
firinda tavuk yaptim ama evi acayip bi koku aldi önerisi olan varmi
Parfüm sık dermisimcnm ben o tür yemekler yaparken fırına bi kac dilim limon ve maydanoz katıyom kokuyu alıyo
bi dahaki sefere deniyim bende o zaman
Cnm benimde biteli 4 gün oluyo.2 gunde 1 devam istebakalim ya nasip
firinda tavuk yaptim ama evi acayip bi koku aldi önerisi olan varmi
ben geldim kızlar hem iş görüyorum hem size yazıyorum dayanamadım geldim
ayy cok komik ben hep evde oldugum icin ugrasacak bi seyler bulmam lazım yoksa zor geciyo günler ailem de yanımda degil zaten
bi ara annemle eşimin ananesi geldi, işten bi geliyorum perdeler çıkarılmış, farklı perdeler takışlmış aayyy çıldırmak üzereydimm ya oturun dinlenin diyorum, ççok komiktiii
ben geldim kızlar hem iş görüyorum hem size yazıyorum dayanamadım geldim
zaten annelere kalırsa evin her yeri dantel süs olması lazım
ayy evet eşime dedimki, acaba bende böyle mi olacağım....hayııırrrr
kızlar eşim bilgisayarı istiyo benn elime gecerse gelirim gecmesse yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?