Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sende hazır alırsın cnm ne takıyon ben nisanlanana kadar mil elime almamıstım ceyiz yaparken mecburiyetten ögrendim

valla benim çeyiz dolu olmasa da sıkıntı yok, çünkü ben dantel falan uğraşamıyorum, masamın üstü falan hep boş, annemler gelincede daha yeni yıkadım ütüleyemedim gibi bahaneler sundumm yihuuuu

dediğin gibi hazır alırım napiiim

Hmm gecmis olsun cnm elde olunca zor ya annemin sag elimde ve isaret parmagındaydı ne is yapsa agrıyordu biraz da büyük olunca baya kötü oluyodu
bende kasinti coktu cok buyuk degillerdi ama cogalmaya basladi..
aa hiç dimedin canım gidicem diye
hadi inş iyi gelir
sana yazdigimda doktorda sira bekliodumda yazamadim o ara

canim hic kendiliginden gececek gibi degildi bunlar gittikce cogalmaya baslamisti hani bi kac tane olsa yerinde dursa neysede yayilmaya basladi

kızlaar nerelerdeiniz yahuu yoksa siz de maç mı izliyosunuzz

firinda tavuk yaptim ama evi acayip bi koku aldi önerisi olan varmi

ayy cok komik ben hep evde oldugum icin ugrasacak bi seyler bulmam lazım yoksa zor geciyo günler ailem de yanımda degil zaten

ayy cok komik ben hep evde oldugum icin ugrasacak bi seyler bulmam lazım yoksa zor geciyo günler ailem de yanımda degil zaten

bi ara annemle eşimin ananesi geldi, işten bi geliyorum perdeler çıkarılmış, farklı perdeler takışlmış aayyy çıldırmak üzereydimm ya oturun dinlenin diyorum, ççok komiktiii

bi ara annemle eşimin ananesi geldi, işten bi geliyorum perdeler çıkarılmış, farklı perdeler takışlmış aayyy çıldırmak üzereydimm ya oturun dinlenin diyorum, ççok komiktiii

zaten annelere kalırsa evin her yeri dantel süs olması lazım

kızlar eşim bilgisayarı istiyo benn elime gecerse gelirim gecmesse yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…